Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСега, явно не можеш да си фокусираш мисълта върху обекта на разговора, но ще се опитам да ти помогна. Не скачай при индианците и САЩ извън контекстна на Аляска.
Аляска е продадена на безценица, ЗАЩОТО ПРОДАВАЧА Е НА ЗОР.
Когато продавача е на зор, се моли да има въобще някой да му вземе стоката.
В случая Америка се смилява с такава сума.
Америка помага на Русия да излезе от батака.
Америка не е била в положение на слабия.
Русия е била в положение на слабия , за това цената е такава.
За цената не ти е виновен никой, освен продавача.
Коя страна си продава териториите, за да си оправи бакиите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИзказването ти ако трябва да го интерпретираме в днешния ден звучи така
Аз съм Шърли, но не съм украинец/ 49 запалени между които и една бременна в последния месец/
наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе разбирам защо искаш да убиеш вестоносеца на лошите вести, коментара не се приема, искам друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНапоследък гледах едно филмче в тубата в което се казваше че хамерикосите са платили само първата вноска от покупката на Аляска, не съществуват документи в руския или американския архив за втора вноска, юристи проучвали документите с цел завеждане на дело и обявяване за нищожност на сделката
все има не разбрали..
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...e_(hi-res).jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОчевидно кой атакува Сбербанк ама изобщо не ме интересува. И определено не бих си губил времето да проучвам нещо, което не ме интересува.
Аз съм Шърли, но не съм украинец/ 49 запалени между които и една бременна в последния месец/
наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВсъщност като кончита с вурста си ти предимно - хем марксистче, хем прави деньги в капиталистическа Германия.. като Кончита - хем мъж, хем не е ... Включих се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДори на продавача се наложило да подкупи купувача, за да го вкара в сделката...
Эдуард Стекль, посол России в Вашингтоне, был женат на американке, потратил на подкуп американцев ради продажи Аляски около 100 000 долларов (достоверная известная истории цифра), получил за организацию сделки 25 000 долларов, после продажи жил в Париже до конца жизни.
http://www.odnako.org/blogs/prodazha...i-posleslovie/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАлоу равновесния защо така ме игнорираш. ще повторя поста си, а ти като "арбитър от последна инстанция", за какъвто се мислиш, ако може да го обясниш
Ако приемем че зад атаката на КТБ стоят руснаците, то кой стои зад атаката над Сбербанк
https://infobalkani.wordpress.com/20...%D0%BA-%D0%B8/
Несполучилата атака срещу Сбербанк: ИЗПРОБВАНО В БЪЛГАРИЯ
Може да се включи и хаирсъза/ само какъв никнейм, също като кончита със вурса/ , като виден капиталист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНе сме го имали, но сте го използвали да налъжете плахите душици, за да им вземете след това всичко. Сега искате целия свят да е такъв... Никой няма да го позволи, намерете си друга утопия.мне не съм бил, нито аз нито наште са били партийни членове, нито военни, нито шефове на предприятия, които да приватизират и демократизират аз и нямаше как тъй като съм бил малък. Аз и моето семейство сме били и сме нормални обикновенни хора, които нямат нищо общо с която и да било власт ..... иначе щях да съм крадец и аз то с къв се събереш такъв ставаш .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеРусия не ПОДАРЯВА Аляска, а се принуждава да я продаде на САЩ, срещу поредното вадене от поредния батак. Виж се само колко долно и подло кривиш историята. Лъжеций!
Продажба на Аляска
от Уикипедия, свободната енциклопедия
От страна на американския Конгрес сделката изглежда изключително неизгодна, защото е свързана със значителни разходи по поддръжката на това огромно и отдалечено от източното крайбрежие владение, а освен това гражданската война е разорила хазната.
началото на века в САЩ се разраства треска за злато, а находищата на нефт и газ в региона се оценяват прогнозно на 100-180 млрд. долара.
Напоследък гледах едно филмче в тубата в което се казваше че хамерикосите са платили само първата вноска от покупката на Аляска, не съществуват документи в руския или американския архив за втора вноска, юристи проучвали документите с цел завеждане на дело и обявяване за нищожност на сделката
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАлоу равновесния защо така ме игнорираш. ще повторя поста си, а ти като "арбитър от последна инстанция", за какъвто се мислиш, ако може да го обясниш
Ако приемем че зад атаката на КТБ стоят руснаците, то кой стои зад атаката над Сбербанк
Може да се включи и хаирсъза/ само какъв никнейм, също като кончита със вурса/ , като виден капиталист.
Коментар
-
Дори на продавача се наложило да подкупи купувача, за да го вкара в сделката...
Эдуард Стекль, посол России в Вашингтоне, был женат на американке, потратил на подкуп американцев ради продажи Аляски около 100 000 долларов (достоверная известная истории цифра), получил за организацию сделки 25 000 долларов, после продажи жил в Париже до конца жизни.
http://www.odnako.org/blogs/prodazha...i-posleslovie/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДиагноза за Русияи очевидно за русофилите - само ако си вярват. Ако са на хранилка то си е само работа
.
Украйна, пропаганда на запад, някакви малоумни интернет тролове се наемат с хиляди. Тотална отчужденост от останалия свят, изкривени съждения и тотално сбъркана логика [/B]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВиж, за добро или лошо, Аляска е продадена за безценица. ДЕ ФАКТО, това е подарък, както нож се продава за 1 ст. Ресурсите на Аляска са огромни и дават на хАмериката толкова, колкото тя не е могла да ограби от индианците въпреки геноцида. Щото белите са изтребили към 100 млн.индианци от окупирането на Америка насам.
Пък ти си говори, каквото щеш.
Аляска е продадена на безценица, ЗАЩОТО ПРОДАВАЧА Е НА ЗОР.
Когато продавача е на зор, се моли да има въобще някой да му вземе стоката.
В случая Америка се смилява с такава сума.
Америка помага на Русия да излезе от батака.
Америка не е била в положение на слабия.
Русия е била в положение на слабия , за това цената е такава.
За цената не ти е виновен никой, освен продавача.
Коя страна си продава териториите, за да си оправи бакиите?Last edited by Хайърсъзов; 12.01.2015, 11:59.
Коментар
Коментар