IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
    Путин печелеше рейтинг и си бетонира мандата, но това беше в началото.
    Вече е на път да го ритнат неговите отвътре.
    Ако отново се върнеш към историята, която така не харесваш като предмет, ще разбереш, че в такива войни победители няма.
    За рублата- на мен ми пука, осигури ми доход за следващите 3 години- непредвиден. Спасибо ВОва!
    Казвал съм ти много пъти да затвориш фабриката за илюзии и шменти капели

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Хаъйрсъзoff, то и аз знам епитети но, съм възпитан човек. Ти, щом така се ежиш, зададе ли си въпросът, кой печели от тази дандания? Там са и причините, и главните движещи сили. Украинците са пушечно месо.
      Освен това, похватите, със всякакви провокации, са отдавна изпитани и, ако мислиш, че не са ни ясни, лъжеш се. За рублата, кой печели и кой не, някак ми е все тая - Русия, ако не спре експлоатирането си от запада точно като евтина бензиностанция, после, няма на кого и за какво да се оплаква. Има прекалено много и прекалено сериозни грижи, за да води война. Дори и Путин, наричан от всякакви мишоци "неадекватен", "аутист" и как ли още не, това го знае и се държи, по мое мнение, напълно адекватно. А ти там, и колегите с твоя настрой, че сте били казали нещо, нали си знаеш, той керванът си върви.
      Путин печелеше рейтинг и си бетонира мандата, но това беше в началото.
      Вече е на път да го ритнат неговите отвътре.
      Ако отново се върнеш към историята, която така не харесваш като предмет, ще разбереш, че в такива войни победители няма.
      За рублата- на мен ми пука, осигури ми доход за следващите 3 години- непредвиден. Спасибо ВОва!

Коментар

• Хаъйрсъзoff, то и аз знам епитети но, съм възпитан човек. Ти, щом така се ежиш, зададе ли си въпросът, кой печели от тази дандания? Там са и причините, и главните движещи сили. Украинците са пушечно месо.
        Освен това, похватите, със всякакви провокации, са отдавна изпитани и, ако мислиш, че не са ни ясни, лъжеш се. За рублата, кой печели и кой не, някак ми е все тая - Русия, ако не спре експлоатирането си от запада точно като евтина бензиностанция, после, няма на кого и за какво да се оплаква. Има прекалено много и прекалено сериозни грижи, за да води война. Дори и Путин, наричан от всякакви мишоци "неадекватен", "аутист" и как ли още не, това го знае и се държи, по мое мнение, напълно адекватно. А ти там, и колегите с твоя настрой, че сте били казали нещо, нали си знаеш, той керванът си върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Миша може да се омята на всичко, то не е работа за таксиджии ...
          то едното няма нищо общо с другото ве мой, ти като не си бакшиш мноо ли си в час с борсата ....

Коментар

• Стамби иди на доктор най после.Тоя дрисък дето те е хванал няма да мине без доктор

Коментар

• "Газпром" предупреди за "сериозен риск за доставките на газ за Европа"

----------------
              после рублата нямала да пада..

Коментар

Рублата добри пари даде, недей така...
                CFD на акции ли, предпочитам индекси..
                На CFD на акции пак можеш да се омяташ яката..
                то всичко може бе, стига да знаеш кво прайш, аз съм при опциите там ми е добре ..... ми хубаво благо теби, че си хванал къса на рублата ....

Коментар

Миша може да се омята на всичко, то не е работа за таксиджии ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    Аз по принцип ти казвам заеби ги тея валути, не, че е рубла майната и там, тва с тея валути е комар, това съм го писал и по другите коментари там за форекс и т.н. много хазард с тея централни банки. Ако толко ти се спекулира има други там CFD на акции е има и на руски акции. На валутите само ще изпращят за кво да си губиш парите ?!?!

Коментар

Казваш: това е краят ли? Не съм съгласен още, докато Путин е на власт, пари от рублата ще се къртят. Примирието на войната Украйна-Русия се развали, следва по-силно стискане на топките от международната общност. Петрола падна още вчера. Рублата трябва да отрази тия неща.
                      Аз по принцип ти казвам заеби ги тея валути, не, че е рубла майната и там, тва с тея валути е комар, това съм го писал и по другите коментари там за форекс и т.н. много хазард с тея централни банки. Ако толко ти се спекулира има други там CFD на акции е има и на руски акции. На валутите само ще изпращят за кво да си губиш парите ?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Айде бе, ти нали си тръгна 5-6 пъти от вчера вече Вокзал - чемодан - Сибир ...
                        Остави го НПОПто, трябва да изкара за кисело мляко днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                          През януари 2015г. производството на амоняк в Русия намалява спрямо януари 2014г. с 8,7 %.
                          През януари 2015г. производството на цимент в Русия намалява спрямо януари 2014г. с около 7,2 %. Обяснете защо.
                          Щото кат се гътне Путя, ще станат световен вносител... на всичко. Видя се че производство няма да вдигнат, остава им ролята на ЕВТИНА световна бензиностанция хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                            ------ Това да не ви е запазена марка на НПО дебилите?

И да подчертая. С НПОП не разговарям. Довиждане и успешна и ползотворна работа !

Пожелавам ти днеска да убиеш през клавиатурата не пет, а десет дечица. Заплащат ги по цент за две.
                            Айде бе, ти нали си тръгна 5-6 пъти от вчера вече Вокзал - чемодан - Сибир ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Ами да, яде се. Дори повече от F15, F16, F18, F22, F35. Паритет на покупателната способност му казват: Зао да го направят, в заводите, на хората се плаща. С едни и същи доларес, "глупавите" руснаци се хранят в пъти по-добре от умните янки. Виж колко струва един бигМак в УСА, и колко-в Русия.
                              Отделно, че е много добро перо за износ и им яко бие по пиндоските пазари на тенекии. Яде се, и още как!
                              Яде се цвекло - цените на храните им растат с десетки проценти и вече се заговори за чувалите картофи както след разорението ВСВ Путя постигна непостижимото - вкара Огромная, Великая в следвоенно положение и разорение - БЕЗ никой да ги е нападал и БЕЗ нужда да водят война.
                              Нали им се плаща в рупли хахахаха, а те все повече се обезценяват. Раша полеко се превръща в Северна Корея, онова сравнение Горна Волта с ракети е дори твърде хубаво за да е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Ами време е да излезеш от мазето на Исаков и да видиш как мислят нормалните хора.

Иначе тези 99% са притеснителни - явно има пропуск в системата и някой неиндоктриниран елемент е проникнал в мазето...
                                ------ Това да не ви е запазена марка на НПО дебилите?

И да подчертая. С НПОП не разговарям. Довиждане и успешна и ползотворна работа !

Пожелавам ти днеска да убиеш през клавиатурата не пет, а десет дечица. Заплащат ги по цент за две.

Коментар

Working...
                                X