IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Разбирам защо са те приели във военно училище при социализма, Хайрсъзов. Вероятно тогава си демонстрирал убийствена омраза към "враговете на социализма". Въобще сегашните "демократи-либерали" сте изтъкани от омраза. Това е отличителната черта на методиандреевците, огнянминчевците, ивоинджевците и вся остальная сволоч.
    Дерзай Хайрсъзов, сега за антирусизъм и за яростен антикомунизъм щедро се заплаща. Или може би не са ти заплатили още, затуй се пенявиш? Ще ти платят бе! С кръвта и сълзите на българския народ ще ти платят! Проклето да е семето ви антибългарско!
    Още в началото на глупостта , написана от теб, катастрофираш.
    Нали не си мислиш, че знаеш всичко и си осведомен за всичко?
    Не са ме приемали във овенно училище през социализЪма....

    Меси си там хляба, слагай солта и тичай да посрещаш палачите си.

    Коментар


    • Какво можеше да направи президентът Путин, освен да се противопостави с всички сили на идиотската политика на вашингтонския агресор?
      Forbes: Безразсъдната външна политика на Вашингтон

      /КРОСС/ Американците трябва да кажат „не" на бъдещите войни..

      Външната политика на САЩ се ръководи от глупаци. Какъв друг извод може да се направи от исканията на двете партии САЩ да се намесват във всички конфликти в целия свят, независимо от последиците? Не е важно колко катастрофален може да се окаже резултатът от подобна намеса - военното лоби настоява, че това е разумно. А всички проблеми, които възникват в процеса, се обясняват само с недостатъчните усилия: задействахме прекалено малко военни, убихме прекалено малко чужденци, бомбардирахме прекалено малко страни, прекалено малко години воювахме, прекалено малко долари похарчихме.

      Сега, когато в Близкия изток избухват все нови и нови конфликти, зловещите постижения на привържениците на интервенцията предизвикват все повече смут. Въпреки това такива безсъвестни привърженици на непрекратяващата се война като сенаторите Джон Маккейн и Линдзи Греъм продължават да настояват за военна намеса, независимо от страните и обстоятелствата. Те например оглавиха група неоконсерватори, които искат да започне война срещу Либия две години след срещата им с Муамар Кадафи в Триполи, по време на която обсъждаха доставките на американска помощ като награда за борбата на либийския режим с тероризма.
      .....................................
      По злободневните въпроси тези две партии обикновено се стараят да се надвикват, когато става дума за безрасъдни интервенции. Обявете се срещу Русия по украинския въпрос! Бомбардирайте Сирия заради нейното химическо оръжие! Атакувайте Ислямска държава, която заплашва близкоизточните страни! Свалете Кадафи, след като той сключи ядрена сделка със Запада! Нахлуйте в Ирак, за да „пресушите блатото"! Окупирайте Афганистан, за да донесете демокрация в Централна Азия! Атакувайте Сърбия, за да преначертаете границите на Балканите!

      Между другото, Чичо Сам доказа, че има дар, противоположен на дара на Мидас. Всичко, до което се докосне, се превръща в хаос. Когато Вашингтон се намеси, ситуацията неминуемо се влошава.

      На Балканите смениха едни етнически чистки с други етнически чистки. Те предизвикаха Русия в Грузия и в Украйна. В Сомалия Америка не можа да направи нищо с настъпилия там хаос. В Афганистан САЩ унижожиха организацията „Талибан", но прекараха там 13 години в неуспешни опити да преобразят тази страна. Нахлуването в Ирак заради унищожаването на несъществуващото оръжие за масово поразяване струваше живота на 4500 американци и 200 хил. иракчани, то разруши иракското общество, развърза ръцете на радикалните елементи, които по-късно положиха основите на Ислямската държава, като по този начин бяха укрепени позициите на Иран. Бомбените удари по Либия продължиха гражданската война, в която загинаха хиляди хора, доведоха до разпространение на оръжия в целия регион, провокираха продължителна борба за власт в изкуствено създадената държава и убежище за убийците от ИДИЛ. Проамериканското правителство на Йемен беше свалено, въпреки редовната помощ на САЩ, което доведе до прекратяване на програмата за сътрудничество в областта на борбата с тероризма, увеличи влиянието на Иран и приближи началото на гражданска война. Единствен очевиден резултат от новата война на Вашингтон срещу Ислямската държава е ръстът на хората, желаещи да се присъединят към редиците на джихадистите.

      Работата не е само в това, че на практика всички бомбардировъчни кампании, нахлувания, окупации и други форми на намеса влошават ситуацията - всъщност всяко ново нахлуване е опит да се решат проблеми, възникнали в резултат на предишни стъпки на САЩ. И всяка нова американска военна стъпка обикновено и почти гарантирано води до нови проблеми, кризи и катастрофи. А те на свой ред довеждат до нови призиви за начало на войни, удари с безпилотни самолети, окупации, бомбардировъчни кампании, оказване на хуманитарна помощ, нахлувания, дипломатически натиск и други форми на намеса.
      ................................
      Но, както писах по-горе, външната политика на САЩ се ръководи от глупаци. И само американският народ може да промени това. Той трябва да започне да избира такива лидери, които не желаят да вършат глупости. Само тогава Вашингтон ще сложи край на безкрайния цикъл нахлуване - катастрофа, нахлуване - катастрофа./ inosmi.ru

      Автор: Дъг Бендоу
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • ББ си смени шлифера!

        НАТО ще строи модерен комуникационен център край Варна

        НАТО планира да изгради модерен комуникационен център край Варна. Инвестицията ще бъде на стойност 7,7 млн. евро. Това става ясно от документацията на обявената тръжна процедура за избор на изпълнител, организиран от Агенцията на НАТО за комуникации и информация (NCI).В края на февруари правителството одобри меморандум за задълбочаване на сътрудничеството именно с тази агенция. От документите става ясно, че проектът ще бъде реализиран в комуникационния център на военноморските сили в Горна Трака. Той ще се използва за командване и управление на кораби на НАТО, пише в. "Сега".

        Търгът е за осигуряване на BRASS (Broadcast, Maritime Rear Link and Ship Shore) услуги в България. BRASS системата ще се основава на стандартизирана съвместима Автоматизирана система за контрол и управление (Automated Control and Management System) и на съответното комуникационно оборудване (предаватели, приемници, модеми и криптиращо оборудване).

        Подобен център вече беше изграден в Констанца, Румъния. Там НАТО инвестира 7.3 млн. евро. Двата центъра ще бъдат свързани. Изграждането на българския пункт ще се проведе на два етапа.

        Първият е технологичният, за който НАТО обяви поръчката. Вторият е свързан с реконструкция на района, където ще бъде разположено
        оборудването. От военното министерство вече обявиха тръжна процедура за избор на консултант и изпълняване на строителен надзор.
        Поръчката е за 130 хил. лв. Според икономическото министерство договорът с избрания изпълнител за изграждането на комуникационния център ще бъде през ноември. Срокът за изпълнението й ще бъде 15 месеца. Кандидатите ще трябва да имат достъп до класифицирана информация с ниво NATO SECRET./

        Коментар


        • Grandmaster Putin: Russia Earns $20 Bln, Recovers Stocks Of Its Companies

          ПУТИН СМАЯ ЗАПАДНИТЕ БОРСИ С БРИЛЯНТНА ВРЪТКА! РУСИЯ СИ ВЪРНА НЕФТЕНИТЕ АКТИВИ НА БЕЗЦЕНИЦА!
          Само за няколко дни Русия си изкупи на безценица нефтените си и газовите си активи, които се намираха в ръцете на западни финансисти, предаде агенция КРОСС.
          Всичко това стана благодарение на обезценяването на рублата и на пазара се появиха слухове, че акциите ще паднат. Това е една от най-сполучливите финансови операции от когато съществува фондовия пазар.„Русия направи неочакван ход с коня“ – пише InSerbia. По думите на изданието, благодарение на падането на рублата Москва успя да си върне голяма част от активите, които се намираха в ръцете на чужди собственици и успя да спечели 20 милиарда долара само за няколко дни.
          До този момент половината от всички доходи от продажбата на нефт и газ отиваше не в руската хазна, а във финансовите акули от Европа. Поради кризата в Украйна руската рубла рязко падна, но Централната банка не предприе нищо, за да я задържи.
          Цените на акциите на руските енергийни компании паднаха сериозно и финансовите акули започнаха да ги продават, докато не се обезцениха съвсем.
          Путин цяла седмица чакаше и „само се усмихваше по време на пресконференциите“, а когато цените на тези акции паднаха максимално, той заповяда незабавно да се изкупят активите, които бяха в американци и европейци.
          „Когато финансовите акули разбраха, че са ги излъгали, беше вече много късно“ – пише изданието. И сега всички доходи от нефта и газа ще останат в Русия, а рублата ще започне да расте и за това няма да е необходимо да се пилеят златновалутните резерви.„Европейските финансови акули бяха излъгани: за минута и половина Русия успя да си изкупи обратно нефтените и газовите активи за милиарди – за грошове.Такава впечатляваща операция не сме виждали от момента на създаването на фондовия пазар“ – пише издателство InSerbia.
          Last edited by Сините камъни; 09.03.2015, 03:45.

