Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
И да замества ценните и долари с абсолютно безсмиселното злато.
Какво ще го прави това злато, ще подържа рублата ли с него, ще плаща вноса си ли с него.
Златото "безмислено"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениехахаха Макс, що се правиш на луд. Знаеш отлично, че в момента никой да не купува руско злато. поне аз се сещам да съм го споменавал това, За това РЦБ го изкупува - защото никой друг не го купува. И да замества ценните и долари с абсолютно безсмиселното злато. Какво ще го прави това злато, ще подържа рублата ли с него, ще плаща вноса си ли с него.
http://investcafe.ru/blogs/mbcy/posts/46245
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле във момента ние сме от страната на барикадата ама от онази страна хубавата така че не ги мисли нещата.вече сме в семейството на богатите и това е.ако не ти харесва просто мини от другата страна на барикадата където безработица няма ---всички работят за жълти стотинки и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОк изречение по изречение
Как Русия ще търкулне съвременната финансово икономическа система система точно - ако може с подробности.
Какво точно ще се появи след като си отиде - някаква нефинансова и не икономическа система ли. Нещо като първобитно общинен строй основан на бартер може би.
И от къде ти хрумна че изобщо съществува държава която потребява два пъти повече отколкото произвежда. Ти да си чувал нещо такова като финансова сметка, търговско салдо, внос износ, инвестиции. Или тези неща са от порочната система и трябва да бъдат катурнати.
Разбираш ли сега колко си зле. Нямаш идея за какво приказваш. думите ти имат смисъл само в контекста на някаква автаркия като Северна Корея. Ами като те кефи Северна Корея ходи там. Ама нещо никой не го кефи. Или се опитваш по накякъв заобиколен начин че трябва да съ върне комунизма. Или какво изобщо приказваш - намираш ли ти самия някакъв смисъл във високопарните ти изречения. Аз поне никакъв смисъл не намирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
Темата тук е за Русия и по ред причини това е важна геополитическа тема.
Да, донякъде съм пристрастен с Русия, но само поради това, че тя се явява единствената страна в момента донякъде способна да организира около себе си сили срособни да търкулнат в бездната съвременната финансово -икономическа система, която считам за ПОРОЧНА, без да хабя повече думи да я описвам.
Тази система трябва да си отиде - в това съм убеден.
.
Точно казано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеРусия има добив на злато около 220-230тона годишно, за около 10м за 2014г е увиличила монетарното си злато в ЗВР с около 188т. Просто ЦБ на РФ подменя пиндо трежъритата със физическо злато
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеМоже ли равновесен да ми поставиш по-точна диагноза колко съм зле?
Аргументи, факти, давай.
Само ще те помоля излезза малко от личния си егоистичен интерес.
Извиси се малко.
Да, донякъде съм пристрастен с Русия, но само поради това, че тя се явява единствената страна в момента донякъде способна да организира около себе си сили срособни да търкулнат в бездната съвременната финансово -икономическа система, която считам за ПОРОЧНА, без да хабя повече думи да я описвам.
Ти съгласен ли си да има такава страна , наш "партньор", която да потребява вече десетки години почти два пъти повече отколкото произвежда на гърба на целия свят?
Това е главния геополитически въпрос за мен сега.
Това е разделителната линия.
Това е барикадата.
И ти равновесен с разбиранията си за мен си на страната на този "партньор"
Всичко друго е чесане на езици, дребнотемие и доказване примерно колко аз съм зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеМоже ли равновесен да ми поставиш по-точна диагноза колко съм зле?
Аргументи, факти, давай.
Извиси се малко.
Ти съгласен ли си да има такава страна , наш "партньор", която да потребява вече десетки години почти два пъти повече отколкото произвежда на гърба на целия свят?
Това е барикадата.
Всичко друго е чесане на езици, дребнотемие и доказване примерно колко аз съм зле.
Как Русия ще търкулне съвременната финансово икономическа система система точно - ако може с подробности.
Какво точно ще се появи след като си отиде - някаква нефинансова и не икономическа система ли. Нещо като първобитно общинен строй основан на бартер може би.
И от къде ти хрумна че изобщо съществува държава която потребява два пъти повече отколкото произвежда. Ти да си чувал нещо такова като финансова сметка, търговско салдо, внос износ, инвестиции. Или тези неща са от порочната система и трябва да бъдат катурнати.
Разбираш ли сега колко си зле. Нямаш идея за какво приказваш. думите ти имат смисъл само в контекста на някаква автаркия като Северна Корея. Ами като те кефи Северна Корея ходи там. Ама нещо никой не го кефи. Или се опитваш по накякъв заобиколен начин че трябва да съ върне комунизма. Или какво изобщо приказваш - намираш ли ти самия някакъв смисъл във високопарните ти изречения. Аз поне никакъв смисъл не намирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеОпонирах на равновесния относно САЩ, Турция и "партньорството".
Европа е васал на САЩ, за БГ да не говорим.
Разваш се , че примерно 20% от българите бачкат на запад и са добре, а не виждаш, че запада УБИ 80% от икономиката ни.
Условията в които са ни поставили са такива, че излизането от тоя трап в който ни вкараха партньорите ни е мисия почти невъзможна,
.
Коментар
-
""""В финансовом мире принят за аксиому постулат о том, что золото является антидолларом.
- В 1971 году президент США Ричард Никсон закрыл «золотое окно», прекратив свободный обмен долларов на золото, гарантированный со стороны США в1944 году в Бреттон-Вуде.
- В 2014 году президент России Владимир Путин открыл это «золотое окно», не обращая внимания на то, что думают и говорят по этому поводу в Вашингтоне."""""
Статията:
ЗАПАДНЫЙ КАПКАН ГРОССМЕЙСТЕРА ПУТИНА
Обвинения Запада в адрес Путина традиционно заключаются в том, что он служил в КГБ. И поэтому он человек жестокий, безнравственный и так далее. Путина обвиняют во всём. Однако никто и никогда не обвинял Путина в недостатке ума.
тук:
http://investcafe.ru/blogs/mbcy/posts/46245
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение77. Много си зле. Ако не знаеш в момента е 2015 г. не 1975 г. Ако ти харесва 1975, което е разбираемо като ти гледам разбиранията винаги можеш да емигрираш в Русия. Те скоро ще са някъде там и като мисъл и като развитие и сигурно дори като телевизионни програми.
Аргументи, факти, давай.
Извиси се малко.
Това е барикадата.
Всичко друго е чесане на езици, дребнотемие и доказване примерно колко аз съм зле.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
Коментар