Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеЕ как българин ще празнува руски празници??? Хептен я продадохте българщината.
Кой е Обонго? Пука ли ми за него?
А стига се излагаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеУбягва ми логиката, по която поздравяваш всеки, който празнува.
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеТук няма такива, това е български форум? Въздуха ли поздравяваш?
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеОще малко и съботник ще ни спретнеш?
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеЕла на мене си малко..
... Знам ли ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОвчи, НИКОЙ не те кара да НИЩО да празнуваш.
В ТЕМАТА РУСИЯ съм написал, какво празнуват днес руснаците и поздравявам всеки който празнува.
Кое точно ти убягва, българино ???
Последното ти изречение, въобще не подлежи на коментар.
Тук няма такива, това е български форум? Въздуха ли поздравяваш?
Още малко и съботник ще ни спретнеш? Ела на мене си малко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПразнува деня на защитника на отечеството. Къде е казано че неговото отечество е друго а на България ?
Теб те знаем че няма как да празнуваш такъв празник щото си еничерче и празнуваш празниците на Обонго...отечество нямаш.
Кой е Обонго? Пука ли ми за него?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеМай те е срам да кажеш на нас българите, какво празнуваш? В качеството на какъв го празнуваш? Откога българи празнуват чужди празници..?
В ТЕМАТА РУСИЯ съм написал, какво празнуват днес руснаците и поздравявам всеки който празнува.
Кое точно ти убягва, българино ???
Последното ти изречение, въобще не подлежи на коментар.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТи какво празднуваонзи ден- трифон зарезан или свети валентин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДнес, в Русия се празнува голям празник.
День защитника отечества !!!
Наздраве на всеки, който празнува ...
Малко останахме защитници на България от НПОп сволочите .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеМай те е срам да кажеш на нас българите, какво празнуваш? В качеството на какъв го празнуваш? Откога българи празнуват чужди празници..?
Теб те знаем че няма как да празнуваш такъв празник щото си еничерче и празнуваш празниците на Обонго...отечество нямаш.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеМай те е срам да кажеш на нас българите, какво празнуваш? В качеството на какъв го празнуваш? Откога българи празнуват чужди празници..?Last edited by v_tin; 23.02.2015, 14:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКаквото си искам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ да де, ти не схвана ли, какъв е?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеРуските празници са за руснаците. Ти какво точно празнуваш?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ да де, ти не схвана ли, какъв е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе си виждал защото има мита, докато за ЕС няма такива, да се премахнят митата и ще видиш че ще започне българина и лада да си купува, и руски белачки, и алуминии, и руски въглища
Коментар
Коментар