Руснаците и днес много голям пердах ядат!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Защо според вас, чистата средна заплата в България (тоест заплатата след приспадане на данъка върху дохода), изчислена в евро е по-висока в сравнение с Русия?Last edited by the money-maker; 15.12.2014, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеДа си припомним Каспаров от миналия месец:
Garry Kasparov
@Kasparov63
Oil is at $77 per barrel & falling & the ruble is at 45 to the dollar & rising. If barrel & ruble meet it will be explosive in Russia.
Всеки момент ще се срещнат брент и рубла/долар, още утре май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеВреме е за още по-новата рупла. Последния път беше 1000 за 1, сега да видим.
Garry Kasparov
@Kasparov63
Oil is at $77 per barrel & falling & the ruble is at 45 to the dollar & rising. If barrel & ruble meet it will be explosive in Russia.
Всеки момент ще се срещнат брент и рубла/долар, още утре май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАз искам да го знам, кажи колко е силна!
http://en.wikipedia.org/wiki/Militar...European_Union
Има няма двойно на рашките. На цената на тройно по-малко % от БПВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНови исторически върхове покорени от путлеровата администрация...
Russia's Currency Collapses To 60 Roubles To The Dollar For The First Time Ever
Read more: http://www.businessinsider.com/the-r...#ixzz3LyJFqAES
Коментар
-
Нови исторически върхове покорени от путлеровата администрация...
Russia's Currency Collapses To 60 Roubles To The Dollar For The First Time Ever
Read more: http://www.businessinsider.com/the-r...#ixzz3LyJFqAES
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМисля, че тук USDRUB прави исторически нива ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеОт началото на 1992г. до днес руската рубла е поевтиняла спрямо щатския долар над 100 000 пъти. Защо според вас, руската рубла е толкова слаба валута?
Всички държавни активи на Русия са в частни ръце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеОбединена Европа е много силна и във военно отношение, не е вярно че няма оръжие. Имат доста термоядрено и заводи които за часове могат да почнат да бълват сериозна военна техника а не трошляк. Янките са европейска колония и винаги ще си бъдат. Истината е че най богата и силна е Европа.Путин не иска да връща парите които от Европа инвестираха там и затова смени курса, той преди беше най големия приятел на големите корпорации а те му направиха добива на суровини.Най вероятно в един момент ще се споразумеят да връща пари а докато се карат други ще страдат. По принцип инвестициите в добивна са грешка. Велики хора са Роси, онзи професор от Болонския университет..Путин е никой.Те променят Света и благодарение на тях той се спасява а не на мижитурките готови да изгорят такива количества петрол че климата да се промени и народа да измре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова, само на никой не го казвай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеОбединена Европа е много силна и във военно отношение.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар