If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стъпка напред-да но, за кого? В смисъл, каква точно икономическа изгода ще има ЕС освен тази, да даде преференциален статус на американските производители пред ...своите?
Кои американски производители? Я Марков и Чегобарата да ти обяснят, че в Америка нищо, ама нищо не се произвежда....
Не знам за Европа до Владивосток...може скоро и до там да стигне , но виж подписването на трансатлантическото споразумение за свободна търговия ще е стъпка напред...още една.
Стъпка напред-да но, за кого? В смисъл, каква точно икономическа изгода ще има ЕС освен тази, да даде преференциален статус на американските производители пред ...своите?
Лично Дебелата Меркел твърди че се стреми за обединена Европа до Владивосток....
Големия батко Обонго обаче действа против , щото в тоя случай няма хегемония в света.....пък то рано или късно ще се случи.
Не знам за Европа до Владивосток...може скоро и до там да стигне , но виж подписването на трансатлантическото споразумение за свободна търговия ще е стъпка напред...още една.
А обединена Европа и Северна Корея и Венецуела, ще е направо върха на сладоледа!
А вие как си го представяте "обединяването" на Европа с раша? Щото виждаме как путлер си преставя "обединяването" с Крим, Украйна, Грузия, Молдова.....
Нещо пак не си информиран.
Лично Дебелата Меркел твърди че се стреми за обединена Европа до Владивосток....
Големия батко Обонго обаче действа против , щото в тоя случай няма хегемония в света.....пък то рано или късно ще се случи.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Само обединена Европа е с по-силна икономика от САЩ, никой друг. А обединена Европа и Русия заедно са по-силни от САЩ и във военен аспект. В момента ставаме свидетели на принципа разделяй и владей.
А обединена Европа и Северна Корея и Венецуела, ще е направо върха на сладоледа!
А вие как си го представяте "обединяването" на Европа с раша? Щото виждаме как путлер си преставя "обединяването" с Крим, Украйна, Грузия, Молдова.....
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.
С единствения детайл, че не Путин "гласи" Европа.
+1
Само обединена Европа е с по-силна икономика от САЩ, никой друг. А обединена Европа и Русия заедно са по-силни от САЩ и във военен аспект. В момента ставаме свидетели на принципа разделяй и владей.
Махаме столиците. Московските мафиоти са по-читави от софийските. Москва беше градът с най-висок стандарт в света.
Ако направим подбор измежду десет 50 хилядни, десет 20 хилядни и десет 100 хиладни града плюс сто села - наши и техни ... В Нашите стандарта ще е по-висок.
Не съм чувал българи да емигрират в Русия.
Не е правилно сравнението,защото там град с 50хил население е като голямо наше село.
По-скоро е правилно да се сравняват градове с еднакви административни функции.
Солица със столица,областен с областен....и така.....
Смяташ ли,че в Санкт Петербург живеят по-зле от хората в Пловдив
И не знам защо не искаш да сравняваме столиците.....
После да сравним и някой град в Русия с ....примерно Силистра(областен град е)
Смяташ ли,че в Русия ,като цяло,живеят по-зле от България.и....
Смяташ ли,че в Москва(столицата) живеят по-зле от София(столицата)
Махаме столиците. Московските мафиоти са по-читави от софийските. Москва беше градът с най-висок стандарт в света.
Ако направим подбор измежду десет 50 хилядни, десет 20 хилядни и десет 100 хиладни града плюс сто села - наши и техни ... В Нашите стандарта ще е по-висок.
Не съм чувал българи да емигрират в Русия.
Основната цел на путлер, не е Донбас. Не е крим. Не е дори цяла Украйна.
Основната цел е да се РАЗБИЕ ЕС !!!
Да няма обща политика пречеща му да налага газпромските си изнудваческо-подкупнически проекти.
Да раздели и настрои една срещу друга страните от ЕС, за да може да прокарва петоколонническата си политика в различни страни, чрез такива отрепки, като атака, бекапе, депесе, сириза, орбачовци, льопенчовци и т.н. "националисти". Няма значение дали леви и десни - всинца финансирани от масквето.
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.
С единствения детайл, че не Путин "гласи" Европа.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар