IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Готово бе, нали пиндосите знаят как става. Излиза КолинПауел размахва едно бурканче прах за пране и обявявате война...
    Какво е пиндоси?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Общото е, че вероятно и зад двамата по един или друг начин седи един нисък на ръст човечец с кофти нрав...

Случайно ли е, че атаката срещу Франция последва непосредствено отказът на францетата да предадат Мистрала и да смекчат/отменят санкциите (след положени усилия в тази връзка от Кремъл и след като дори руснаците обявиха, че Франция вдига санкциите)....
      Готово бе, нали пиндосите знаят как става. Излиза КолинПауел размахва едно бурканче прах за пране и обявявате война...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Не бе колега ти си смешен като твърдиш че някои друг бил виновен за неуспеха на демокрацията в България , било то комунисти, олигарси, демократи, филанкишията , дочоло и онколо и т.н. ..................пък ти си стоял сами и си гледал безучастно.........

За състоянието на държавата сме виновни всички ние , останали или избягали, правили нещо или стояли, гласували или негласували и т.н.......

За мен голяма грешка е влизането на БГ в НАТО ма не казвам ти си виновен а аз невинен , ми да съм организирал хора да лежим пред НС против това....ма не съм, значи и аз нося вина щото не съм се съпротивлявал достатъчно....не я прехвърлям на теб щото ти сигурно си се кефил като сме влезли там ...
        Вина имам само за това, че когато бях в армията не направих каквото трябва.-
        Но, веднага да кажа - не ми се мре, за да са добре инфантилни и дебилни селяндури. Няма да стане.

Румънците дори проляха кръв - отново не им се получи...
        Клещите на комунизма са здрави, братята ги стискат яко..

Коментар

Общото е, че вероятно и зад двамата по един или друг начин седи един нисък на ръст човечец с кофти нрав...

Случайно ли е, че атаката срещу Франция последва непосредствено отказът на францетата да предадат Мистрала и да смекчат/отменят санкциите (след положени усилия в тази връзка от Кремъл и след като дори руснаците обявиха, че Франция вдига санкциите)....
          Ма разбира се виновно е КГБ

Даже чувам че Обонго бил подпомогнат от КГБ за избирането си за президент
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            А пък мъжът, който реже главите в Ислямска държава е англичанин

Коментар

Жената камикадзе, която се самовзриви в полицейски участък в Истанбул на 6 януари и уби полицай, е руската гражданка Диана Рамазова, съобщи „Хюриет дейли нюз”.
              А пък мъжът, който реже главите в Ислямска държава е англичанин

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Първо - смешен си с опита да вмениш на публиката, че нещо зависи от малка и нова партия, че нещо зависи дори от избори.

Второ - тази страна е под диктатурата на няколко комунистически рода в продължение на вече 70 години. Какви партии, какви избори, какви демокрации?

Трето - поради невъзможността да упражнява правото си на свобода, българина е неравнопоставен с останалия свят, именно поради комунистическата партия и руското влияние над нея.

Как точно да се пребори човек с такава ситуация сам?
                Самия факт, че още не е напуснал страната, вече го прави герой.
                Никой не иска да го застреля някой пиян милиционер на улицата.

Забрави да кажеш, защо в Норвегия нямат такива проблеми...
                Аз зная защо, но ти покажи на останалите, че не си лицемер, признай причината.
                Не бе колега ти си смешен като твърдиш че някои друг бил виновен за неуспеха на демокрацията в България , било то комунисти, олигарси, демократи, филанкишията , дочоло и онколо и т.н. ..................пък ти си стоял сами и си гледал безучастно.........

За състоянието на държавата сме виновни всички ние , останали или избягали, правили нещо или стояли, гласували или негласували и т.н.......

За мен голяма грешка е влизането на БГ в НАТО ма не казвам ти си виновен а аз невинен , ми да съм организирал хора да лежим пред НС против това....ма не съм, значи и аз нося вина щото не съм се съпротивлявал достатъчно....не я прехвърлям на теб щото ти сигурно си се кефил като сме влезли там ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Аз по-скоро си представях създаване на нови градове и инфрастуктура на юг в Русия. Те покрай Сочи вече вдигнаха доста нищо не пречи да заселят по-гъсто целия този район между черно и каспийско море.
                  Руснакът е човек, който знае добре да си прави сметката. Той знае цените на недвижимостта и в Сочи, и в Слънчев бряг, и в Банско, и в Испания, Турция, Гърция... Например България е добра дестинация за летен отдих, русофилско население, хубав климат и природа, вкуски плодове и не на последно място евтина недвижимост...Но в България не могат да се изкарват пари. Живота не е само харчене на пари, но и изкарване на пари. Реалния живот не се определя само от потребителската координатна система, вкарваш отпред изкарваш през фекаломета. В Русия има възможност за заработване на пари, равновесната точка приходи разходи на средния руснак е положителна. Докато на запад превишаващите разходи приходите се финансират с кредит и така докога

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    Има е хои емигрирай във Франция е и руските емигранти да се постреляте малко с арабелите ..... там е "демокрация" аз от такива псевдо военни "демокрации" няям нужда. Предпочитам Путинска диктатура, но да не стрелят в магазините, детските градини, училища, университети и т.н. ....
                    А само по театрите, метрото и летищата...?

Коментар

Първо си смешен в опита си да говориш от името на 6 милиона българи, щото те са гласували по изборите за когото са решили.

Пък не е необходимо 6 милиона да правят партия , да я беше направил ти , хората да ти повярват и да направиш за 800 дни от България -> Швейцария на балканите

Ма не си направил нищо , вероятно си мрънкал по кафенетата и нета само .....после друг ти виновен и на теб
                      Първо - смешен си с опита да вмениш на публиката, че нещо зависи от малка и нова партия, че нещо зависи дори от избори.

Второ - тази страна е под диктатурата на няколко комунистически рода в продължение на вече 70 години. Какви партии, какви избори, какви демокрации?

Трето - поради невъзможността да упражнява правото си на свобода, българина е неравнопоставен с останалия свят, именно поради комунистическата партия и руското влияние над нея.

Как точно да се пребори човек с такава ситуация сам?
                      Самия факт, че още не е напуснал страната, вече го прави герой.
                      Никой не иска да го застреля някой пиян милиционер на улицата.

Забрави да кажеш, защо в Норвегия нямат такива проблеми...
                      Аз зная защо, но ти покажи на останалите, че не си лицемер, признай причината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Не може 6 милиона българи да си направят всеки по една чиста и неопетнена партия.
                        На тези хора не им е даден шанс, защото върхушката е червена.
                        Първо си смешен в опита си да говориш от името на 6 милиона българи, щото те са гласували по изборите за когото са решили.

Пък не е необходимо 6 милиона да правят партия , да я беше направил ти , хората да ти повярват и да направиш за 800 дни от България -> Швейцария на балканите

Ма не си направил нищо , вероятно си мрънкал по кафенетата и нета само .....после друг ти виновен и на теб

Коментар

Жената камикадзе, която се самовзриви в полицейски участък в Истанбул на 6 януари и уби полицай, е руската гражданка Диана Рамазова, съобщи „Хюриет дейли нюз”.

http://frognews.bg/news_83885/

Също така е малко странно, че тези така добре подготвени главорези, забравят лична карта в изоставения автомобил... Най-малкото е повод за въпроси...
                          по скоро за отговори... зад тях стои друг

Коментар

• Жената камикадзе, която се самовзриви в полицейски участък в Истанбул на 6 януари и уби полицай, е руската гражданка Диана Рамазова, съобщи „Хюриет дейли нюз”.

http://frognews.bg/news_83885/

Също така е малко странно, че тези така добре подготвени главорези, забравят лична карта в изоставения автомобил... Най-малкото е повод за въпроси...

Коментар

Ми не знам, ако не са ти харесвали да си направил друга която да е чиста и неопетнена .........

Най - лесно е друг да виниш за неуспехите .......ти си стоял настрани и си гледал.
                              Не може 6 милиона българи да си направят всеки по една чиста и неопетнена партия.
                              На тези хора не им е даден шанс, защото върхушката е червена.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                                Има е хои емигрирай във Франция е и руските емигранти да се постреляте малко с арабелите ..... там е "демокрация" аз от такива псевдо военни "демокрации" няям нужда. Предпочитам Путинска диктатура, но да не стрелят в магазините, детските градини, училища, университети и т.н. ....
                                Ами виж как хубаво са го казали в статията на ДВ:

"Куфар. Гара. Накъде?"
                                Тебе поне нема да те мислим: Това "накъде" ти е ясно.
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X