IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
    ...То всичко е явно ..
    Което от къде следва ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе морков, тая година путрето с кой ще празнува денпобедъй?
      Освен с основният си съюзник Ким 3-ти Късий от СК, взела дейно участие във ВСВ де.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Ти кат си зрящ що не покажеш някакво доказателство..ма поне едничко , и моля да не е калашник в Украйна щото такива има по целия свят .....
        Да не съм от военното разузнаване , та да ти давам доказателства.То всичко е явно . Стига да не си кон с капаци.

Коментар

Ми пак са пуснали най-неосведомения отбор , 2007 си празнувал дръндели щото Европейският парламент официално определя 9 май като почивен ден през октомври 2008 година

На практика тая дата е избрана без особена причина за ден на европа , освен ако не броим че всъщност на 9 май бившия соц блок празнуваше победата на фашистка Германия..... Вероятно ЕС е имал единствено за цел да заглуши отбелязването на 9 май в друг котекст ...
          Че кой пише за празнуване през 2007?
          ПОВОДЪТ за празнуването на датата е, че от 2007 сме в ЕВРОПА. Поне ние, вие ще си останете винаги в архангелск, където и да живеете по света.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Какво се е случило, може да си попрочетеш, а връзката му с "нази" е от 2007г. за моя радост и ваша злоба.
            Ми пак са пуснали най-неосведомения НПОп отбор , 2007 си празнувал на кукуво летя щото Европейският парламент официално определя 9 май като почивен ден през октомври 2008 година

На практика тая дата е избрана без особена причина за ден на европа , освен ако не броим че всъщност на 9 май бившия соц блок празнуваше победата на фашистка Германия..... Вероятно ЕС е имал единствено за цел да заглуши отбелязването на 9 май в неправилния котекст свързан с Русия ...
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Нещо не ми отговори що празнуваш деня на европа
              щОТО не съм ти казвал, че го празнувам..

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Това, дори съм го и написал.
                Друго имаш ли да добавиш ???
                Мислех си че само така си написал ника си

Коментар

Я точно обясни какво се еслучило на тоя ден ..и ква връзка има с нази
                  Какво се е случило, може да си попрочетеш, а връзката му с "нази" е от 2007г. за моя радост и ваша злоба.

Коментар

Ти верно си слепец.
                    Ти кат си зрящ що не покажеш някакво доказателство..ма поне едничко , и моля да не е калашник в Украйна щото такива има по целия свят .....

Коментар

Ти верно си слепец.
                      Това, дори съм го и написал.
                      Друго имаш ли да добавиш ???
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Ами щото ние сме в ЕВРОПА!!!
                        Разбираш ли? Не в азия, не в сесесере2, а в ЕВРОПА!
                        Това е и НАШ празник. Ние сме европейци, а не азиатци.
                        Я точно обясни какво се еслучило на тоя ден ..и ква връзка има с нази

Коментар

Ами щото ние сме в ЕВРОПА!!!
                          Разбираш ли? Не в азия, не в сесесере2, а в ЕВРОПА!
                          Това е и НАШ празник. Ние сме европейци, а не азиатци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Абсолютни глупости, написани от нископлатена мижитурка.
                            При целия арсенал на от спътници, самолети AWACS и прочее машини, няма НИЩО, което да доказва подобна ГЛУПОСТ.
                            Ти верно си слепец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
                              Що за човек би празнувал чужди празници?
                              Единствено комунист--интернационалист-екстремист, не зачитащ род, родина, собственост, свобода и друГИ общочовешки, не евроатлантически ценности.

Само радикализирана маймуна би пренебрегнала тези ценности.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                ....
                                Русия извършва престъпление срещу мира. Ето това се случва. Без да е обявила война, Русия нахлу в суверенна държава с бойна техника, с терористични групи и с войскови части. Това е едно от най-тежките престъпления в света...
                                Абсолютни глупости, написани от нископлатена мижитурка.
                                При целия арсенал на от спътници, самолети AWACS и прочее машини, няма НИЩО, което да доказва подобна ГЛУПОСТ.

Коментар

Working...
                                X