IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Живи и здрави, и да си бранят отечеството от истинските врагове, а не от измислени такива

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
      Ние българите празнуваме хубавите си наши църковни и други празници!
      Чужди празници НЕ ПРАЗНУВАМЕ!Най-вече пък болшевишки такива.
      Ок - не празнувай тогава...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
        Ми що да поздравяваш българи с руски празници?
        Ми ЗАТВА е в темата РУСИЯ бе !!!![/QUOTE]
        Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
        Последните 60 години малко ли ги празнувахме насила? Достатъчно беше!
        Че кой те кара да празнуваш ???
        Мръсно е в главата ти, за това празнуваш руски празници.
        Друг вариан няма според теб ?
        Ела на себе си значи, подигравателно, съвсем по правилата...
        Така по-става.
        Ненапразнувахте се на руски празници, ейииии, продажна работа!
        В България драги, се празнува ВСИЧКО. И хем го знаеш, хем грачиш.
        Вси светии, валентин, байрам, какво им е българското ?? Вече всяка година знаем коя година сме по китайския календар - със съответната символика... т.н, т.н. ....
        Не се напъвй зорлем...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• От интервюто на Косара Белниколова с журналистката Даниела Горчева

Русия извършва престъпление срещу мира. Ето това се случва. Без да е обявила война, Русия нахлу в суверенна държава с бойна техника, с терористични групи и с войскови части. Това е едно от най-тежките престъпления в света. За същото престъпление – започване на бойни действия срещу чужда държава без обявяване на война (Пърл Харбър, декември 1941 г.) след края на Втората световна война седем японски политици и военни бяха съдени в Токио като тежки военнопрестъпници. И бяха осъдени на смърт и обесени.

На Русия не й е за първи път да извършва това престъпление. Няма време да бъдат изредени всичките й „подвизи“, но нека напомним, че и по време на Втората световна война Съветският съюз извършваше същото военно престъпление спрямо България. Тогава СССР бе в дипломатически отношения с България и въпреки това, Москва изпращаше въоръжени терористи (парашутисти и подводничари), за което нееднократно съветският посланик е викан за обяснение от тогавашния министър-председател Богдан Филов. Същото престъпление, впрочем, извършва и Югославия спрямо България на 6 април 1941 година. Без да е обявила война на България, Югославия бомбардира Кюстендил, при което загиват 67 души, а десетки са ранени.

Но наглостта, с която Русия на Путин вече цяла година води необявена война срещу Украйна, както и последните й действия, принудиха преди няколко дни държавният секретар на САЩ Джон Кери да заяви абсолютно недвусмислено, че

САЩ и техните съюзници няма да се оставят да бъдат разигравани от Русия и обсъждат допълнителни санкции срещу Москва. В пряк текст той изобличи Русия, че „заграбва земя в Украйна, докато същевременно цинично и безочливо говори за мир“........ Цялото интерю на : http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...-ot-putin.html
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ако поздравявате всички хора с руски празник - да! Той е руски, не е на всички.
            Ако всички хора по света са решили да празнуват този повод, то те ще си направят техни си празници.
            За сега, светът работи така.
            Руските празници, празнувани насила, бяха достатъчно.
            Нагло е, да ни пробутвате руски празници и да очаквате да си мълчим.
            Що за човек би празнувал чужди празници?
            Единствено комунист--интернационалист-екстремист, не зачитащ род, родина, собственост, свобода и друГИ общочовешки, не евроатлантически ценности.

Само радикализирана маймуна би пренебрегнала тези ценности.
            +
            Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Днес, в Русия се празнува голям празник.
              День защитника отечества !!!
              Наздраве на всеки, който празнува ...
              Ние българите празнуваме хубавите си наши църковни и други празници!
              Чужди празници НЕ ПРАЗНУВАМЕ!Най-вече пък болшевишки такива.
              Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Поздравяваме се за всички хора по света които са загинали или са готови да загинат за отечеството си ....ти проблем ли имаш с това ?
                Ако поздравявате всички хора с руски празник - да! Той е руски, не е на всички.
                Ако всички хора по света са решили да празнуват този повод, то те ще си направят техни си празници.
                За сега, светът работи така.
                Руските празници, празнувани насила, бяха достатъчно.
                Нагло е, да ни пробутвате руски празници и да очаквате да си мълчим.
                Що за човек би празнувал чужди празници?
                Единствено комунист--интернационалист-екстремист, не зачитащ род, родина, собственост, свобода и друГИ общочовешки, не евроатлантически ценности.

Само радикализирана маймуна би пренебрегнала тези ценности.

Коментар

Поздравяваме се за всички хора по света които са загинали или са готови да загинат за отечеството си ....ти проблем ли имаш с това ?
                  Това, предполагам, има връзка с универсализма като доктрина на Кремълската империя?

Коментар

Не не значи. Не, това не е моята логика, а твоята.
                    Днес ли е празника на защитата на българското отечество?
                    С него ли се поздравявате?
                    Що търсиш логика в празно пространство?

Коментар

Нъл сега празнуваме деня на Европа....ква е разликата с преди ?
                      Малка......сега ако не излезеш да "манифестираш" по улиците под радиационен дъжд, няма кой да те ЗАДЪЛЖИ.

Коментар

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Значи по твоята логика ако в Русия имат празник на защитника на отечеството им /Русия / то в България не може да има празник на защитника на отечеството ни / България /.

А стига се излага

Коментар

Ми що да поздравяваш българи с руски празници? Последните 60 години малко ли ги празнувахме насила? Достатъчно беше!
                            Нъл сега празнуваме деня на Европа....ква е разликата с преди ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Да разбрах точно така
                              Е аргумента му е железен ......с такива не може да се спори

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Пак не ми е ясно, що да не поздравявам ?

Много знаеш, кой, какъв е...

Да не е мръсно у вас ? Ако имаш проблеми с хигиената, има си фирми за почистване..

Това, май не е по правилата на българската граматика.
                                ... Знам ли ?
                                Ми що да поздравяваш българи с руски празници? Последните 60 години малко ли ги празнувахме насила? Достатъчно беше!

Коментар

Working...
                                X