IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обезценката на рублата и срива в цената на петрола вече станаха банални и очевидни дори и за некономистите. Затова няма да се спирам на тях. Ние като сериозни форумци би трябвало да се замислим как текущите събития ще се отразят на руският банков сектор? Според мен много зле. Кога очаквате да има държавана помощ и за кои банки? Тоест кога банковият сектор в Русия ще бъде национализиран?

Коментар

• Бате Пешо

Обединена Европа е много силна и във военно отношение, не е вярно че няма оръжие. Имат доста термоядрено и заводи които за часове могат да почнат да бълват сериозна военна техника а не трошляк. Янките са европейска колония и винаги ще си бъдат. Истината е че най богата и силна е Европа.Путин не иска да връща парите които от Европа инвестираха там и затова смени курса, той преди беше най големия приятел на големите корпорации а те му направиха добива на суровини.Най вероятно в един момент ще се споразумеят да връща пари а докато се карат други ще страдат. По принцип инвестициите в добивна са грешка. Велики хора са Роси, онзи професор от Болонския университет..Путин е никой.Те променят Света и благодарение на тях той се спасява а не на мижитурките готови да изгорят такива количества петрол че климата да се промени и народа да измре.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Putin's Popularity Could Change Faster Than Many Expect

Read more: http://www.businessinsider.com/putin...#ixzz3Lx0dfy23

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          То властта винаги ще е облагодетествана ако ще и да на Луната да е, но поне парите от държавата да остават в нея, а не някакви си чуждестранни фирми да прибират всичката парса и разни демократи да изкарват парите в Швейцария и после тука глупаците ми сочат Швейцария, като преуспели, преуспели щото прибрали парите на половин свет, ама и техното са ще дойде още малко с тяхната печатница и ше го духат и те .... За съжаление Бат Пеши няяме такъв като Путин, освен нешо на лизинг да го дововорим .....
          Аз мисля че имаме и то не един.До пет шест години този човек ще се появи на сцената.Това в нашата Родина не може повече да продължава така.Аз мисля че пак ще има Белене.Тия които крадоха ще си получат заслуженото.Нямам никакво съмнение просто още не е дошло времето.Търпение още няколко години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Ми аз затова искам един Путин в България.Народа ще застане зад него.Щото ни писна от вис сик разни демократи мутрафони и циганори.И от разни работодатели наглеци.като опандизи няколко тариката нещата ще се оправят от само себе си.
            То властта винаги ще е облагодетествана ако ще и да на Луната да е, но поне парите от държавата да остават в нея, а не някакви си чуждестранни фирми да прибират всичката парса и разни демократи да изкарват парите в Швейцария и после тука глупаците ми сочат Швейцария, като преуспели, преуспели щото прибрали парите на половин свет, ама и техното са ще дойде още малко с тяхната печатница и ше го духат и те .... За съжаление Бат Пеши няяме такъв като Путин, освен нешо на лизинг да го дововорим .....

Коментар

Не знам за Раша, ама сега Индия е първа там само със 70 млн.$ Циганите ако имаха 700 млн$ кат NASA до са да са пратили 200К мангасари там горе .... Япония и Германия като загубили от войната имат до ден днешен окупационни войски на територията си. На тях им е изрично забранено да майсторят каквито и да било пушки, може да бачкат колкото си искат, но пушкала ньет. Ако беше жив оня Кенеди единствения мирен тип, който е искал да няма военна надпревара със СССР и да няма железни завеси го бастардисаха. Ако бяха свалили пушките овреме Раша щеше да е като Европата и като САШш, но Кенеди освободен преждевременно от поста с куршум в челото, защото в пушките са парите и се почва лудницата от 1960 насам. Раша са прайли цял живот пушкала да бъдат защитени и да си пазят ресурсите, отделно режима на СССР беше малко лудница, но как и да е. През 1989 Горбачов каа хубаво сваляме пушките изтегляме войските и намаляваме армията. ФРГ са дали на СССР над 50 млрд. марки. И ко стана НАТО стои още там, Американцьй ги налазиха Раша, и започнаха да ги цоцат, ресурси за жълти стинки и 98 Раша default, 2000 Елцин здава и пристига пингвина. От там всичкото западни фирми кръвопийци вън и стандарта се вдига 5 пъти на Раша само за 10 год. Там разните му мутри и демократи като при нас не виреят дълго, оня ги е издушил всичките, как успява не знам. При нас мутрите си напрайха държава в държавата то не беше Мултигруп, та Павлов, та Доган, Гоцев Моцев, Маджовци и други идиоти и парите вънка. Да ама в Раша оня успя някъкси и върна пароците, не всички, но мафиозите демократи им еба века. И която мутра не се подчинява, свършва като Березовски в Лондон в банята ... така действа КГБ там прошки няма ....
              Ми аз затова искам един Путин в България.Народа ще застане зад него.Щото ни писна от вис сик разни демократи мутрафони и циганори.И от разни работодатели наглеци.като опандизи няколко тариката нещата ще се оправят от само себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                Щото не му се е налагало да работи там хахахаха
                Тия хорица бачкат - затова и имат.
                Че бачкат бачкат повечето на три места сутрин от 7-8:00 вечер до 22-23:00.Денем в автосервиза после на автомивката и накрая на пиците.Бачкането е тежко и нископлатено.И това за да си платят наема да се нахранят и да си купят някоя петгодишна таратайка.Виж за имането не съм сигурен.Там банките командват на 25години вече си успял да се уредиш с 350-500000 долара дългове за семейството си.И цял живот после плащай за една дървена барака и едно пикливо образование.А ако пък полицията се вгледа в тебе няма начин да не си нарушил някой закон и да се озовеш в затвора.Под маската на борбата с тероризма Правителството наблюдава и определя целия ти живот.Америка е един огромен трудов концлагер за обикновените хорица.Нещо като едно голямо Белене

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Михалчо, една Япония колко ресурс има та е начело технологично? Кой те учи на тия глупости тебе бре, ако беше така Раша щеше да е колонизирала Марс
                  Не знам за Раша, ама сега Индия е първа там само със 70 млн.$ Циганите ако имаха 700 млн$ кат NASA до са да са пратили 200К мангасари там горе .... Япония и Германия като загубили от войната имат до ден днешен окупационни войски на територията си. На тях им е изрично забранено да майсторят каквито и да било пушки, може да бачкат колкото си искат, но пушкала ньет. Ако беше жив оня Кенеди единствения мирен тип, който е искал да няма военна надпревара със СССР и да няма железни завеси го бастардисаха. Ако бяха свалили пушките овреме Раша щеше да е като Европата и като САШш, но Кенеди освободен преждевременно от поста с куршум в челото, защото в пушките са парите и се почва лудницата от 1960 насам. Раша са прайли цял живот пушкала да бъдат защитени и да си пазят ресурсите, отделно режима на СССР беше малко лудница, но как и да е. През 1989 Горбачов каа хубаво сваляме пушките изтегляме войските и намаляваме армията. ФРГ са дали на СССР над 50 млрд. марки. И ко стана НАТО стои още там, Американцьй ги налазиха Раша, и започнаха да ги цоцат, ресурси за жълти стинки и 98 Раша default, 2000 Елцин здава и пристига пингвина. От там всичкото западни фирми кръвопийци вън и стандарта се вдига 5 пъти на Раша само за 10 год. Там разните му мутри и демократи като при нас не виреят дълго, оня ги е издушил всичките, как успява не знам. При нас мутрите си напрайха държава в държавата то не беше Мултигруп, та Павлов, та Доган, Гоцев Моцев, Маджовци и други идиоти и парите вънка. Да ама в Раша оня успя някъкси и върна пароците, не всички, но мафиозите демократи им еба века. И която мутра не се подчинява, свършва като Березовски в Лондон в банята ... така действа КГБ там прошки няма ....

Коментар

Ми като знаеш що си влюбен в Америка?
                    Щото не му се е налагало да работи там хахахаха
                    Тия хорица бачкат - затова и имат.

Коментар

Ми къв е проблема?Русия мое да направи Европа колония за две седмици кой ще го спре?Германия?Франция?Англия?Я да да видим кой ще го спре?САЩ???!!!
                      Ша им свършат парите малко след като пресекат собствените си граници ве хахахаха
                      Last edited by redcretin; 15.12.2014, 12:56.

