IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако все още има някакви съмнения какво представлява режимът в Москва ...Агенция ИнтерфаксВидният руски опозиционер Борис Немцов е убит в Москва,

28/02/2015 00:00:05
    Председателят на опозиционната партия ПАРНАС бил застрелян с 4 куршумва на Големия каменен мост. По него стреляли от преминаващ бял автомобил.

Немцов бе сред най-заклетите противници на президента Владимир Путин. Той неведнъж бе арестуван за участие в забранени от руските власти протести.
    Очаквайте подробности
    http://clubz.bg/15310-opozicioneryt_..._ubit_v_moskva
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Според руски медии тази вечер в Москва на "Големия Москворецки" мост (този мост се намира недалеч от портите на Спаската кула на Кремъл) е бил убит политика Борис Ефимович Немцов. Немцов беше опозиционен лидер и критикуваше управлението в Русия.
      Last edited by Rainman; 28.02.2015, 00:23.

Коментар

• Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Не бе,що не си коментираш на друго място футболните мачове!!!
          Ми кат те гледам ти не си останал по назад в коментирането....за теб може за мен не , ама от завършени демократи
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            А сакън , те мачкат яко , като валяка на Пепи
            Не бе,що не си коментираш на друго място футболните мачове!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Не,срутиха Локомотив Дряново!!!
              А сакън , те мачкат яко , като валяка на Пепи

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Как е момчета, срутихте ли и днес Путя ?

Ама държи се гада , не се дава на форумните ни разбирачи
                Не,срутиха Локомотив Дряново!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Той има резерви за още 1.5 години , като ги издуха ще падне.
                  ми ако не падне ко праим.....пикате газ ли

Коментар

• markov

Той има резерви за още 1.5 години , като ги издуха ще падне.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Как е момчета, срутихте ли и днес Путя ?

Ама държи се гада , не се дава на форумните ни разбирачи

Коментар

• Bones57

В България не се очаква да има КРЪВ, но в Германия ще ви заритат натрапниците швабите и ще трябва да бягате към Русия да помизерствате малко.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Разбирам Анди 11.

Успех. Лека вечер на всички, уважаеми, скъпи, дами и господа !
                          Last edited by Andi11; 27.02.2015, 20:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                            Що мълчите бе, инвеститори?
                            !?!! какво имаш да обсъждаш с инвеститори?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                              Ще има ли кръв Барабоне????
                              Ще усетим ли най-накрая това, което изживяват хората всеки ден в Ирак, Либия, Сирия, Африка и Украйна? Плодовете на демокрацията ! Време е !
                              ОК, да сравниме нивата на смъртността от убийства:

В Русия на Путин (според един негов приятел http://newsland.com/news/detail/id/863730/ ) :

C 2002 года, когда было зафиксировано наивысшее количество убитых - 30,2 случая на 100 тыс. жителей, к 2010 году число убитых сократилось в 2,4 раза - 13,2 убитых на 100 тыс. жителей). Сегодня (11.01.2012) уровень смертности от убийств даже меньше, чем был в 1990 году - 14,1 убитых на 100 тыс. жителей. Украина - 6,35,

При западните демокрации:

По данным за 2004-2006 года по количеству убийств на 100 000 жителей:
                              США - 5,62; Великобритания - 2,6; Канада 1,86; Чехия - 1,33; Германия - 0,88; Люксембург - 0,40; а средняя статистика по миру - 9,61 убийств на 100 тыс. жителей.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Мда, моди, с тези два тролейбуса и безобразното им заяждане кво правим?

Последните 4-5 поста имам предвид.
                                Ако имаш в предвид мен, аз не съм направил нищо лошо. просто искам информация, а ако натеб не ти е удобна тази информация, това е друг въпрос

Коментар

Working...
                                X