IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    За последното си прав. Неспособна е била да си управлява земите. Факт. Ала фактът, че за Америка ТОВА е подарък, си остава. Само колко злато е извадила оттам. Да не би тогава, по ленд-лиза, ако и да е внасяла техника в СССР, Америка да не го е обвързала с парички? 50,1 млрд долара...НАЗАЕМ. "Дала" била. Вярно. Ама не е срещу нищо, нали? Америка не помага просто така, а винаги, с връщане на вересиите. Тя Европа, затова сега пак ги слушка. Най-малкото, немският златен резерв, в голяма степен, си е в щатите..
    Историята не се пише отзад напред (това какво се е случило впоследствие, няма как да влияе на събитията в онзи момент) и фактите следва да се тълкуват към момента на случването им... Т.е. към момента, когато този факт се е случил, на Русия и се е наложило да подкупи американското правителство, за да се освободи (каквото е било виждането към сделката на самите руснаци тогава) от Аляска...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Сега, явно не можеш да си фокусираш мисълта върху обекта на разговора, но ще се опитам да ти помогна. Не скачай при индианците и САЩ извън контекстна на Аляска.

Аляска е продадена на безценица, ЗАЩОТО ПРОДАВАЧА Е НА ЗОР.
      Когато продавача е на зор, се моли да има въобще някой да му вземе стоката.
      В случая Америка се смилява с такава сума.
      Америка помага на Русия да излезе от батака.
      Америка не е била в положение на слабия.
      Русия е била в положение на слабия , за това цената е такава.
      За цената не ти е виновен никой, освен продавача.
      Коя страна си продава териториите, за да си оправи бакиите?
      За последното си прав. Неспособна е била да си управлява земите. Факт. Ала фактът, че за Америка ТОВА е подарък, си остава. Само колко злато е извадила оттам. Да не би тогава, по ленд-лиза, ако и да е внасяла техника в СССР, Америка да не го е обвързала с парички? 50,1 млрд долара...НАЗАЕМ. "Дала" била. Вярно. Ама не е срещу нищо, нали? Америка не помага просто така, а винаги, с връщане на вересиите. Тя Европа, затова сега пак ги слушка. Най-малкото, немският златен резерв, в голяма степен, си е в щатите..

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Изказването ти ако трябва да го интерпретираме в днешния ден звучи така
        Аз съм Шърли, но не съм украинец/ 49 запалени между които и една бременна в последния месец/
        наздраве
        Мда, от установеното досега, най-малко това с "бременната" се оказа гнусна лъжа и пропаганда... спокойно и останалата част от истината ще излезе...

Коментар

Не разбирам защо искаш да убиеш вестоносеца на лошите вести, коментара не се приема, искам друг
          Не съм запознат кой клати тая банка. Виж Марков, той знае и кътните зъби на всяка руска копейка...

Коментар

Напоследък гледах едно филмче в тубата в което се казваше че хамерикосите са платили само първата вноска от покупката на Аляска, не съществуват документи в руския или американския архив за втора вноска, юристи проучвали документите с цел завеждане на дело и обявяване за нищожност на сделката
            Ето снимка на чека, за не разбралите...
            все има не разбрали..

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...e_(hi-res).jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Очевидно кой атакува Сбербанк ама изобщо не ме интересува. И определено не бих си губил времето да проучвам нещо, което не ме интересува.
              Изказването ти ако трябва да го интерпретираме в днешния ден звучи така
              Аз съм Шърли, но не съм украинец/ 49 запалени между които и една бременна в последния месец/
              наздраве

Коментар

Всъщност като кончита с вурста си ти предимно - хем марксистче, хем прави деньги в капиталистическа Германия.. като Кончита - хем мъж, хем не е ... Включих се...
                Не разбирам защо искаш да убиеш вестоносеца на лошите вести, коментара не се приема, искам друг

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Дори на продавача се наложило да подкупи купувача, за да го вкара в сделката...

Эдуард Стекль, посол России в Вашингтоне, был женат на американке, потратил на подкуп американцев ради продажи Аляски около 100 000 долларов (достоверная известная истории цифра), получил за организацию сделки 25 000 долларов, после продажи жил в Париже до конца жизни.

http://www.odnako.org/blogs/prodazha...i-posleslovie/
                  Тъпото е, че това човек завършил училище в България не го знае, не знае, че Аляска не е подарена на САЩ.... Водим спорове с хора, чието образование е на нивото на детска градина.

