IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Зерохедж са сайт с изключително грешни прогнози. В общи линии нищо от тях не се сбъдва, като всичките си провали ги обесняват с американска конспирация срещу тях. Редакционната им политика е изключително близка до тази на Кремъл, като процента верни прогнози клони към нула. Двете структуриси приличат точно по това, бездариие и икономическа неграмотност. Крайната цел е манипулация на глупаците.
    Сайта е на едно българче, баща му май е някакъв червен велможа. Все пак голям успех е - с тоя трафик дори само от реклами могат да правят добри пари. А овце явно има достатъчно.

Коментар

• Зерохедж са сайт с изключително грешни прогнози. В общи линии нищо от тях не се сбъдва, като всичките си провали ги обесняват с американска конспирация срещу тях. Редакционната им политика е изключително близка до тази на Кремъл, като процента верни прогнози клони към нула. Двете структуриси приличат точно по това, бездариие и икономическа неграмотност. Крайната цел е манипулация на глупаците.

Коментар

• ахаа zerohedga кво пише тука май падането на петрола е велчова завера на САЩа ..

Why Russia’s Unfazed By Falling Oil Prices
        http://www.zerohedge.com/news/2014-1...ing-oil-prices

The Colder War Has Begun...
        and Putin is Winning!
        http://www.colderwar.com/book

тея руснаците с арабите са ебаси гадовете обаче .... праат се на ощипани, зле ни е тука на нас с тея падащи цени, а те вампирите са няма да им купуват Treasuries на САЩа и ше им фалират шистаците, като по тоя начин си осигуряват монопола на пазара за години на пред .... и САЩа остаа зависим от внос ....
        Ама наистина цирка го играят същински като истински ....

Коментар

• Мислех, че наближаващите празници, ще поуспокоят малко руплето, ама то май няма да дочака Коледа...нито по нов, нито по стар стил .
          Гътнаха го у калта, още преди да сгреят виното.

Коментар

• Ердоган не прост като нашите политици , че да се даде на комплексаря Путин да го е*е.Перевожу с турецкого на русский:Анкара показала Москве шиш

http://uainfo.org/blognews/457731-pe...kve-shish.html
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
              https://navalny.com/p/3954 Според вас, има ли корупция в Русия или няма?
              Няма, на мен руски катаджия пари не ми е искал

Коментар

• През октомври 2014г. производството на леки автомобили в Русия е намаляло спрямо октомври 2013г. с около 23,9 %. През октомври 2014г. производството на товарни автомобили в Русия е намаляло спрямо октомври 2013г. с около 41,1 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                  https://navalny.com/p/3954 Според вас, има ли корупция в Русия или няма?
                  Ми има и то доста, а поне па тука в демократична европа поне няма разбираш ли или в Римската Империя, то парата прай фукарата от как свет светува ...

Коментар

• https://navalny.com/p/3954 Според вас, има ли корупция в Русия или няма?
                    Last edited by the money-maker; 12.12.2014, 08:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                      Нали? Как така ще правят конкуренция?!?
                      ем е глей статията владиката е казал, че е триумф и олицетворени на злото и дявола и ако тъгне работата на зле за града да не се чудят и баум cancellation .... И аз да съм и аз не бих сложил такава тъпня ... по-би отивало ако е на небостъргача на City или Goldman Sachs там са го заслужили напрао ... таман ше измислят някой toxic derivate

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        Controversial Eye of Sauron for Moscow 'Hobbit' Premiere Canceled After Church Objects

http://www.themoscowtimes.com/news/a...ts/513061.html

Понеже и аз съм християнин и суеверен малко или много си го мислех това нещо преди няколко дена и са става .... Руснаците също са доста суеверни също и Путин и щом владиката като каже, че е ше донесе лоша поличба и бам cancellation ....
                        И няма да светят никви очи на никви таласъми .....
                        Нали? Как така ще правят конкуренция?!?

Коментар

• Controversial Eye of Sauron for Moscow 'Hobbit' Premiere Canceled After Church Objects

http://www.themoscowtimes.com/news/a...ts/513061.html

Понеже и аз съм християнин и суеверен малко или много си го мислех това нещо преди няколко дена и са става за тва око там на небостъргача .... Руснаците също са доста суеверни също и Путин и щом владиката като каже, че е ше донесе лоша поличба и бам cancellation ....
                          И няма да светят никви очи на никви таласъми .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Да не си почнал да предлагаш суапове и валутни опции на руснаците по морето?
                            Не съм и се чудя защо не съм го направил макар не точно да им предлагам разни продукти - те няма да им свършат работа пък и не съм брокер, а да им кажа какво да направят за да не губят пари. Защото за доста от рашънските клиенти поне на една от агенциите можеше и вероятно мога да съм доста полезен, а и познавам доста от тях. Имаше вариант да им ударя рамо, както съм им помагал за други неща около тази област, но аз следях основно пазара на лихви тук и въпреки, че съм се хванал със скъсяване на рублата и от началото на годината съм дал и на един приятел какви ще са курсовете, да им обяснява на едно изложение в Москва и на някои тук в България съм казвал лично. После забравих за руснаците и за тоя им проблем, а сега се чеша по главата дали да мобилизирам боса на едната агенция с едно предложение до клиентите му. Щеше да е по-удобно обаче руснаците да извършат една-две финансови операции тук в България и от България, отколкото в Русия и от Русия, там сега е малко опасно да ги направят, пък и трябва да помисля малко.
                            Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Джей на 99,99% от българите им дреме за пазара на вмирисани апартаменти в Слънчев бряг....
                            Те в Сънито отдавна което става са продадени, ама пък да ти кажа и на мен ми дреме за 99% от вмирисаните българи, които не знаят значението на думата благодарност. А който се цупи, че цените не били паднали с още, ми да се сърди на държавата! Нито аз, нито ти сме качвали данъците на имотите в 2007 г. , изискванията по БДС, данък подкуп - включен в цената на всеки апартамент, новите документи и разходи по строителство и т. н. Да отиде в банка и да иска апартамент - има запорирани колкото иска..
                            Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                            Време е да се отучите да преживявате с лежане, трябва да поработите а не да продавате БГ на рашките по черноморието
                            Те във Варна повечето агенции фалираха и хлопнаха кепенци отдавна. Оцеляха само приспособимите.. Сега май ще се разработва нов пазар, но да видим...
                            Last edited by Jay Gould; 11.12.2014, 18:03.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Хилим се ние, но от една страна шибаната ни държава е на печалба от падането на цените на нефта, вчера видя с колко % от БВП още не съм сметнал парите, но от друга в момента губим пари, защото рашъните които досега купуваха имоти са в паника и в момента цените в България са им вече високи. Там заради инфлацията, животът поскъпва, но реално цените падат в доларово и евро изражение, а тук си стоят. Така едни яйца, пържола, хляб и т.н. които бяха по-евтини тук, сега са им скъпи, защото техните заплати и пенсии са им в рубли. А те не знаят как да се противопоставят на този проблем макар да има решение. Та от падането на цените на петрол сме на + но сме на минус от пазара на имоти и от живеещи тук руснаци, ако не им намерим бързо заместител.
                              Да не си почнал да предлагаш суапове и валутни опции на руснаците по морето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Хилим се ние, но от една страна шибаната ни държава е на печалба от падането на цените на нефта, вчера видя с колко % от БВП още не съм сметнал парите, но от друга в момента губим пари, защото рашъните които досега купуваха имоти са в паника и в момента цените в България са им вече високи. Там заради инфлацията, животът поскъпва, но реално цените падат в доларово и евро изражение, а тук си стоят. Така едни яйца, пържола, хляб и т.н. които бяха по-евтини тук, сега са им скъпи, защото техните заплати и пенсии са им в рубли. А те не знаят как да се противопоставят на този проблем макар да има решение. Та от падането на цените на петрол сме на + но сме на минус от пазара на имоти и от живеещи тук руснаци, ако не им намерим бързо заместител.
                                Джей на 99,99% от българите им дреме за пазара на вмирисани апартаменти в Слънчев бряг.Същите тези българи обаче са доволни от новите цени на бензина.Лошото е се правят на ударени и не ги намаляват още.

Коментар

Working...
                                X