Коментар

глупости брачед Европата силна нали технологиите се праат с ресурси ве ало от къде падате ве, а в Европа ресурси ньет, няма просто няма никой .... нито злато нишо за тва всички рипнаха да си искат златото от САШш ама САШш не са глупаци и не дават, то не беше Холандия (само на нея върнаха), Германия, Белгия, Австрия, Франция и т.н.
                        ....
                        Европейските фирми правеха пари в Русията, дават им know how и получаваха ресурси и са със санкциите им се ебава века .... оабче още много западни фирми въпреки санкциите продължават да оперират в Русия, те да не са балъци от къде ше вземат ресурси от САШш ?!? От арабите бензин а останалите неща ?!? Тя Русия има менделеевата таблица на територията си ....
                        Са Китай копираха всичкото техника тея там само нещо да им покажеш и край изкопирано, Руснаците натам се обърнаха кво да праат и към Япония като тука не става то логично ....
                        Михалчо, една Япония колко ресурс има та е начело технологично? Кой те учи на тия глупости тебе бре, ако беше така Раша щеше да е колонизирала Марс

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                          Доне убеден съм , че ти е ясно колко лесно се строи социализъм в държава която печата световните пари и живее на гърба практически на целия свят.
                          Айде дано сме живи и здрави да видим след време - примерно десетина години след детронирането на петродолара на какъв хал ще е американския социализъм.
                          ...
                          Интересен анализ-за четящите и на руски.
                          Щото за тези дето са само с един гол английски език ставащото по света никога няма да им е съвсем ясно.
                          http://politobzor.net/show-38938-moz...-treh-let.html
                          И то кво излезе от тоя руски анализ, че не САШш са гадовете а ЕС и не Вашингтон заповядва на Брюкселите а обратното, това не мога да го повярвам ...... дори и да го видя на живо с очите си по новините......

Коментар

• Компании от САЩ владеят до голяма степен пазара на семена в света.
                            Не знам какво сеят в Русия, но за тяхна селекция на царевица и слънчоглед не съм чувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Зная, разбира се, всичко зная. И за евреите, за Троцки, за американския /еврейски/ заем от 100 млн. златни долара, използван във войната срещу "белите", за Съвета на народните комисари /Правителството/, който се състои изцяло от евреи - от Ленин, Троцки, Сталин та до Зиновиев, Гуковский, Шмидт и всички други са евреи. И всичко останало зная.
                              Но ако ти прочетеш Съчиненията на Ленин, Първото издание, ще ти се завие свят и ще ти се преобърнат всичките представи за този свят. Не напразно комунягите забраниха това издание и обявиха за престъпление притежаването му. Просто нямаше как да забранят Ленин, защото това означаваше да забранят себе си. Иначе с удоволствие щяха да го забранят. Защото той е всичко друго, но не и комунист.
                              Комунизма на теория е едно, на практика е неосъществимо тва не е ясно на болшинството тука. Повечето народ си мисли, че Комунизъм = Терор, а то не е тва. Но народа не прай разлика между Комунизъм в книгите и Авторитарен Тоталитаризъм и Диктатура, т.е. това което е било и още го има в Северната Корея.
                              Ама нямаме ние избор брачед тва е от едната страна е няква странна форма капиталистически комунизъм в Китай и Русия, там при вас в Америката банките са на власт. Там те квот кажат става и американците само бачкат за тях, къде ше ходат. Тя Калифорния е лъскава палмички, плажчета ала бала ама за тея дет имат кинти, за нормалните хоритца бачкане на 5 работи. Уж на теория Калифорния би трябвало да е банкрут, но не ги знам кво що са направили .... Не ги знам колко още ше издържат САЩа, но нема да е много

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                Оня ден ти, съвсем справедливо каза на един, че когато двама си ги мерят, да не се пъхаш между тях. Ти какво правиш сега?
                                При това си последния човек, на когото ще давам обяснения. Гадно ми е да общувам с груби и зли хора.
                                Но понеже съм в друга тема, за да спазя правилата, ще ти кажа. Ненавиждам Руския азиатски комунизъм. Не е възможно от първобитен феодализъм да влезеш направо в комунизъм. Това и Маркс и Енгелс го подчертават нееднократно.
                                Освен това, събитията в Русия, за които става дума, са от преди близо век. много вода е изтекла от тогава, много неща са се променили. И особено в Америка.
                                И що си мислиш че аз обичам руския комунизъм?

Коментар

Working...
                                X