IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ми така. Ей на!
    Да разбрах точно така

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
      Е как българин ще празнува руски празници??? Хептен я продадохте българщината.

Кой е Обонго? Пука ли ми за него?
      Значи по твоята логика ако в Русия имат празник на защитника на отечеството им /Русия / то в България не може да има празник на защитника на отечеството ни / България /.

А стига се излага
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Убягва ми логиката, по която поздравяваш всеки, който празнува.
        Пак не ми е ясно, що да не поздравявам ?
        Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
        Тук няма такива, това е български форум? Въздуха ли поздравяваш?
        Много знаеш, кой, какъв е...
        Още малко и съботник ще ни спретнеш?
        Да не е мръсно у вас ? Ако имаш проблеми с хигиената, има си фирми за почистване..
        Ела на мене си малко..
        Това, май не е по правилата на българската граматика.
        ... Знам ли ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Овчи, НИКОЙ не те кара да НИЩО да празнуваш.
          В ТЕМАТА РУСИЯ съм написал, какво празнуват днес руснаците и поздравявам всеки който празнува.
          Кое точно ти убягва, българино ???
          Последното ти изречение, въобще не подлежи на коментар.
          Убягва ми логиката, по която поздравяваш всеки, който празнува.
          Тук няма такива, това е български форум? Въздуха ли поздравяваш?
          Още малко и съботник ще ни спретнеш? Ела на мене си малко..

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Празнува деня на защитника на отечеството. Къде е казано че неговото отечество е друго а на България ?

Теб те знаем че няма как да празнуваш такъв празник щото си еничерче и празнуваш празниците на Обонго...отечество нямаш.
            Е как българин ще празнува руски празници??? Хептен я продадохте българщината.

Кой е Обонго? Пука ли ми за него?

Коментар

Май те е срам да кажеш на нас българите, какво празнуваш? В качеството на какъв го празнуваш? Откога българи празнуват чужди празници..?
              Овчи, НИКОЙ не те кара да НИЩО да празнуваш.
              В ТЕМАТА РУСИЯ съм написал, какво празнуват днес руснаците и поздравявам всеки който празнува.
              Кое точно ти убягва, българино ???
              Последното ти изречение, въобще не подлежи на коментар.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Ти какво празднуваонзи ден- трифон зарезан или свети валентин
                Християнския католицизъм не е типично българска религия, християнското православие е официално, но кой ти вярва... Св. Трифон ми е по душата, но без религиозния аспект, само лозарския... Да живеят БЪЛГАРСКИТЕ ПРАЗНИЦИ!!!

Коментар

Днес, в Русия се празнува голям празник.
                  День защитника отечества !!!
                  Наздраве на всеки, който празнува ...
                  Наздраве , ще го отбележа довечера.
                  Малко останахме защитници на България от НПОп сволочите .....

Коментар

Май те е срам да кажеш на нас българите, какво празнуваш? В качеството на какъв го празнуваш? Откога българи празнуват чужди празници..?
                    Празнува деня на защитника на отечеството. Къде е казано че неговото отечество е друго а на България ?

Теб те знаем че няма как да празнуваш такъв празник щото си еничерче и празнуваш празниците на Обонго...отечество нямаш.

Коментар

Ти какво празднуваонзи ден- трифон зарезан или свети валентин, ако трябва да се върнем към корените си трябва да празднуваме коледата на 6 януари, но я празднуваме на 24декември- защо така, за 1 май да ти обясня ли, за 8 март ??? Върви да работиш, да изкараш 1000лв
                      Last edited by v_tin; 23.02.2015, 14:12.

Коментар

Каквото си искам.

Коментар

Е да де, ти не схвана ли, какъв е?
                          Просто, малко повечко трябва да му се обяснява.

Коментар

Руските празници са за руснаците. Ти какво точно празнуваш?
                            Каквото си искам.

Коментар

Е да де, ти не схвана ли, какъв е?
                              Обикновен родоотстъпник.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Не си виждал защото има мита, докато за ЕС няма такива, да се премахнят митата и ще видиш че ще започне българина и лада да си купува, и руски белачки, и алуминии, и руски въглища
                                и руски лаптопи.. от чугуний... бегай да празнуваш, стига ръси мозък..

Коментар

Working...
                                X