IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Малко му остава на императора, обаче взема мерки... с мащабна организация на Антимайдан за 21 февруари...

Вы, наверное, видели развешенную по Москве рекламу с призывом приходить на митинг Антимайдана 21 февраля.

https://navalny.com/p/4123/
    До 21ви могат да му скроят шапка поне 5 пъти.

Коментар

• Малко му остава на императора, обаче взема мерки... с мащабна организация на Антимайдан за 21 февруари...

Вы, наверное, видели развешенную по Москве рекламу с призывом приходить на митинг Антимайдана 21 февраля.

https://navalny.com/p/4123/

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        можеш до един момент, обаче, когато околната среда е токсична и то отвсякъде, по TV там с разните им простотиии, по училища, университети, децата те ще се зачудят защо са различни от останалите, че нещо "не е както трябва" ....
        Трябва да си вдигнем изискванията към системата.
        Нарича се: дефиниране и защитаване на собствения интерес.
        Осъществяването му, е възможно при съзряло общество.
        Българина беше отвикнат да има собствен интерес за цели 60 години.
        Сега ще се учи, че има правото, да има интерес.
        След това, ще се учи, да го защитава.
        Чак тогава, вероятно ще успее, да повлияе на предателите, които пишат образователните програми, да внимават. Вероятно ще е късно.
        Българина не обича, да се учи. Той знае! Той е роден научен..
        No future!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Аз не мога да убеждавам "младежта". Мога да убедя моите деца. Надявам се и ти твоите.
          "Младежта" я убеждаваха на едро едни други "организации" и хора. Дано никога не се повтаря това време.
          можеш до един момент, обаче, когато околната среда е токсична и то отвсякъде, по TV там с разните им простотиии, по училища, университети, децата те ще се зачудят защо са различни от останалите, че нещо "не е както трябва" ....

Коментар

мммдобрем айде да видим как ше убедим младежта да чете повечко, че и старание и предприемчивост и т.н. след 30г. преход нешо нешо май не става ..... Колко трябва да трае прехода 3х30г. ли какво ??
            Аз не мога да убеждавам "младежта". Мога да убедя моите деца. Надявам се и ти твоите.
            "Младежта" я убеждаваха на едро едни други "организации" и хора. Дано никога не се повтаря това време.

Коментар

При всички случаи не става със "сопата", както ти си го представяш, а с образование, старание, предприемчивост и упоритост.
              мммдобрем айде да видим как ше убедим младежта да чете повечко, че и старание и предприемчивост и т.н. след 30г. преход нешо нешо май не става ..... Колко трябва да трае прехода 3х30г. ли какво ??
              A мангалското племе - там също ще ми е много интересно как и те ше се превъзпитат, защото те за съжаление са част от държавата ...
              Last edited by michaelis; 11.02.2015, 15:47.

Коментар

тъпи не тъпи, тва са фактите бре ей виж девойката гениии, кво прави в училищата, тва е масата и кво правим тогава, с кво връщаме нашите дългове, че и да се развиваш и ала бала, като само има кючеци в училищата ?? Как я ремонтираш ти тая раота като си гениална персона ай сподели ??
                При всички случаи не става със "сопата", както ти си го представяш, а с образование, старание, предприемчивост и упоритост.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Аз ти казах ,че си инфилтрирана префинена персона,ама ти не верваш!!!Тъпи въпроси задаваш,на които ще ти отговори всяко хлапе в момента!!!По-нагоре някой ти го каза много добре!!!Да сганта!!!Елементарно е!!!Но верно ,че всичко велико е елементарно!!!Но не всички са Нютон!!!
                  тъпи не тъпи, тва са фактите бре ей виж девойката гениии, кво прави в училищата, тва е масата и кво правим тогава, с кво връщаме нашите дългове, че и да се развиваш и ала бала, като само има кючеци в училищата ?? Как я ремонтираш ти тая раота като си гениална персона ай сподели ??

