IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно време дядо така ми викаше, като затваряше вратата на стаята вечер:

" Лека нощ и да спиш в златен кош!"

Какво ли е искал да каже стареца?

И за златни сънища имаше пожелания!

.................................................. .................................................. ......................

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
      И как мислиш, печеливш ли е бизнесът им?
      Та те са луди, злато тръгнали да копаят, някакъв си жълт метал!/Ти го каза!
      Аз няма нужда да мисля, аз знам, че вече им е губещ бизнеса от както цената на златото падна. Те отчетите са им публични.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Защото това им е бизнеса може би.

.
        И как мислиш, печеливш ли е бизнесът им?
        Та те са луди, злато тръгнали да копаят, някакъв си жълт метал!/Ти го каза!

Коментар

• И сега ,какво излиза според равновеско :американското злато е по- злато от руското злато
          еий инвиститор бре

Коментар

Не те питах дали е изгодно, питах те какво правят златото?
            Защо копаят?
            Защото това им е бизнеса може би.

Ако не знаеш България не е в Русия и няма проблем българските производители да продават.

Коментар

http://finance.yahoo.com/q?s=DPM.TO

купи си техни акции като смяташ че е много изгодно. То голяма част от добива им е в България. Аз не им ги искам
              Не те питах дали е изгодно, питах те какво правят златото?
              Защо копаят?

Коментар

Ми щото умнико те тези дългове са ги взели от западни банки, пък те си искат доларите, не някакъв жълт метал.
                Съвсем си излязъл от равновесие!

Опираме пак до идеята, какво стои зад парите?
                На каква база се печатат?
                И изобщо, има ли пари?

Коментар

А какво правят златото нашите приятелчета, дето копаят в България и не са българи?

Златото "безмислено"?
                  http://finance.yahoo.com/q?s=DPM.TO

купи си техни акции като смяташ че е много изгодно. То голяма част от добива им е в България. Аз не им ги искам

Коментар

Защо навираш и пак навираш долара на преден план?

Не искаш да излезеш от матрицата?
                    Ми щото умнико те тези дългове са ги взели от западни банки, пък те си искат доларите, не някакъв жълт метал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Деофшоризация, Китайските другари изявиха желение да помогнат, ФНБ, Резерви на ЦБ на РФ около 350млр без монетарно злато, Банката на БРИКС... Краля на СА май е пътник мярнах в медии позоваващи се на ислямски медии
                      Бла, бла, бла Китайските другари си пазаруват руски активи на безценица. С благословията на другаря Путин, който не иска да изглежда че е тотално изолиран и за това разпродава Русия.

350 милиарда долара са нищо. руснаците дърпат в чужбина по 120 милиарда долара на година, и дълговете на руските компании са 150 милиарда само за 2015.

Та до къде точно ще стигнат тези 350 милиарда.

Коментар

Това са глупости писани от някой неграмотник. Ако Путин почне да продава петрол само срещу злато ще фалира Русия точно за два месеца. Как точно ще си плащат данъците руските петролни компании тогава - в злато ли. Как ще се прави бюджета на русия тогава - отново - в злато ли. И по интересното как руските петролни компании ще платят 150 милиарда долара дългове които трябва да покрият само през 2015
                        Деофшоризация, Китайските другари изявиха желение да помогнат, ФНБ, Резерви на ЦБ на РФ около 350млр без монетарно злато, Банката на БРИКС... Краля на СА май е пътник мярнах в медии позоваващи се на ислямски медии

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          пантерка, знаеш ли че МАТО ще разполага 150 бройки Абрамси в ЮИ Европа, за защита от Руска агресия, предлагам да слагаш жартиерите, пускаме чалгата и на Орлов мост с леб и сол да ги посрещаме
                          и за теб се отнася ---смени Алфа тв с която и да е друга телевизия.

Коментар

Че що да не разположи. Едва ли ще са в България - то само в Румъния има смисъл.
                            Предполагам, че в България ще има танкове, които ще бъдат на разположение на хамериканския посланник, когато въстане роба да ни газят

Коментар

Това са глупости писани от някой неграмотник. Ако Путин почне да продава петрол само срещу злато ще фалира Русия точно за два месеца. Как точно ще си плащат данъците руските петролни компании тогава - в злато ли. Как ще се прави бюджета на русия тогава - отново - в злато ли. И по интересното как руските петролни компании ще платят 150 милиарда долара дългове които трябва да покрият само през 2015

Защо навираш и пак навираш долара на преден план?

Не искаш да излезеш от матрицата?

Коментар

хахаха Макс, що се правиш на луд. Знаеш отлично, че в момента никой да не купува руско злато. поне аз се сещам да съм го споменавал това, За това РЦБ го изкупува - защото никой друг не го купува. И да замества ценните и долари с абсолютно безсмиселното злато. Какво ще го прави това злато, ще подържа рублата ли с него, ще плаща вноса си ли с него.
                                ОК, считам златото за най-важните пари в днешно време. Спорим за тълкуването на фактите, а не за фактите

Настанаха години, да се таковат роднини...
                                Монтёр Мечников - Стулья
                                https://www.youtube.com/watch?v=VGx3...layer_embedded

Коментар

Working...
                                X