IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    пантерка, знаеш ли че МАТО ще разполага 150 бройки Абрамси в ЮИ Европа, за защита от Руска агресия, предлагам да слагаш жартиерите, пускаме чалгата и на Орлов мост с леб и сол да ги посрещаме
    Че що да не разположи. Едва ли ще са в България - то само в Румъния има смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

И да замества ценните и долари с абсолютно безсмиселното злато.

Какво ще го прави това злато, ще подържа рублата ли с него, ще плаща вноса си ли с него.
      А какво правят златото нашите приятелчета, дето копаят в България и не са българи?

Златото "безмислено"?

Коментар

• Между другото аз нямам въпроси за това защо РЦБ си увеличава златния резерв. То си излезе като новина преди месеци. Никой не купува добито в Русия злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
          Отговор на въпросите ти тук:

http://investcafe.ru/blogs/mbcy/posts/46245
          Това са глупости писани от някой неграмотник. Ако Путин почне да продава петрол само срещу злато ще фалира Русия точно за два месеца. Как точно ще си плащат данъците руските петролни компании тогава - в злато ли. Как ще се прави бюджета на русия тогава - отново - в злато ли. И по интересното как руските петролни компании ще платят 150 милиарда долара дългове които трябва да покрият само през 2015

Коментар

хахаха Макс, що се правиш на луд. Знаеш отлично, че в момента никой да не купува руско злато. поне аз се сещам да съм го споменавал това, За това РЦБ го изкупува - защото никой друг не го купува. И да замества ценните и долари с абсолютно безсмиселното злато. Какво ще го прави това злато, ще подържа рублата ли с него, ще плаща вноса си ли с него.
            Отговор на въпросите ти тук:

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              братле във момента ние сме от страната на барикадата ама от онази страна хубавата така че не ги мисли нещата.вече сме в семейството на богатите и това е.ако не ти харесва просто мини от другата страна на барикадата където безработица няма ---всички работят за жълти стотинки и т.н.
              пантерка, знаеш ли че МАТО ще разполага 150 бройки Абрамси в ЮИ Европа, за защита от Руска агресия, предлагам да слагаш жартиерите, пускаме чалгата и на Орлов мост с леб и сол да ги посрещаме

Коментар

Ок изречение по изречение
                Как Русия ще търкулне съвременната финансово икономическа система система точно - ако може с подробности.

Какво точно ще се появи след като си отиде - някаква нефинансова и не икономическа система ли. Нещо като първобитно общинен строй основан на бартер може би.

И от къде ти хрумна че изобщо съществува държава която потребява два пъти повече отколкото произвежда. Ти да си чувал нещо такова като финансова сметка, търговско салдо, внос износ, инвестиции. Или тези неща са от порочната система и трябва да бъдат катурнати.

Разбираш ли сега колко си зле. Нямаш идея за какво приказваш. думите ти имат смисъл само в контекста на някаква автаркия като Северна Корея. Ами като те кефи Северна Корея ходи там. Ама нещо никой не го кефи. Или се опитваш по накякъв заобиколен начин че трябва да съ върне комунизма. Или какво изобщо приказваш - намираш ли ти самия някакъв смисъл във високопарните ти изречения. Аз поне никакъв смисъл не намирам.
                брат евала -----ти си моят човек

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение

Темата тук е за Русия и по ред причини това е важна геополитическа тема.

Да, донякъде съм пристрастен с Русия, но само поради това, че тя се явява единствената страна в момента донякъде способна да организира около себе си сили срособни да търкулнат в бездната съвременната финансово -икономическа система, която считам за ПОРОЧНА, без да хабя повече думи да я описвам.

Тази система трябва да си отиде - в това съм убеден.

.
                  Абсолютно да!
                  Точно казано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Русия има добив на злато около 220-230тона годишно, за около 10м за 2014г е увиличила монетарното си злато в ЗВР с около 188т. Просто ЦБ на РФ подменя пиндо трежъритата със физическо злато
                    хахаха Макс, що се правиш на луд. Знаеш отлично, че в момента никой да не купува руско злато. поне аз се сещам да съм го споменавал това, За това РЦБ го изкупува - защото никой друг не го купува. И да замества ценните и долари с абсолютно безсмиселното злато. Какво ще го прави това злато, ще подържа рублата ли с него, ще плаща вноса си ли с него.

