IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че то това удря само руските форекс брокери. На чужд форекс брокер законите на Путин могат само да му накривят шапката. между другото на мен лоста ми е 1/20, но това не ме спира.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
      Просто се майтапиш, или....?
      Не, не се майтапя.Русия изпусна уникален шанс да си диверсифицира икономиката.Залага само на продажбата на това, което природата и е дала.А при ниски цени на енергоресурсите какво прави?Губи войната, така както загуби Студената война.За втори път прави такава грешка.Чак ми е чудно как Путин не е проумял това.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Това е много интересно.
        Разбираш ли ?

http://publication.pravo.gov.ru/Docu...211&back=False

Ето това е особено интересно - изхвърлят се т.нар. "плаващи"спредове,което си беше най-голямата въдица за балъците и съответно най-печелившо за бъкетите:

...6) изменять условия котировки на покупку без соответствующего изменения условий котировки на продажу.....
        И лоста се фиксира на 1:50 (поне това което чета в официалния сайт),а не на 1:100 както пише по-долу в линка от лента.ру.
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Просто се майтапиш, или....?
          Ето и един друг поглед върху двете страни, за да бъдем малко по-обективни.
          Относно Дубай:
          http://bradva.bg/bg/article/article-4536#.VKGt-A-8A
          Относно Русия:
          http://ruxpert.ru/Крупные_российские...оящиеся)
          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Великият воин студа: 5 вида оръжия, които Русия може да използва в арктическата война

Коментар

Къде го е забранил форекса Путин ? Това е много интересно.
              http://lenta.ru/news/2014/12/29/fxputin/

Коментар

• Хаха кога го забрани на ВТБ, Сбербанк и своите приятели олигарси ела ми се обади...
                Custodite sortem vestram

Коментар

• SPART

Къде го е забранил форекса Путин ? Това е много интересно.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Филма свърши! Путин днес забрани форекса!

И изобщо в тая тема 2/3 от вас, кви глупости се надпреварвате да пишите,просто не е истина...Мънкито и Крадливият, обаче водят с няколко обиколки пред теб и другите 3-ма
                    Ся остава да забрани и "сварката"!!!Щурава работа!!!

Коментар

Странно не е, по скоро е нормално. Я си представи филма в който всички печелят от форекс, то не може да го има въобще - кой ще ги изплаща печалбите.
                      да се опраат тея с форекса там съм сложил черта .... кой иска да се занимава с рубли с евра с не знам си кво ..... Но руските акции си заслужават в момента ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

И изобщо в тая тема 2/3 от вас, кви глупости се надпреварвате да пишите,просто не е истина...Мънкито и Крадливият, обаче водят с няколко обиколки пред теб и другите 3-ма
                        е нали има и такива като тебе да ни вдигнат самочувстието са, не може всички да сме умни и красиви ....

Коментар

Я си представи филма в който всички печелят от форекс,

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• michaelis

Война САШ - Русия със сигурност не, но Европа да го отнесе ако не иска да купува оръжие - може.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Странно не е, по скоро е нормално. Я си представи филма в който всички печелят от форекс, то не може да го има въобще - кой ще ги изплаща печалбите.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Да точно затова има една тема в която някакъв пита за някой спечелил от флорекс, но никой не се обажда - брокерите ги е срам да спишат някой друг фалшив пост.
                                И на мене ми е много странно с тоя forex там па що съм загубил ш му се невиди и в комара, а тука народа предимно тая дивотия играе и само печелят, как стаа тая работа не знам .....

Коментар

Working...
                                X