Коментар

Алоу равновесния защо така ме игнорираш. ще повторя поста си, а ти като "арбитър от последна инстанция", за какъвто се мислиш, ако може да го обясниш

Ако приемем че зад атаката на КТБ стоят руснаците, то кой стои зад атаката над Сбербанк
                    https://infobalkani.wordpress.com/20...%D0%BA-%D0%B8/
                    Несполучилата атака срещу Сбербанк: ИЗПРОБВАНО В БЪЛГАРИЯ

Може да се включи и хаирсъза/ само какъв никнейм, също като кончита със вурса/ , като виден капиталист.
                    Очевидно кой атакува Сбербанк ама изобщо не ме интересува. И определено не бих си губил времето да проучвам нещо, което не ме интересува.

Коментар

Не сме го имали, но сте го използвали да налъжете плахите душици, за да им вземете след това всичко. Сега искате целия свят да е такъв... Никой няма да го позволи, намерете си друга утопия.
                      офф Хайзии ако аз бях комунист на времето и бях във властта .... мне не съм бил, нито аз нито наште са били партийни членове, нито военни, нито шефове на предприятия, които да приватизират и демократизират аз и нямаше как тъй като съм бил малък. Аз и моето семейство сме били и сме нормални обикновенни хора, които нямат нищо общо с която и да било власт ..... иначе щях да съм крадец и аз то с къв се събереш такъв ставаш .....

Коментар

Русия не ПОДАРЯВА Аляска, а се принуждава да я продаде на САЩ, срещу поредното вадене от поредния батак. Виж се само колко долно и подло кривиш историята. Лъжеций!

Продажба на Аляска
                        от Уикипедия, свободната енциклопедия
                        От страна на американския Конгрес сделката изглежда изключително неизгодна, защото е свързана със значителни разходи по поддръжката на това огромно и отдалечено от източното крайбрежие владение, а освен това гражданската война е разорила хазната.
                        началото на века в САЩ се разраства треска за злато, а находищата на нефт и газ в региона се оценяват прогнозно на 100-180 млрд. долара.

Напоследък гледах едно филмче в тубата в което се казваше че хамерикосите са платили само първата вноска от покупката на Аляска, не съществуват документи в руския или американския архив за втора вноска, юристи проучвали документите с цел завеждане на дело и обявяване за нищожност на сделката

Коментар

Алоу равновесния защо така ме игнорираш. ще повторя поста си, а ти като "арбитър от последна инстанция", за какъвто се мислиш, ако може да го обясниш

Ако приемем че зад атаката на КТБ стоят руснаците, то кой стои зад атаката над Сбербанк

Може да се включи и хаирсъза/ само какъв никнейм, също като кончита със вурса/ , като виден капиталист.
                          Всъщност като кончита с вурста си ти предимно - хем марксистче, хем прави деньги в капиталистическа Германия.. като Кончита - хем мъж, хем не е ... Включих се...

Коментар

• Дори на продавача се наложило да подкупи купувача, за да го вкара в сделката...

Эдуард Стекль, посол России в Вашингтоне, был женат на американке, потратил на подкуп американцев ради продажи Аляски около 100 000 долларов (достоверная известная истории цифра), получил за организацию сделки 25 000 долларов, после продажи жил в Париже до конца жизни.

http://www.odnako.org/blogs/prodazha...i-posleslovie/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Диагноза за Русия и очевидно за русофилите - само ако си вярват. Ако са на хранилка то си е само работа .
                              Украйна, пропаганда на запад, някакви малоумни интернет тролове се наемат с хиляди. Тотална отчужденост от останалия свят, изкривени съждения и тотално сбъркана логика [/B]

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Виж, за добро или лошо, Аляска е продадена за безценица. ДЕ ФАКТО, това е подарък, както нож се продава за 1 ст. Ресурсите на Аляска са огромни и дават на хАмериката толкова, колкото тя не е могла да ограби от индианците въпреки геноцида. Щото белите са изтребили към 100 млн.индианци от окупирането на Америка насам.
                                Пък ти си говори, каквото щеш.
                                Сега, явно не можеш да си фокусираш мисълта върху обекта на разговора, но ще се опитам да ти помогна. Не скачай при индианците и САЩ извън контекстна на Аляска.

Аляска е продадена на безценица, ЗАЩОТО ПРОДАВАЧА Е НА ЗОР.
                                Когато продавача е на зор, се моли да има въобще някой да му вземе стоката.
                                В случая Америка се смилява с такава сума.
                                Америка помага на Русия да излезе от батака.
                                Америка не е била в положение на слабия.
                                Русия е била в положение на слабия , за това цената е такава.
                                За цената не ти е виновен никой, освен продавача.
                                Коя страна си продава териториите, за да си оправи бакиите?
                                Last edited by Хайърсъзов; 12.01.2015, 11:59.

Коментар

Working...
                                X