IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Диагноза за Русия и очевидно за русофилите - само ако си вярват. Ако са на хранилка то си е само работа .

Психозата е тежка психична болест, която се характеризира със загубване на контакт с реалността и дълбоко нарушаване на връзките с другите хора, което е причина за социалната дезадаптация на субекта. - едно към едно, само трябва да се заменият хора с държави и всичко направо заспива.

В противоположност на неврозата, при която болният осъзнава своите лични трудности, при психозата заболяването не се осъзнава. Пациентите се изолират от външния свят и си създават собствен свят, който моделират по свой начин и където те се чувстват всемогъщи. - отново едно към едно приложимо за Русия

Налудната активност, която се проявява в нагласите и поведението, явната липса на самокритичност и изкривените съждения и богата палитра от общи симптоми изразяват дълбоката умствена отчужденост на личността от семейството, приятелите и обществото и представлява най-характерната черта на психозите, които са относително чести (1% от градското население). Повечето от психозите днес са успешно лечими, ако липсват органични мозъчни изменения. - отново - налудничава активност - окупации на Украйна, пропаганда на запад, някакви малоумни интернет тролове се наемат с хиляди. Тотална отчужденост от останалия свят, изкривени съждения и тотално сбъркана логика

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Аз съм преуспял човек - обратното на социалист. Къде съм аз, къде си ти...?!?
      Хаха ...това за бисери и вицове ...... бивш военен , сега пазач бил преуспял
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Ами това е положението на руски, има и препратка към мирикански. Неточен превод поне от руски
        http://topwar.ru/65165-obval-petrodo...y-planete.html

Об авторе: Джим Уилли является статистическим аналитиком маркетинговых исследований и прогнозов в рознице с докторской степенью по статистическим наукам и опытом работы свыше 25 лет.

С конца 1990х Джим с удивительной точностью предсказывает все этапы развала современного финансового капитализма. На его счету лопнувший интернет-пузырь, Lehman, обвал рынка субпрайм-кредитов, коллапс 2008 и многое другое. Целая армия добровольных помощников во всех сферах деятельности из многих стран помогает в сборе информации.
        Мдаммм, в оригинала изобщо няма нищо подобно. Не ми се занимава да чета и главния материал. Партенкаджиите са такива навсякъде. Дори във Велика Раша

Коментар

• Първоначално изпратено от bai Onzi Разгледай мнение
          Някой от списващите в темата кара ли руска кола?????
          Не мога да го нарека автомобил. Кола по подхожда.
          Беше време, карах. Стигал съм 4,42/100 разход на газ, през 2001-ва. Е, ЗАЗ-ът вече 12 години не е сред нас, видя Вторични суровини отвътре.

Извинявай, прочее. Не руско, ами украинско беше тва чудовище, с въздушното охлаждане. Ама каквото-такова.
          Last edited by Pyramid; 11.01.2015, 22:07.

Коментар

• Руски технологии

Някой от списващите в темата кара ли руска кола?????
            Не мога да го нарека автомобил. Кола по подхожда.
            Attached Files
            Last edited by bai Onzi; 11.01.2015, 21:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              Хахах,
              А Хобит може ли да гледаме?
              -Що, ти да не би също да преуспя изведнъж ? ЕХА А А А А ! ! ! !

P.S.
              - Нищо лично, тук все анонимни /щях "алкохолици" да кажа, ама нейсе/ персони и всеки се бие в гърдите, колко бил велик , преуспял и т.н. да се не начуди човек, що щат такива персони из такъв несретен форум, налЭ
              Last edited by Pyramid; 11.01.2015, 21:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                2.АКО би бил преуспял, би имал време и би гледал повече телевизия
                Хахах,
                А Хобит може ли да гледаме?
                Yeah

Коментар

Шегуваш се: АКО би бил преуспял,
                  1.Едва ли щеше да бъдеш толкова нервен.
                  2.АКО би бил преуспял, би имал време и би гледал повече телевизия а там, току вземат, та покажат по някой наистина преуспял, дето покрива твоите критерии.
                  3.Преуспелите са силни но, са преуспели, защото са силни, вместо да са силни, защото са преуспели.
                  4.Преуспелите са преуспели, защото са обективни. харесват ли ни или не.
                  А ти си нервен, прекалено емоционален и нито си силен, нито си наблюдателен /да видиш по телевизора поне един преуспял/.

Изводи ли? Ами, никак не са утешителни.

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=161160

Русия разсекрети архиви за жертвите на комунизма

Руската Федерална служба за сигурност /ФСС/ разсекрети архиви за милиони жертви на репресии от съветско време и позволи на роднините им да искат информация за хората, екзекутирани или пратени да умрат от болести и глад в т. нар. трудово-изправителни лагери (ГУЛАГ), съобщи Асошиейтед прес.
                    Правозащитниците приветстваха тази стъпка, но отбелязаха, че документите от периода 1920-1950 г. трябва да станат достояние на широката общественост, а не да бъдат достъпни само за роднини на жертвите.
                    Василий Христофоров, началник на управлението за регистрация и архивни фондове на ФСС (главен приемник на КГБ) обяви, че руснаците, чиито роднини са станали жертви на чистките в посочения период, ще получат достъп до архивите, каза говорител на ФСС.
                    По-голямата част от правителствените архиви бяха засекретени като държавна тайна при съветския режим. Тъй като през 1992 г. с президентски указ бяха разсекретени документи за репресиите в СССР, не е ясно кои са премахнатите сега ограничения. Говорителят на ФСС отказа да направи уточнения.
                    Правозащитничката Людмила Алексеева отбеляза пред АП, че указът от 1992 г. е позволил на роднини, правозащитници и журналисти да се запознаят със секретните дотогава документи, но в края на 90-те години достъпът отново е бил ограничен без обяснения. Алексеева уточни, че архивите са били недостъпни през последните седем години.
                    "Отново е открехнато малко прозорче", посочи Алексеева и добави, че писатели, журналисти и правозащитници ще имат достъп до архивите само с разрешение от роднините на жертвите. "Осемдесет и седем години по-късно най-сетне ги отваряме, но само за роднини - онези, които са все още живи".
                    При диктатурата на Йосиф Сталин около 20 милиона души са били избити, пратени в затвора или депортирани в други райони на тогавашния Съветски съюз. Смята се, че над 10 милиона от тях са били убити при чистките.

Коментар

Едно е ясно: Поне мериш всичко със своя си аршин: Крив и заблуден, като собственика си. И вярно, че не ти е до разбиране, за него мозък си трябва. Обикновен, сив, с гънки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Верно гуоем е
                        * Авторът е анализатор на маркетингови изследвания и прогнози, доктор по статистика. Още от края на 90-те години на 20 в. Джим Уили удивително точно предвижда етапите на срива на съвременния капитализъм. Негова е заслугата за спукването на интернет-балона, за “Лемън брадърс”, за срива на пазара на ипотечни кредити, за колапса от 2008 г. и т. н. Уили разчита на цяла армия доброволни помощници от различни страни, които събират необходимата за анализите му информация.
                        Ами това е положението на руски, има и препратка към мирикански. Неточен превод поне от руски
                        http://topwar.ru/65165-obval-petrodo...y-planete.html

Об авторе: Джим Уилли является статистическим аналитиком маркетинговых исследований и прогнозов в рознице с докторской степенью по статистическим наукам и опытом работы свыше 25 лет.

С конца 1990х Джим с удивительной точностью предсказывает все этапы развала современного финансового капитализма. На его счету лопнувший интернет-пузырь, Lehman, обвал рынка субпрайм-кредитов, коллапс 2008 и многое другое. Целая армия добровольных помощников во всех сферах деятельности из многих стран помогает в сборе информации.

Коментар

Какво да съм разбрал и от къде, от ТУК ЛИ??? От теб, от аватара на Че гевара, от ленинисти и екстремисти?

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ? Смяташ ли, че някой ще си прави ориентация за вижданията си и ще се старае да "разбере" нещо от червени тролове????
                          намерил се кой да ме ориентира...
                          Я бегай да взривяваш църкви и да копаш прохода на републиката..
                          Едно е ясно: Поне мериш всичко със своя си аршин: Крив и заблуден, като собственика си. И вярно, че не ти е до разбиране, за него мозък си трябва. Обикновен, сив, с гънки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                            Познайте колко пъти е спаднало промишленото производство в Севастопол през 2014г. в сравнение с 2013г.? Ще ви дам жокер, че е около 2 пъти.
                            Крьм наш!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                              Днешната загадка е следната. Познайте с колко процента е спаднало през 2014г. промишленото производство в Севастопол? Русия претендира че Севастопол е в Русия.
                              Ще ви дам жокер. Процента на спад е около 80 %.
                              http://www.e-crimea.info/news/spad-p...le-sostavil-80
                              Познайте колко пъти е спаднало промишленото производство в Севастопол през 2014г. в сравнение с 2013г.? Ще ви дам жокер, че е около 2 пъти.

Коментар

Ясно е, че нищо не си разбрал. Обяснимо, прочее. Воля твоя: Гледай си в пъпа и каквото видиш там-видиш.

На подобни заблудени души какво друго да препоръча човек, освен да се върнат назад в темата и внимателно да четат, каквото пише. И не само в тази тема, а наред.
                                Да четат, ако могат. Не бил виждал преуспял човек, който...как беше? "който да одобрява руските политическа и икономическа посоки.".А аз Путин виждам да го показват всяка вечер и по нашите ТВ канали.
                                Него, разните там Милеровци, Абрамовичи, Дерипаски, маса други олигарси и т.н.
                                накратко,
                                "Сори, мАйна!". Точно тези, ако не са преуспели и ако не си харесваха посоките, със сигурност, щяха да вървят по други. Пак техни си.
                                Такива работи, хайърсъзофф: Вадиш си главата оттам, дето си я заврял, измиваш си очите, и пускаш телевизора. Такива работи.
                                Какво да съм разбрал и от къде, от ТУК ЛИ??? От теб, от аватара на Че гевара, от ленинисти и екстремисти?

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ? Смяташ ли, че някой ще си прави ориентация за вижданията си и ще се старае да "разбере" нещо от червени тролове????
                                намерил се кой да ме ориентира...
                                Я бегай да взривяваш църкви и да копаш прохода на републиката..

Коментар

Working...
                                X