IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Задълбочаващи се проблеми пред Путин http://newsline.bg/read_more.php?post=8815
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://teknoblog.ru/2015/01/01/30211

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Ами никой не рипа.Явно Америка ,Саудитска Арабия ,Ирак и Либия са се договорили
        предварително.
        "Никой не рипа", ама и нефтът е още над $50. А, за рипане по повод теоретични възможности - ако ставаше, де - то щатите отдавна да са си затегнали колана, примерно, щото се очертава още по-дълбоко пропадане след Велико печатане. Сам виждаш, правят си оглушки.
        Та, какво щяла да направи Русия ли? Стига ѝ да нашепне на тази и онази гореща глава по света, че ще ѝ спре субсидиите и техните Сидеровци сами ще подпалят, каквото трябва. Ако мислиш, че само щатите могат да палят фитили, те очакват яки изненади.

Коментар

Ами клоновете на гръцките банки в България ,те няма ли да отнесат плувката?
          Що, те тук държат левове и евро. Не драхми. Дори и Гърция да премине към драхмата тук те пак ще държат левове и евро. А в момента в който Гърция премине към драхмата в самата Гърция вече няма как да стане банкова криза. защото Гръцката централна банка ще може да си налива колкото си иска пари в гръцките банки.

Друг е момента с външния им дълг. Гърция може да реши да го преструктурира и в същото време да държи драхмата относително стабилна. Или може да реши да девалвира драхмата, да натовари самите гърци като реално направи принудитлена структурна реформа през обезценка на валутата и да не пипат самия външен дълг.

А може да направят и двете

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            +
            Единствено ще го закърши родния туризъм - щото в Гърция ще се почива по еФтинко ....
            Ами клоновете на гръцките банки в България ,те няма ли да отнесат плувката?

Коментар

+
              Единствено ще го закърши родния туризъм - щото в Гърция ще се почива по еФтинко ....
              На родния туризъм без това му е време да рестартира. Качеството е под нулата, отсъстват професионализъм и класа. Ново начало или тотален край, сегашното
              състояние е неприемливо дори и от българи.

Коментар

+
                Че то и в момента в Гърция е по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  И какви мислиш че ще са точно последствията за Еврозоната ако Гърция обяви фалит.

Европейските банки вече не държат гръцки дълг. И то от доста време. Купувачите на гръцки облигации последната година бяха предимно разни хедж фондове, а то за тях си е част от играта да губят кинти.

Гръцката икономика не е особено интегрирана в европейската такава. Основните експортни отрасли са морски транспорт и туризъм. И двата отрасъла всъщност ще спечелят ако Гърция излезе от еврозоната. Вътрешното търсене ще се срине, но пък гръцкия пазар е с нищожен размер що се отнася до чужди фирми.
                  +
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Всъщност са толкова ефтини, че просто няма как да не са прекалено скъпи
                    Ми при 50/50 шанс да спечели сириза и съответно 50/50 да обяви фалит, и да преструктурират да кажем на 50%, тези 9% доходност ми се струват доста мизерни. Ако иска човек да направи 3% то при 25% вероятност за загуба от 50% аз бих искал поне 15%. Очевидно за да се търгува на 9% или смятат че шанса на Сириза да спечели е по-нисък или пък калкулират преструктуриране от рода на 25%.

Коментар

• Через 10 дней Россия должна оплатить должок в $50 млрд., иначе..

http://oleg-leusenko.livejournal.com/2062301.html

Коментар

• Всъщност са толкова ефтини, че просто няма как да не са прекалено скъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          То не е нужно да си в банковия бизнес, достатъчно е да погледнеш как им се търгуват облигациите спрямо другите.
                          Ами всъщност са прекалено скъпи според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            И между другото, аз където не съм в банковия бизнес знам още от половин година че гърция този път ще я оставят да фалира. Какво остава за тези дето са си в нещата.
                            То не е нужно да си в банковия бизнес, достатъчно е да погледнеш как им се търгуват облигациите спрямо другите.

Коментар

• И между другото, аз където не съм в банковия бизнес знам още от половин година че гърция този път ще я оставят да фалира. Какво остава за тези дето са си в нещата.

Коментар

При тия ниски цени гледай Путин да не затвори крановете,че тогава се почва тя.
                                До две три години крановете му ще са без значение.

Коментар

Working...
                                X