Първоначално изпратено от vlado64
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТи кат си зрящ що не покажеш някакво доказателство..ма поне едничко , и моля да не е калашник в Украйна щото такива има по целия свят .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи пак са пуснали най-неосведомения отбор , 2007 си празнувал дръндели щото Европейският парламент официално определя 9 май като почивен ден през октомври 2008 година
На практика тая дата е избрана без особена причина за ден на европа , освен ако не броим че всъщност на 9 май бившия соц блок празнуваше победата на фашистка Германия..... Вероятно ЕС е имал единствено за цел да заглуши отбелязването на 9 май в друг котекст ...
ПОВОДЪТ за празнуването на датата е, че от 2007 сме в ЕВРОПА. Поне ние, вие ще си останете винаги в архангелск, където и да живеете по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКакво се е случило, може да си попрочетеш, а връзката му с "нази" е от 2007г. за моя радост и ваша злоба.
На практика тая дата е избрана без особена причина за ден на европа , освен ако не броим че всъщност на 9 май бившия соц блок празнуваше победата на фашистка Германия..... Вероятно ЕС е имал единствено за цел да заглуши отбелязването на 9 май в неправилния котекст свързан с Русия ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНещо не ми отговори що празнуваш деня на европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова, дори съм го и написал.
Друго имаш ли да добавиш ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЯ точно обясни какво се еслучило на тоя ден ..и ква връзка има с нази
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТи верно си слепец.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТи верно си слепец.
Друго имаш ли да добавиш ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми щото ние сме в ЕВРОПА!!!
Разбираш ли? Не в азия, не в сесесере2, а в ЕВРОПА!
Това е и НАШ празник. Ние сме европейци, а не азиатци.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНещо не ми отговори що празнуваш деня на европа
Разбираш ли? Не в азия, не в сесесере2, а в ЕВРОПА!
Това е и НАШ празник. Ние сме европейци, а не азиатци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАбсолютни глупости, написани от нископлатена мижитурка.
При целия арсенал на от спътници, самолети AWACS и прочее машини, няма НИЩО, което да доказва подобна ГЛУПОСТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеЩо за човек би празнувал чужди празници?
Единствено комунист--интернационалист-екстремист, не зачитащ род, родина, собственост, свобода и друГИ общочовешки, не евроатлантически ценности.
Само радикализирана маймуна би пренебрегнала тези ценности.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение....
Русия извършва престъпление срещу мира. Ето това се случва. Без да е обявила война, Русия нахлу в суверенна държава с бойна техника, с терористични групи и с войскови части. Това е едно от най-тежките престъпления в света...
При целия арсенал на от спътници, самолети AWACS и прочее машини, няма НИЩО, което да доказва подобна ГЛУПОСТ.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар