Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ говорете си вие за водка де, какво чакатеИли за танкове - от твоя страна, за пиндоси от макс, за носталгията към социализма на 77, за задници от Бате Пешо и за нещо там от Пирамид, той май само ви слуша и се съгласява с всички ви.
Кво да си говори човек с вас, то всичките сте развалени плочи. Мога да водя без проблем разговор от името на който и да било от вас без някой да разбере че съм друг човек. Толкова сте скучни че всичко което казва всеки един от вас може да бъде обобщено в под 200 думи. Кво се напъвате да пишете ден след след ден едно и също. Не ви ли е скучно вече.
Коментар
-
[QUOTE=ravnovesie;1059749550]....... за носталгията към социализма на 77, .......
Грешно тълкуваш позициите ми.
Носталгия нямам по соца.
Анализирам миналото и настоящето, старая се да прогнозирам развитието на света в годините напред и се мъча да оцелявам по най-добрия начин помагайки доколкото мога и на другите около мен.
Идеологическите полемики които водим тук считам, че са добро средство заедно да отсяваме зърното от плявата и да вървим напред, както като индивиди, така и като общество.
Не считам, че моите тези за най-правите.
Може и ти да си прав, ама моля те дай-малко повече от себе си да ме убедиш, че сегашната система на която си такъв хен е върха на сладоледа:-)Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПобедата ще бъде за нас! С нас е Господ!
7 ноября 1941 Речь Сталина... Прощание Славянки...
https://www.youtube.com/watch?v=0DQnu40X-wQ
Коментар
-
Победата ще бъде за нас! С нас е Господ!
7 ноября 1941 Речь Сталина... Прощание Славянки...
https://www.youtube.com/watch?v=0DQnu40X-wQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеУмом Россию не понять,
Аршином общим не измерить:
У ней особенная стать —
В Россию можно только верить
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе е по доста, а по всички. Той е гоогле-копи-пейсте специалист, демо-трейдър и празнодумец... Може да го храниш и да се забавляваш с него, но само се разводнява дискусията. А и го толерират от модерацията, та може и да те баннат...но то единственото хубаво и натази тема и на тази за Украйнва е че човек може да се заяжда на воля. И какво е един бан като цена за това удоволствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеВсе повече се убеждавам, че по доста въпроси просто не си в час.
Ако твоето поколение връща дълговете да речем на моето поколение, аз мога да кажа, че сме връщали дълговете на поколението преди нашето , а те, ще имат същото право да кажат подобно нещо.
Знаеш ли защо?
Защото България е в дългове от освобождението си от турско робство до ден днешен.
Ей ти едно сериозно четиво-чети, плачи и т.н.....мъката на народа ни е голяма с дълговете.
Съветвам всички да го прочетат-история на външния държавен дълг на българия-1878-1990 -издател БНБ
htthttp://www.bnb.bg/bnbweb/groups/public/documents/bnb_publication/pub_np_research_03_bg.pdfp:/
Аааа, я кажи и какво правят с дълговете по на запад и отатък голямата локва:-)
Те са хитри, плосто няма да връщат -нали, та връ ат балъците като нас тука.
Не е по доста, а по всички. Той е гоогле-копи-пейсте специалист, демо-трейдър и празнодумец... Може да го храниш и да се забавляваш с него, но само се разводнява дискусията. А и го толерират от модерацията, та може и да те баннат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНикой не толерира циганите. Просто те са избрали да жиевят извън системата. И ти можеш като тях. Ама не искаш.
Голям пример, живял си преди 1990 когато за да се подържа този нисък стандарт се налагаше България да взима една камара външни дългове. Много добра система нали, довела до фалит държавата. Докарала в последствие две хипер инфлации.
И за да живеят добре тези които тогава са получавали заплати, след това 25 години моето поколение им връща дълговете. Така че не мерси. Който иска да живее на кредит да бъде така добър сам да си взима кредити - да си носи индивидуалната отговорност за собствения си живот, така да се каже. Аз чужд добър живот не искам да подържам.
Все повече се убеждавам, че по доста въпроси просто не си в час.
Ако твоето поколение връща дълговете да речем на моето поколение, аз мога да кажа, че сме връщали дълговете на поколението преди нашето , а те, ще имат същото право да кажат подобно нещо.
Знаеш ли защо?
Защото България е в дългове от освобождението си от турско робство до ден днешен.
Ей ти едно сериозно четиво-чети, плачи и т.н.....мъката на народа ни е голяма с дълговете.
Съветвам всички да го прочетат-история на външния държавен дълг на българия-1878-1990 -издател БНБ
htthttp://www.bnb.bg/bnbweb/groups/public/documents/bnb_publication/pub_np_research_03_bg.pdfp:/
Аааа, я кажи и какво правят с дълговете по на запад и отатък голямата локва:-)
Те са хитри, плосто няма да връщат -нали, та връ ат балъците като нас тука.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Малко радост за филите и фобите.
"Российские хоккеисты обыграли американцев на молодежном ЧМ"
http://lenta.ru/news/2015/01/03/win/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеХм, интересно, колко ли ника има въпросното нещо...пв тази тема сме само аз и ти. И Бате Пешо от време на време - освен ако това не е другия ти ник .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ говорете си вие за водка де, какво чакатеИли за танкове - от твоя страна, за пиндоси от макс, за носталгията към социализма на 77, за задници от Бате Пешо и за нещо там от Пирамид, той май само ви слуша и се съгласява с всички ви.
Кво да си говори човек с вас, то всичките сте развалени плочи. Мога да водя без проблем разговор от името на който и да било от вас без някой да разбере че съм друг човек. Толкова сте скучни че всичко което казва всеки един от вас може да бъде обобщено в под 200 думи. Кво се напъвате да пишете ден след след ден едно и също. Не ви ли е скучно вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеО, неравновесний, просветли ни!
Гледам, че друго, освен да флудиш, като дрънкаш през всеки втори пост за водка и алкохолици, не прайш... Що тъй, бре?Или за танкове - от твоя страна, за пиндоси от макс, за носталгията към социализма на 77, за задници от Бате Пешо и за нещо там от Пирамид, той май само ви слуша и се съгласява с всички ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВярно са спретнали офанзива, но тя повече прилича на атака на зулуси, примерно, в 1867 (срещу картечен разчет)... Искам да кажат, че им липсва (обективно) всякаква аргументация...
Аршином общим не измерить:
У ней особенная стать —
В Россию можно только верить
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеСтига с тоя шаблон-любители на Русия.
Света е в сложна ситуация-хибридната война за бъдещия облик на света се води с всички средства .
Ние сме дребни мишки тука и залитаме заслепени от блясъка на Путин.
Ама прочети това и коментирай:
"Орбан на протяжении всей своей политической карьеры последовательно выступал сперва против СССР, а потом против России. Но только в 2014 году Орбан и многие другие венгерские политики осознали, что Евросоюз во многом является реинкарнацией Советского Союза, и терпеть вольнодумцев там также никто не намерен"
Източник;
http://vz.ru/world/2015/1/3/723173.html
Ма да излиза Орбан от Евросъюза, дреме ми на шапката за този унгарски диктатор. Ама ме съмнява че ако вземе да прави такова нещо и унграците ще го обесят надолу с главата от някой мост на дунав.
Коментар
Коментар