Коментар

Хубаво имаше лагери имаше политически убийства и т.н. и сега ги има убийствата, но са "демократични". Добре ай заеби тва, сега кой ни е виновен, че не бачкаме и ни мързи ай кажи кой сега в тоя момент ? Имаме уж демокрация, свободи, кредити, чудеса на техниката всичко иии ??
                    Аз ти казах ,че си инфилтрирана префинена персона,ама ти не верваш!!!Тъпи въпроси задаваш,на които ще ти отговори всяко хлапе в момента!!!По-нагоре някой ти го каза много добре!!!Да сганта!!!Елементарно е!!!Но верно ,че всичко велико е елементарно!!!Но не всички са Нютон!!!

Коментар

Ами това казвам. Народа бе отучен да работи (аз ги лъжа, че работя, те ме лъжат, че ми плащат), беше отчужден от собствеността върху средствата за производство.
                      Сега ще мине време, докато се "научи" отново.
                      Впрочем доста народ си бачка и яко и изкарва добри пари, но си прав, че мнозинството научено да чака на държавата, все още си драпа по "доброто старо време на бай тошо", когато "държавата се грижеше" за овцете.
                      В този смисъл е прав колегата, че на овцете им е нужно единствено спокойствие, свобода в никакъв случай, защото може да ги срещне вълка в гората!
                      Ти от кои си?
                      Аз аз съм нормален работши клас, ако бях комунист на времето и дебелата работа сигурно щях да съм откраднал 20 предприятия и сумайти милиони и сега щях да съм демократ като тея в Герб и останалите бастуни БСП, ДПС и квото има още там не им знам бройката вече .....
                      Няма доброто старо време, тряя се бачка и колко по-малко имаме взимане даване с кредити и с тея педали от IMF толкова по-добре ..... ама нашия дълг расте а кат не бачкаме кой ше го плати тва ??

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/02/..._sistemata_za/

Това ако е вярно, защо ли гадните, агресивни, империалисти не са ударили вече мада раша?
                        Сигурно кроят, някакъв още по-пъклен план.

Коментар

Та то ние сме робите бе къде блеете не мога да ви разбера ..... ако си въобразяваш или фантазираш, че сме "свободни и спокойни" - здраве му кажи .....
                          Теб, в момента например, никой не те преследва за убеженията и разбиранията ти за света. И въпреки това, вие сте готови да въртите сопа, стига само повечко власт да докопате. Живеем в паралелни светове и няма какво да си кажем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Няма връзка,търсим под вола теле.Тая чалга ние я отричаме,а немци и англичани
                            все по-вече я слушат.
                            да не я слушат по желание или щото им е в кръвта, пълно е с чалгарчета от балканите, арабчета от къде ли не.. в центъра на Брюксел вече бел човек не мое видиш...

Коментар

Хубаво имаше лагери имаше политически убийства и т.н. и сега ги има убийствата, но са "демократични". Добре ай заеби тва, сега кой ни е виновен, че не бачкаме и ни мързи ай кажи кой сега в тоя момент ? Имаме уж демокрация, свободи, кредити, чудеса на техниката всичко иии ??
                              Ами това казвам. Народа бе отучен да работи (аз ги лъжа, че работя, те ме лъжат, че ми плащат), беше отчужден от собствеността върху средствата за производство.
                              Сега ще мине време, докато се "научи" отново.
                              Впрочем доста народ си бачка и яко и изкарва добри пари, но си прав, че мнозинството научено да чака на държавата, все още си драпа по "доброто старо време на бай тошо", когато "държавата се грижеше" за овцете.
                              В този смисъл е прав колегата, че на овцете им е нужно единствено спокойствие, свобода в никакъв случай, защото може да ги срещне вълка в гората!
                              Ти от кои си?

Коментар

Ако живеете в Българията като дойде време и за нашия дълг както при съседите и тогава ше скивате кой е роб, кой кум, кой сват и кой на булката брат ....
                                Нито съм спечелил от вземането на дълг, нито ще загубя от връщането му, да му мислят държавните хрантутници

Коментар

Working...
                                X