          Коментар


          • Russia's Gazprom Neft Asks Government for Financial Aid, Report Says

            http://www.themoscowtimes.com/article/517100.html

            Rosneft, Russia's largest oil producer, initially asked the government for more than 1 trillion rubles, but the figure was later revised down to 300 billion rubles.
            --------------------------------------------------------

            Мдам, опашката взе да набъбва. Газпром Нефт, Роснефт ...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              Би ми било интересно как биха реагирали в Русия на тва и кой биха осъдили в Русия. И защо САЩ не прай тука нищо по въпроса нали "защитават правата на човека и демокрацията"

              В Саудитска Арабия осъдиха жена-жертва на групово изнасилване на 200 удара с камшик и 6 месеца в затвора

              Млада жена в Саудитска Арабия, жертва на брутално групово изнасилване беше осъдена на 200 удара с камшик и шест месеца затвор, защото е разказала пред чужди медии какво е преживяла

              https://alterinformation.wordpress.c...7/82250094124/
              ...........
              Ясно се вижда какво правят последователите на уахабизма в Сирия и Ирак с шиитите, християните и други религиозни групи, които не им харесват. Родината на тази диващина е един от най-големите съюзници на САЩ – Саудитска Арабия.
              ..............
              Въпреки това западната преса и лидерите на западните страни са „загрижени за демокрацията“, но само избирателно. На САЩ и техните съюзници не се спретват денощни медийни кампании, обвиняващи ги, че не са достатъчно демократични.

              ...............
              E кво повече има да говориме кой е диктатора и тиранина и кой нье .....

              Саудитска Арабия е верен съюзник на американския империализъм. Те пуснаха американските войски на своя територия и заедно с американците унищожиха Ирак. Те и сега изпълняват поставените от САЩ задачи по унищожаване на Русия. Каквото и да става в Саудитска Арабия, дори да ядат пред камерите живи християнски деца, САЩ няма да направят нищо срещу верния си съюзник. Няма такова нещо като "ценности на демокрацията". Това са глупости. Има интереси на САЩ и Британската империя и техните пудели и интереси на останалия свят.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                Само лагерите в Сибир ще оправят промитите червени кратунки. Еднопосочно оздравително пътуване за крадците и убийците от тоталитаризма. Всякакви възобновители и реставратори на мерзкия строй нямат място сред нормалните хора.
                Разбирам защо са те приели във военно училище при социализма, Хайрсъзов. Вероятно тогава си демонстрирал убийствена омраза към "враговете на социализма". Въобще сегашните "демократи-либерали" сте изтъкани от омраза. Това е отличителната черта на методиандреевците, огнянминчевците, ивоинджевците и вся остальная сволоч.
                Дерзай Хайрсъзов, сега за антирусизъм и за яростен антикомунизъм щедро се заплаща. Или може би не са ти заплатили още, затуй се пенявиш? Ще ти платят бе! С кръвта и сълзите на българския народ ще ти платят! Проклето да е семето ви антибългарско!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Би ми било интересно как биха реагирали в Русия на тва и кой биха осъдили в Русия. И защо САЩ не прай тука нищо по въпроса нали "защитават правата на човека и демокрацията"

                  В Саудитска Арабия осъдиха жена-жертва на групово изнасилване на 200 удара с камшик и 6 месеца в затвора

