IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
    През декември 2014г. в Русия производството на хранителни продукти, напитки и тютюневи изделия е намаляло спрямо декември 2013г. с 2,1 %. Обяснете дали този спад се дължи на това, че обедняващото население няма достатъчно пари и прави икономии от храната и напитките или има друга причина.
    Тоя бот обаче кефи.

Понеже никои не му се връзва да му отговаря на глупостите , сам води диалог със себе си ...пише си и си отговаря......

Бахти скапаната програма.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
      Причините са бягане са различни, не правиш ли разлика между глад и спокойствие.
      Аха и тия от Франция и Англия идват да живеят тук заради спокоиствието и добре уредения живот.....стига ме разсмива бе.

Идват да бачкат щото там безработицата при младите до 30 години е 30-40% и за едно читаво работно място има по 100 - 150 кандидата ........
      Тук за читави работни места конкуренцията е далеч по малка .....заплата там стартова 1300-1400 евра , тук 900 - 1000 евро но по ниските цени компенсират двойно разликата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
        През ноември 2014г. производството на храни и напитки в Русия е спаднало в сравнение с ноември 2013г. с 1,8 %. Дали става страшно когато хората ядат и пият по-малко?
        През декември 2014г. в Русия производството на хранителни продукти, напитки и тютюневи изделия е намаляло спрямо декември 2013г. с 2,1 %. Обяснете дали този спад се дължи на това, че обедняващото население няма достатъчно пари и прави икономии от храната и напитките или има друга причина.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          1.Кой определя цените на нефта?
          2.Как така дълговете на една държава растат и курса на валутата и също?

1. В тоталитарните страни - императорът/партията/главсека.И не само цените на нефта, а на всичко. И на живота на децата ти.
          2. Нарича се ДОВЕРИЕ. Нещо, което ти и себеподобните ти никога няма да имате и няма да заслужите.

Други въпроси?
          Ти отговори на тия

Коментар

• 1.Кой определя цените на нефта?

1. В тоталитарните страни - императорът/партията/главсека.И не само цените на нефта, а на всичко. И на живота на децата ти.
            2. Нарича се ДОВЕРИЕ. Нещо, което ти и себеподобните ти никога няма да имате и няма да заслужите.

Други въпроси?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Аха:
              - когато бягат от западна страна е благородно желание за промяна...
              - когато някои бяга от Русия е бягство то тоталитаризъм и борба за живот .......

Нещо пак двоен стандарт ми се чини .....аи стига се излага.
              Майстори клоуни и циркаджии.
              Мияч на чинии - мениджър на бар
              Печатница за пари -вливане на ликвидност
              и други подобни западни чекии и бичкии.Тука е пълно със сини талибани но никой не иска да ми обясни
              1.Кой определя цените на нефта?

Коментар

Аха:
                - когато някои бяга от Русия е бягство то тоталитаризъм и борба за живот .......

Причините са бягане са различни, не правиш ли разлика между глад и спокойствие.

Коментар

Е това е съвсем дебилно изказване......

Ти твърдиш че познавам всички французи изнесли се да живеят и бачкат тук ли......бъркаш ме сигурно със френския посланик .....
                  Не е нужно да ги познаваш, то от французи, германци и англичани тук и в раша не моеш се размина. Аз вече хляб не мога да си купя от кварталния магазин, без да знам поне 2-3 западни езика .
                  Добре, че всички те са понаучили православно-славянски рушки, че малко от малко да отбирам

Коментар

Е от 70 милиона, 3-ма са си репрезентативна извадка , почти колкото страни и техните "лидери" по света подкрепят северна азия.
                    Е това е съвсем дебилно изказване......

Ти твърдиш че познавам всички французи изнесли се да живеят и бачкат тук ли......бъркаш ме сигурно със френския посланик .....

Коментар

Това , за което говориш, е нормално. Хората искат промяна.
                      Едните я искат, за да подобрят нещо, което не им харесва.
                      Другите се борят за живота си. Нека правим разлика между туризъм и тоталитаризъм.
                      Аха:

Коментар

Искат да идат да живеят и бачкат другаде ......имам познати поне трима французи дошли тук в БГ да живеят и работят .......и искрено твърдят че тук по им харесва , което в главата на редовия Българин изглежда невероятно...
                        Е от 70 милиона, 3-ма са си репрезентативна извадка , почти колкото страни и техните "лидери" по света подкрепят северна азия.

Коментар

Искат да идат да живеят и бачкат другаде ......имам познати поне трима французи дошли тук в БГ да живеят и работят .......и искрено твърдят че тук по им харесва , което в главата на редовия Българин изглежда невероятно...
                          Това , за което говориш, е нормално. Хората искат промяна.
                          Едните я искат, за да подобрят нещо, което не им харесва.
                          Другите се борят за живота си. Нека правим разлика между туризъм и тоталитаризъм.

Коментар

Е то цял рашистан пътува.....към средновековието
                            Списваш?
                            Явно не те е страх от екипа специалисти на Волен57.

Коментар

Едно е, да иска да пътува, друго е, да иска да избяга.
                              Едва ли цяла Северна Корея иска да пътува и да се върне.

Коментар

Едно е, да иска да пътува, друго е, да иска да избяга.
                                Едва ли цяла Северна Корея иска да пътува и да се върне.

Е то цял рашистан пътува.....към средновековието

Коментар

Working...
                                X