Коментар

Може ли равновесен да ми поставиш по-точна диагноза колко съм зле?
                      Аргументи, факти, давай.
                      Само ще те помоля излезза малко от личния си егоистичен интерес.
                      Извиси се малко.
                      Да, донякъде съм пристрастен с Русия, но само поради това, че тя се явява единствената страна в момента донякъде способна да организира около себе си сили срособни да търкулнат в бездната съвременната финансово -икономическа система, която считам за ПОРОЧНА, без да хабя повече думи да я описвам.
                      Ти съгласен ли си да има такава страна , наш "партньор", която да потребява вече десетки години почти два пъти повече отколкото произвежда на гърба на целия свят?
                      Това е главния геополитически въпрос за мен сега.
                      Това е разделителната линия.
                      Това е барикадата.
                      И ти равновесен с разбиранията си за мен си на страната на този "партньор"
                      Всичко друго е чесане на езици, дребнотемие и доказване примерно колко аз съм зле.
                      братле във момента ние сме от страната на барикадата ама от онази страна хубавата така че не ги мисли нещата.вече сме в семейството на богатите и това е.ако не ти харесва просто мини от другата страна на барикадата където безработица няма ---всички работят за жълти стотинки и т.н.

Коментар

Аргументи, факти, давай.
                        Извиси се малко.
                        Ти съгласен ли си да има такава страна , наш "партньор", която да потребява вече десетки години почти два пъти повече отколкото произвежда на гърба на целия свят?
                        Това е барикадата.
                        Всичко друго е чесане на езици, дребнотемие и доказване примерно колко аз съм зле.
                        Ок изречение по изречение
                        Как Русия ще търкулне съвременната финансово икономическа система система точно - ако може с подробности.

Какво точно ще се появи след като си отиде - някаква нефинансова и не икономическа система ли. Нещо като първобитно общинен строй основан на бартер може би.

И от къде ти хрумна че изобщо съществува държава която потребява два пъти повече отколкото произвежда. Ти да си чувал нещо такова като финансова сметка, търговско салдо, внос износ, инвестиции. Или тези неща са от порочната система и трябва да бъдат катурнати.

Разбираш ли сега колко си зле. Нямаш идея за какво приказваш. думите ти имат смисъл само в контекста на някаква автаркия като Северна Корея. Ами като те кефи Северна Корея ходи там. Ама нещо никой не го кефи. Или се опитваш по накякъв заобиколен начин че трябва да съ върне комунизма. Или какво изобщо приказваш - намираш ли ти самия някакъв смисъл във високопарните ти изречения. Аз поне никакъв смисъл не намирам.

Коментар

Опонирах на равновесния относно САЩ, Турция и "партньорството".
                          Европа е васал на САЩ, за БГ да не говорим.
                          Разваш се , че примерно 20% от българите бачкат на запад и са добре, а не виждаш, че запада УБИ 80% от икономиката ни.
                          Условията в които са ни поставили са такива, че излизането от тоя трап в който ни вкараха партньорите ни е мисия почти невъзможна,
                          .
                          стига с тези глупости че европа била васал на Сащ.нали не си забравил че америка е създадена благодарение на колонизаторите от англия, испания .франция, португалия.нали не си и забравил че благодарение на англия и сащ германците бяха спрени в подмосковието иначе до ден днешен щеше да се говори официален език германския там.СПРИ да гледаш АЛФА тв и ще ти поолекне малко.каква е тази омраза към свободата ---откъде се е насадила така трайно у вас е бога ми не мога да си го обясня.и да ако икономиката ни е била да се създават работни места но в тежката промишленост-------да правилно е че всичко е аут.ТУМОРИ на всеки 2 не ни е нужно.затова се и увеличава пенсионната възраст-----вече не се мре на 50 ако не си разбрал.България я готвят за рая на балканите и много скоро ще започнете да го усещате но гледайки Алфа тв може и да не разберете как българия се е превърнала в дубай на балканите

Коментар

• """"В финансовом мире принят за аксиому постулат о том, что золото является антидолларом.

- В 1971 году президент США Ричард Никсон закрыл «золотое окно», прекратив свободный обмен долларов на золото, гарантированный со стороны США в1944 году в Бреттон-Вуде.

- В 2014 году президент России Владимир Путин открыл это «золотое окно», не обращая внимания на то, что думают и говорят по этому поводу в Вашингтоне."""""

Статията:

ЗАПАДНЫЙ КАПКАН ГРОССМЕЙСТЕРА ПУТИНА
                            Обвинения Запада в адрес Путина традиционно заключаются в том, что он служил в КГБ. И поэтому он человек жестокий, безнравственный и так далее. Путина обвиняют во всём. Однако никто и никогда не обвинял Путина в недостатке ума.

тук:

Коментар

• Русия има добив на злато около 220-230тона годишно, за около 10м за 2014г е увиличила монетарното си злато в ЗВР с около 188т. Просто ЦБ на РФ подменя пиндо трежъритата със физическо злато

Коментар

77. Много си зле. Ако не знаеш в момента е 2015 г. не 1975 г. Ако ти харесва 1975, което е разбираемо като ти гледам разбиранията винаги можеш да емигрираш в Русия. Те скоро ще са някъде там и като мисъл и като развитие и сигурно дори като телевизионни програми.
                                Аргументи, факти, давай.
                                Извиси се малко.
                                Това е барикадата.
                                Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Working...
                                X