                  Млада жена в Саудитска Арабия, жертва на брутално групово изнасилване беше осъдена на 200 удара с камшик и шест месеца затвор, защото е разказала пред чужди медии какво е преживяла

                  https://alterinformation.wordpress.c...7/82250094124/
                  ...........
                  Ясно се вижда какво правят последователите на уахабизма в Сирия и Ирак с шиитите, християните и други религиозни групи, които не им харесват. Родината на тази диващина е един от най-големите съюзници на САЩ – Саудитска Арабия.
                  ..............
                  Въпреки това западната преса и лидерите на западните страни са „загрижени за демокрацията“, но само избирателно. На САЩ и техните съюзници не се спретват денощни медийни кампании, обвиняващи ги, че не са достатъчно демократични.

                  ...............
                  E кво повече има да говориме кой е диктатора и тиранина и кой нье .....
                  Last edited by michaelis; 08.03.2015, 23:11.

                  Коментар


                  • Само лагерите в Сибир ще оправят промитите червени кратунки. Еднопосочно оздравително пътуване за крадците и убийците от тоталитаризма. Всякакви възобновители и реставратори на мерзкия строй нямат място сред нормалните хора.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                      Според оценка на Министерството на икономическото развитие на Русия, през януари 2015г. износът на Русия е намалял спрямо януари 2014г. с 26,5 %. Нали щяха да изнасят повече в Китай? Защо спада толкова много износа на Русия?
                      Към 15.02.2015г - 13 годишен връх на официалната инфлация - 16.8%

                      Инфлация при храните - 26.1%
                      ------------------------------------------------

                      Хаяско още няколко месеца и ще ги умори от глад

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                        Това не е добра новина.На ЕС му трябва газопровод от Азербайджан или от Близкия изток
                        Това Азербайджан нали беше бивша република на СССР или викаш те са новоизлюпени
                        демократи?

                        Коментар


                        • Три ФАКТА ОТСУТСТВИЯ полного СУВЕРЕНИТЕТА у Российской Федерации:

                          http://xn----7sbb6aaiba8am2aqf2b5d.xn--p1ai/

                          1. Президент не имеет полномочий препятствовать принятию АНТИНАРОДНЫХ ЗАКОНОВ
                          Согласно статье 107 п. 3 конституции России:

                          2. Президент не имеет полномочий назначить премьер-министра (председателя правительства):

                          Согласно статье 83 а, конституции России:

                          3. Центральный банк не дает развиваться российской экономике:

                          Согласно статье 1 закона о «Центральном банке Российской Федерации (Банке России)»:

                          «Функции и полномочия, предусмотренные Конституцией Российской Федерации и настоящим Федеральным законом, Банк России осуществляет независимо от других федеральных органов государственной власти, органов государственной власти субъектов Российской Федерации и органов местного самоуправления»

                          Таким образом, ЦБ не подчиняется государственной власти вообще, а действует на свое усмотрение.

                          Согласно статье 83 г, конституции России:

                          http://xn----7sbb6aaiba8am2aqf2b5d.xn--p1ai/

                          Коментар


                          • Почему мы плохо живем?
                            А как еще должна жить проигравшая страна?

                            Начнем по порядку. После 1945 года мир погрузился в холодную войну. Временами она перетекала в горячую фазу, во многих странах вспыхивали локальные конфликты, одна часть мира была на стороне СССР и его союзников, а другая — на стороне США и NATO.

                            В 1985 году Генеральным секретарем ЦК КПСС стал Михаил Горбачев. Он был так называемым «ведомым», своеобразным «троянским конем» — фигурой, которую наши НЕДРУГИ специально проталкивали на руководящую должностью. Став главой государства и поставив на ключевых должностях «своих людей» он начал воплощать в жизнь свои планы. Результат которых — искусственный экономический и политический кризис и распад государства.

                            Что такое распад Советского союза?

                            Это поражение Российского государства в ТРЕТЬЕЙ МИРОВОЙ войне, которая, благодаря появлению ядерного оружия, не была горячей.

                            Мы проиграли войну. Что обычно делают с проигравшими? Правильно — оккупируют и используют в своих геополитических и экономических интересах. Это мы и получили в 90-х, кода нами, почти напрямую, руководили американские советники (именно благодаря им были проведены многие антинародные реформы).

                            За счет этих реформ они получили (и продолжают получать сейчас, через механизм долговых обязательств США) своеобразную контрибуцию. Самые крупные российские компании зарегистрированы в офф-шорах и все деньги (кроме местных налогов) идут за рубеж.

                            Но 31 декабря 1999 года гражданин Ельцин подает в отставку (видимо, наконец то поняв, что он натворил) и вр. И.О. президента (а затем и полноценным президентом) становится Владимир Путин.

                            Путин берет КУРС НА СУВЕРЕНИТЕТ:

                            + Отстраивает вертикаль власти (параллельно ведя борьбу с сепаратизмом на окраинах)

                            + Дает решительный отпор международным наёмникам, воевавшим в Чеченской республике

                            + Начинает проводить более внятную экономическую политику (вводит ЕСН — единый социальный налог, НДПИ — налог на добычу полезных ископаемых и т.д.)

                            + Пытается подчинить ЦЕНТРАЛЬНЫЙ БАНК государству (т.к. он НЕ ПОДЧИНЯЕТСЯ никому) и сделать кредиты более доступными (почему у него не получилось, читайте ЗДЕСЬ)

                            После последних событий (присоединения Крыма и последовательного отстаивания Россией своих интересов на мировой арене) у каждого здравомыслящего жителя России уже не осталось сомнений - Путин проводит национальный курс.

                            Вы спросите: «А чем же занимается НОД?»

                            Владимир Путин сделал очень многое для России, но не смог ОКОНЧАТЕЛЬНО восстановить суверенитет, потерянный после 1991 года.

                            Почему он не смог этого сделать?

                            Ответ прост — принятая в 1993 году конституция РФ ОГРАНИЧИВАЕТ суверенитет России и не дает жить России так, как она хочет.

                            Для ИЗМЕНЕНИЯ 1 и 2 глав КОНСТИТУЦИИ (согласно её статье 135) необходимо проведение всенародного референдума.

                            ЗАДАЧА НОДа — ОРГАНИЗАЦИЯ народной поддержки проведения референдума по изменению конституции.

                            Это как было с Крымом — увидев народную поддержку, власть полуострова сразу же начала решительно действовать (заблокировали украинские военные части, провели референдум о самоопределении и вошли в состав России).

                            Так и Владимир Путин, увидев поддержку миллионов россиян наконец то изменит конституцию России.

                            БОЛЕЕ ПОДРОБНО ЧИТАЙТЕ РАЗДЕЛЕ

                            «Юридические факты оккупации»

                            Три ФАКТА ОТСУТСТВИЯ полного СУВЕРЕНИТЕТА у Российской Федерации:



                            http://xn----7sbb6aaiba8am2aqf2b5d.xn--p1ai/

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                              Голям проблем за Русия е бързото увеличение на броя на безработните. В Русия минималният месечен размер на помощта на безработица е 850 рубли, което е равно на 14 долара и 6 цента по последния борсов курс (USDRUB_TOM), а максималният месечен размер на помощта за безработица в Русия е 4900 рубли, което по последния борсов курс (USDRUB_TOM) е 81 долара и 7 цента. Хайде кажете сега как може да се живее с 81 долара и 7 цента на месец и как може да се живее с 14 долара и 6 цента на месец. Неслучайно толкова много хора в Русия се страхуват, че може да се окажат безработни.
                              Според оценка на Министерството на икономическото развитие на Русия, през януари 2015г. износът на Русия е намалял спрямо януари 2014г. с 26,5 %. Нали щяха да изнасят повече в Китай? Защо спада толкова много износа на Русия?

                              Коментар


                              • Докато Хаяско се прави на интересен, глей ко ста'а ...

                                ------------------

                                British Petroleum позлатява Египет заради газово находище

                                http://money.bg/news/id_1848233296

                                Цитат:

                                Целта на сделката е да се развият източници на пет трилиона куб. фута газ и 55 млн. барела втечнено гориво. Очаква се продукцията да започне през 2017 г.
                                -----------------------------------

                                Сега слушай поредния вой от БГ матрьошките, че газ имало само в Монголия и никъде другаде

                                Коментар

                                Working...
                                X