IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Кат му гледам размислите , бил е трудовак
    Честно казано за мен счетоводителите представляват нещо като трудоваци

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
      И колко плащаш?И какви данъци плащаш?ДДС и акциз?Войник колко време си бил 3 месеца или шест?
      12, плащам всичко което се полага, на година грубо около 10 000 лв. като физическо лице- данъци, осигуровки, ДДС, акциз. Освен това продуктите на моят труд осигуряват няколко други работни места/и вероятно още толкова на държавна работа/, все е нещо, ако всеки тунеядец даваше по толкова...

Коментар

И колко плащаш?И какви данъци плащаш?ДДС и акциз?Войник колко време си бил 3 месеца или шест?
        Кат му гледам размислите , бил е трудовак
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Плащам данъци и осигуровки, бил съм войник и ако се наложи пак ще бъда, че дори и по форумите обяснявам кое е добро за нея- малко ли е

Коментар

И понеже знаеш за другите я ми кажи ти какво даде на държавата
            Плащам данъци и осигуровки, бил съм войник и ако се наложи пак ще бъда, че дори и по форумите обяснявам кое е добро за нея- малко ли е

Коментар

Паразит е този, който взема от обществото/държавата/ повече отколкото дава. Аз искам никой никога да не взема нищо от държавата, единствено да дава. Вие искате други работи. Замисли се сега кои са паразитите.
              И понеже знаеш за другите я ми кажи ти какво даде на държавата

Коментар

А ти не успя, са съжаление- много лозунг, малко мисъл
                Такива са всичките....Дамгосани в ума....Матрицата ги прави такива.Никога няма да разберат нормалните,мислещите,свободолюбивите хора...
                Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Ти бе, сине майчин, какво знаеш за мен, та си позволяваш такива заключения? Кажи, нека всички да чуят и видят.
                  Не го приемай лично, просто обобщение- в масовият случай феновете на Русия или са на държавна хранилка, или си мечтаят за такава, е има едни 5 % фенове по етнически признак- извинявай ако си от тях.

Коментар

Лэлэ! Вчепетли ме.
                    А ти не успя, са съжаление- много лозунг, малко мисъл

Коментар

Паразит е този, който взема от обществото/държавата/ повече отколкото дава. Аз искам никой никога да не взема нищо от държавата, единствено да дава. Вие искате други работи. Замисли се сега кои са паразитите.
                      Ти бе, сине майчин, какво знаеш за мен, та си позволяваш такива заключения? Кажи, нека всички да чуят и видят.

Коментар

Няма такова нещо, продукта на това образование за съжаление е като "вас", а не като "нас"
                        Лэлэ! Вчепетли ме.

Коментар

Не си играя на пролетариат, а на капиталист. Ама паразитите ги надушвам от километри-смърдят, та се не трае.

Коментар

Това са абсолютни митове, спекулантите не правят пари за една нощ, а за десетилетия и то само най-умните от тях, другите потъват. За една нощ правят пари тези, които ограбват обществените ресурси през управляващите, тях трябва да целите, ако си играете на пролетариат, но откъде толкова акъл, в повечето случаи даже ги броите за добрите...
                            Не си играя на пролетариат, а на капиталист. Ама паразитите ги надушвам от километри-смърдят, та се не трае.

Коментар

За "провала на 45-те години управление преди това" съм съгласен. Щото, по него време, се излюпиха и изучиха за без пари тарикати като вас.
                              Няма такова нещо, продукта на това образование за съжаление е като "вас", а не като "нас"

Коментар

Те и сега са гето.Миризливо гето.Населено от утайката на света........И ще трябва да си пазим границите за да не идва тая смрадлива паплач тука
                                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4108023

Без коментар !

Коментар

Working...
                                X