IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Марандич, аз пускам вицове, бря, много ми дреме на мен за хаяско - укрите са си наши хора, поради което са и максимално тъпи и пълни с предателит - едни теглят към масквата, други към запада, трети си теглят кинтите, а обикновеният народец просто тегли хомота, както винаги е било в Дикое поле...
    Абсолютно , колкото по ги гледам , толкова по се убеждавам че тезата на БГ императора в тая си част е вярна......ония в Украйна са прости по цялата глава като повечето от Нашенците ......няма начин да нямаме силна генетична връзка с тях.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

    Коментар


    • Марандич, аз пускам вицове, бря, много ми дреме на мен за хаяско - укрите са си наши хора, поради което са и максимално тъпи и пълни с предателит - едни теглят към масквата, други към запада, трети си теглят кинтите, а обикновеният народец просто тегли хомота, както винаги е било в Дикое поле...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

      Коментар


      • Груйчев,

        Хаяско миналата годинка дрънкаше лафчетата, че ако петрол паднел под 60 доларес, щяло да настъпи световна криза.

        Защо не коментирате "бисерите" на ботокса, а само му правите "вятър".

        П.П. И какво стана като петрол падна под 60 доларес? Нека се сетя - УСА с 80 годишен рекорд по запаси

        Коментар


        • Американците създали компютър, който пресказвал бъдещето. Барак Обама решил да го попита:
          - Ще има ли трета световна война?
          - Да.
          - Ще я има ли Америка?
          - Да.
          ...- Мойте близки ще бъдат ли живи?
          - Да.
          - А аз ще бъда ли жив?
          - Да.
          Обама решил да си направи майтап и попитал:
          - А колко ще стува Кока-Колата след войната?
          - Тридесет и девет рубли.

          Коментар


          • Двама политици си говорят за световното положение и единия пита
            - Нещо ново?
            - Ами Украйна воюва против Русия
            - И как е положението?
            - Ами до тук Украйна е загубила Крим, около 2 милиона жители, няколко десетки самолета, няколко хеликоптера, няколко стотин танка, хиляди машини техника, единици оръжие и около 10 000 войника, навярно ще загуби Донецк и Луганск.
            - А Русия?
            - Е, Русия още не се включила във войната...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

            Коментар


            • Аре на бананите - Коледа през февруари. Всички кримски руснаци да отразнуват годишнината от голямата победа на Путин

              https://www.facebook.com/video.php?v...475477&fref=nf

              Коментар


              • Путин разкри как е планирано анексирането на Крим

                Държавната руска телевизия ще излъчи филм за събитията от последните години в Украйна

                http://novanews.bg/news/view/2015/03...m_campaign=hot

                Изглежда са готови, очаквах го след 6 месеца, но явно са се справили по-бързо.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Немцов, Салиери и "Первый канал"
                  Днес продължаваме да развяваме знамето Немцов (един през друг НПО-та пускат фермани в прослава на светеца Немцов). Е всичко хубаво, ама да бяхте погледнали статистиката за 3 март при траурните шествия в негова чест. Като изключим Москва и Петербург, където логично се наливат най много пари в опозицията, а и където логично пребивават всякакви екс отпадъци от власта , загубили държавната хранилка, без перспектива някога да се върнат на позиция, прибират каквото от където падне . Погледнете град Ярославл - последното му работно място - шествие от около 300 души, предполагам близки и познати опечалени. Иначе е много популярен и обичан

                  Коментар


                  • Немцов, Салиери и "Первый канал"

                    http://www.dnevnik.bg/analizi/2015/0...dna_otriazana/

                    Смъртта на Немцов е някак си красива. Вървиш си млад и силен сред градски пейзаж като за пощенска картичка - мост, река, Кремъл, Червеният площад, църквата, а до теб е невероятна красавица - и това е последният ти миг. А не като Сталин - да лежиш на пода в собствената си урина и повръщано и половин ден да чакаш някой от робите да се реши да влезе и да те пренесе на дивана, за да доумреш там.

                    Немцов можеше да има различна съдба - да наследи Елцин - но, явно, друго му е било писано. Помните ли как в самото начало на стихотворната драма на Пушкин Моцарт казва на Салиери: "Представи си... кой, кой?/ Дори може да съм аз, но малко по-млад/ Влюбен - не много, а леко/ с красавица или приятел - може и с теб/ Весел съм и. изведнъж... гробовно видение.../ Слушай сега!". И Салиери слуша и казва: "Моцарт, ти си бог и сам не го знаеш". Неволно завиждаш.

