If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Освен това ваксините са вредни, а едра шарка се лекува с билки и положителна енергия Забравил си и коварните юлюминати
да ти кажа без майтап от как не се ваксинирам против разни грипове оздравях .... билки и положителна енергия не знам, ама чесън и домашна ракия опраат проблема ....
Ядрения арсенал на двете държави изключва каквато и да е война помежду им защото резултата ще е общо самоунищожение.......
Относно техника 30+ ми то в американската армия има също достатъчно на тая възраст ....големия американски военен бюджет е така заради възможностите частните коппании и генералите да го точат.
Я кажи напредналата ти държава що ползва руски ракети да стига до космоса че ми стана интересно Кат ги гледам тия нещастници как една ракета не могат да направят чак се чудя как можаха да излъжат света че през 70-те години са кацнали на Луната. Пълни ментажий....
Тъпанаров,Тъпанаров,ще си останеш вечният Каишков с каишите!!!Спомняш ли си го тоя лаф!!!
...И как си извади извода, че "ние" сме "шепа безработни".? Някои, като се издумат, се чудиш вятър ли вее, душата ли са си пуснали...
Не е много далеч от истината. Русофилите, които познавам, са точно такива.
Некадърни за каквото и да било. Мразят бизнеса. Фирмите са им врагове, кулаци.
Кои вие бре, шепа безработни + пенсионери а-ла Гигов ли? Вие сте на доизживяване, пак се благодарете че не сте в Сибир - в Русь там пращат безполезните
...И как си извади извода, че "ние" сме "шепа безработни".? Някои, като се издумат, се чудиш вятър ли вее, душата ли са си пуснали...
Всичко започва след 20-ина дни, катаклизмите ще са няколко http://www.blitz.bg/news/article/319689 Корпорациите пак са замислили някое злодеяние! Вероятно ще ни облъчват с HAARP
След 20!
То не останало.
Значи към ...37-ми февруари да очакваме....клизмите.
Всичко започва след 20-ина дни, катаклизмите ще са няколко http://www.blitz.bg/news/article/319689 Корпорациите пак са замислили някое злодеяние! Вероятно ще ни облъчват с HAARP
Ти наистина ли ги вярваш тия неща Тук половината сте за предаването "На кафе при Гала" Още по соца в СССР съм виждал камънаци от луната, като под тях си пишеше от коя точно експедиция Аполо е донесена. В Русия. Дадени от НАСА на съветската агенция и съветските учени за проби и изследвания. Та нали докато Аполо бяха на луната, бяха наблюдавани и от Земята с телескопи. Имаше дори карикатури, луната нащърбена на нея астронавти с кирки и лопати, а долу двама съветски учени си приказват - Тия с още 10 експедиции, ще я пренесат цялата на земята.
Тя и Америка не е открита от Колумб, а от мюсюлмани, а Еленко каза, че всеки ден ни пръскат със самолети за да ни зомбират... Ама тук и без пръскане сте си зомбита
Аааа ти сега ще кажеш, че и рептилите, юдомасоните и световните илюминати-соросоиди са конспирация!
Подлога на империалистите!
...чак се чудя как можаха да излъжат света че през 70-те години са кацнали на Луната. Пълни ментажий....
Ти наистина ли ги вярваш тия неща Тук половината сте за предаването "На кафе при Гала" Още по соца в СССР съм виждал камънаци от луната, като под тях си пишеше от коя точно експедиция Аполо е донесена. В Русия. Дадени от НАСА на съветската агенция и съветските учени за проби и изследвания. Та нали докато Аполо бяха на луната, бяха наблюдавани и от Земята с телескопи. Имаше дори карикатури, луната нащърбена на нея астронавти с кирки и лопати, а долу двама съветски учени си приказват - Тия с още 10 експедиции, ще я пренесат цялата на земята.
Тя и Америка не е открита от Колумб, а от мюсюлмани, а Еленко каза, че всеки ден ни пръскат със самолети за да ни зомбират... Ама тук и без пръскане сте си зомбита
Знам. За двойно повече отколкото го пресреща ракета земя - въздух например
Фантазьор, да не говорим че с два самолетоносача през Босфора може да забравиш за руски флот и авиация въобще.
Хич те няма.
Самолетоносач през проливите няма никой да прати.
Хамериканските военни не са толкова тъпи.
А и току виж преди това две три стари корита се сблъскат в Дарданелите и потънат ... Ще отворят доста работа на комшиите.
Русь не може да си позволи лукса да воюва с НАТО. Може да си се чувства длъжна какво ли не - ще си стои в гащите и ще козирува колкото е нужно, остарялата и военна база на 30+ години чеп за зеле не става в съвременна война.
Поредната област от която нищо не разбираш.
Ядрения арсенал на двете държави изключва каквато и да е война помежду им защото резултата ще е общо самоунищожение.......
Относно техника 30+ ми то в американската армия има също достатъчно на тая възраст ....големия американски военен бюджет е така заради възможностите частните коппании и генералите да го точат.
Я кажи напредналата ти държава що ползва руски ракети да стига до космоса че ми стана интересно Кат ги гледам тия нещастници как една ракета не могат да направят чак се чудя как можаха да излъжат света че през 70-те години са кацнали на Луната. Пълни ментажий....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар