IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Аве град - ти гледай сега цяла страна как за пореден път я търкулват рашките лидери от КГБто Иде трети фалит, ей така от глупостите на един диктатор с мания за величие.
    нищо им нема на тея малко ше се позгънат и няма карат разни аудита и мерцедеси в Мосвата ше се качат на ладите пак за една две години и после пак ше са ок ...
    тея в Сибир там сигурно не знаят, че има санкции и кат нема жива душа в радиус от 1000 км, кой да ти каже, че има санкции някъде си в Русия .... Тайгата голяма, място много широки души ...
    Last edited by michaelis; 12.12.2014, 12:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Аве град - ти гледай сега цяла страна как за пореден път я търкулват рашките лидери от КГБто Иде трети фалит, ей така от глупостите на един диктатор с мания за величие.
      Дреме му на Мишо Бакшишо...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        гледал съм ги тея са си ебали капаците батко, цял град в САЩ имаше на палатки онея ги боли шпагата и само парата ги интересува и знаят, че ше им се размине щото без банки още не може аве лудница ... и всеки без работа баси и то не само в САЩа ми в цял свят ....

Коментар

• За кратко доларът доближи 58 рубли

Курсът на долара спрямо рублата на Московската борса към
          11:50 ч. московско време (10:50 ч. бълг. вр.) нарасна с 1,54
          рубли спрямо стойността при закриването на търговията вчера и
          достигна 57,98 рубли, но през следващите 10 минути се понижи до
          55,93 рубли, предаде ТАСС.
          Към 12 ч. московско време доларът вече се търгуваше за 57,33
          рубли.
          Курсът на еврото премина над прага от 72 рубли и достигна
          72,13 рубли, което е с 2,23 рубли повече спрямо стойността при
          закриване на вчерашната търговия. След това еврото отстъпи до
          69,75 рубли и към 12 ч. московско време курсът му отново се
          повиши до 71,31 рубли.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Е,да,за банкерите - гледай Inside job, ако не си, да видиш колко са нагли на изслушванията...
            гледал съм ги тея са си ебали капаците батко, цял град в САЩ имаше на палатки онея ги боли шпагата и само парата ги интересува и знаят, че ше им се размине щото без банки още не може аве лудница ... и всеки без работа баси и то не само в САЩа ми в цял свят ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              обикновенните винаги гълтаме вода брачед, независимо дали си в САЩа, Русията или на Марс ... щом има преразпледеления на играта тва е винаги
              2008 като останаха американците на улицата а онея нещастници банкерите даже и бонусите си прибраха ...
              Е,да,за банкерите - гледай Inside job, ако не си, да видиш колко са нагли на изслушванията...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Долара ще удари ли 60 рубляка?
                Направи ли го ще има пак дефолтче.
                Жал ми е за руснаците.Путин, Медведев и олигарсите им няма да го усетят, но обикновените хорица ще им се еве мамата.
                обикновенните винаги гълтаме вода брачед, независимо дали си в САЩа, Русията или на Марс ... щом има преразпледеления на играта тва е винаги
                2008 като останаха американците на улицата а онея нещастници банкерите даже и бонусите си прибраха ...

Коментар

• Долара ще удари ли 60 рубляка?
                  Направи ли го ще има пак дефолтче.
                  Жал ми е за руснаците.Путин, Медведев и олигарсите им няма да го усетят, но обикновените хорица ще им се еве мамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Първа Русия ще даде фира, после са САЩ и след това Германия с ориентацията е към ретротехнологии. За някалко години ще се оттървем от "империите" с надутите зачервени носове. Слабо пада петрола - трябваше да стигне 500 долара и от там бой. А забравих и Саламската държава бързичко ще даде фира - няма аванта луди пари дето да текат по тръби.
                    Смени хапчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Първа Русия ще даде фира, после са САЩ и след това Германия с ориентацията е към ретротехнологии. За някалко години ще се оттървем от "империите" с надутите зачервени носове. Слабо пада петрола - трябваше да стигне 500 долара и от там бой. А забравих и Саламската държава бързичко ще даде фира - няма аванта луди пари дето да текат по тръби.
                      добре де добре ше видиме кой кум, кой сват и кой на булката брат ....
                      Русията е яка като статуята на Ленин САЩа колко да им се клати кораба не значи, че ше изчезнат от днес за утре .... всяка империя се разпада, но това не значи че отиват в пещерите обратно .... просто няма са директори и толкоз ....
                      Last edited by michaelis; 12.12.2014, 12:21.

Коментар

• michaelis

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Зерохедж са сайт с изключително грешни прогнози. В общи линии нищо от тях не се сбъдва, като всичките си провали ги обесняват с американска конспирация срещу тях. Редакционната им политика е изключително близка до тази на Кремъл, като процента верни прогнози клони към нула. Двете структуриси приличат точно по това, бездариие и икономическа неграмотност. Крайната цел е манипулация на глупаците.
                          мдам ти си милиш, че топлата вода идва от САЩа и останалото племе са тъпаци ... Американската конспирация не знам си ко ала бала ама се случват нещата. Както се вижда има логика, защото по този начин с намаляването на цените на петрола правят САЩа зависим от вноса тъй като нито един Шистов тарикат няма да пробива и да е икономически на загуба. И след като до година всичките петролни производители са на минус на САЩ няма да бъдат купени един 1 трилион долара Treasuries ... именно от По този начин дори и кредити не могат да дават на дупчещите в САЩ за шистак .....
                          Колко ше загубят OPEC + Русия ако жертват една две години на ниски цени и колко ще спечели OPEC + Русия ако си осигури трайно място за следващите 20г. ....
                          Начи аз ако имам стока 100 barels и смятам да я продам за 90$ обаче цената падне и никой няма да ми даде 90$ аз кво ше праа тая стока ?!?!
                          Общо взето сега жертват 90$ за две години, но печелят 70/80$ за 20 години ...
                          И не знам болшинството що го мислят Путин за тъпак и идиот, той ако беше такъв нямаше и грам да оцелее там при вълците от КГБ и да ги държи всичките включително и олигарсите с парите .... него с нито един БГ политик не може да има база за сравнение ...
                          Last edited by michaelis; 12.12.2014, 12:08.

Коментар

• http://www.darikfinance.bg/novini/111785

Русия вече си има проблеми с Турция

Коментар

• коки

Ай, комшиите май го отсвирили Путин ..не може така - той има газ !
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Сайта е на едно българче, баща му май е някакъв червен велможа. Все пак голям успех е - с тоя трафик дори само от реклами могат да правят добри пари. А овце явно има достатъчно.
                                Мда, списва се от "Тайлър Дърдън" (героя на Брад Пит от "Боен клуб")... демек пак Брад Пит някакъв, ама с очила...

Коментар

Working...
                                X