                    А този, който го е убил... Очевидно е за всички, че е е човек с фантазия, с вкус към ефекта. Както и да убиеш Немцов, все ще е забележимо и трябва кураж за тази работа. Но не - направено е на фона на Кремъл, до полицаите, пред камерите на Федералната служба за охрана, пред очите на следящите го агенти. Така го е измислил, че да го гръмнат шикозно и да избягат с бяла кола.

                    Сякаш снимат "Сибирският бръснар" - и с всички служби е съгласувано, всички печати и подписи са събрани, който трябва е написал резолюция: в Деня на вежливите целени човечета в 23:15 ченгетата да не мърдат, белите коли по улиците "Илинка" и "Варварка" да не се проверяват, ФСО да не гледа в камерите, следящите да изостанат да се полюбуват на кремълските звезди, отговорността за координирането да се възложи на...

                    Така че и на последния глупак да е ясно - не работят аматьори, това не е частна поръчка. Нещо като полоният за Литвиненко, само че в епохата, когато главният атрибут на държавността се оказа не ядреният потенциал, а телевизионният "Первый канал".

                    А интересно защо трябва нещо да се изостря? Боингът, рухването на рублата, рейтингът "боклук", санкциите, изолираната страна, хилядите загинали в Донбас... Едва 50-60 хиляди излязоха на траурното шествие в Москва. Като че ли не се вижда нужда да изостряш нещо. Но този, който е подредил всичко това, не мисли така. Напротив, по неговите мерки огънят само съска и дими, но не се разпалва. Трябва малко бензин да му плиснем. И му плисна.

                    А убийството... Това е нещо такова, че край, няма път назад. Имало един човек и край - повече няма да отиде в редакцията на "Ехото на Москва", няма да призове на митинг, няма да се види с приятели на гости, няма повече да се усмихне, никога няма да прекоси този проклет мост.

                    Това, което се задава, е общо взето ясно.

                    На траурното шествие имаше много хора и лицата им красиви, умни... но нямаше ярост.

                    В Париж на марша в защита на Сharlie Hebdo имаше ярост, а тук - опустошеност. Както пееше Александър Вертински преди почти 100 години "... и си тръгнахме по домовете тихичко да говорим, че е време да се сложи край на това безобразие, защото и без това скоро ще започнем да гладуваме".

                    (Бел. ред. Текстът е от изключително популярната песен "Това, което съм длъжен да кажа", написана и изпълнена от Вертински през 1917г. след болшевишката революция по повод разгрома на московските кадети, защитавали властта на Временното правителство. След артилерийския обстрел на Кремъл те договарят капитулацията си, но при разоръжаването им из Москва много от тях са разстреляни. По повод техните отряди се ражда терминът "бяла гвардия". През 1995 г. на мястото на гробището, където са положени, е поставен малък паметник с надпис "Юнкери.Ние загинахме за нашата и за вашата свобода". Песента на Вертински става антивоенен символ в бившия СССР и Русия, включително за войните в Афганистан и Чечения. На 20 февруари 2014 г. популярният руски бард Борис Гребеншчиков от групата "Аквариум" я изпълнява по повод гибелта в същия този ден на протестиращите на Майдана. По-късно той казва, че е забравил тази песен и не е искал да си я спомня, но се налага.)

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Не е баш така. И на тях този половин век им се е отразил както на нас (може би в малко по-лека степен, заради австрийското наследство)...
                      Иначе как да си обясним, че (въпреки 1968) президентът им ще празнува 9-ти май с Путин в Москва...
                      Същото важи и за унгарците, и за словаците...
                      Оказва се поляците единствени се осъзнаха овреме... и резултата е виден...
                      Да виден е резултата - най-големите емигрантски общности са от поляци и не е обословенно само от бройката население , а политицитите им в подслушани разговори в пряк текст заявяват че "духат на американците" . Колкото до икономическите им показатили - ами трябваше да им пуснат малко гювеч, нали като основен исторически опонент на Русия им възлагат големи надежди, че като пресъхне украинския интусиазъм, те са наред да пълнят месомелачката, а както казах иначе перспективата беше да не останат хора там, като в БГ
                      А иначе за Немцов - полицията била дошла ЧАК след 12 минути - абе тва НПО-тата угода нямате - ако бяха дошли след 3 - щеше да се пита как са дошли толкава бързо и значи видиш ли знаели са и всичко е било подготвено . Времето е напълно в рамките на очакваното - първо украинката няма телефон и спира снегорина за да се обади (2-3 мин) докато приемат обаждането и се обадят на патрулките (1-2 мин) докато пристигнат най-близките патрулки (5-6 мин.) - ето ти ги 12 мин. и имайте предвид, че е почти полунощ. А тия сказки за най-охранявана зона и дето даже не можели да снимат - от записа който гледах, се вижда самотна двойка как най-спокойно си върви по моста и никъде не видях да минава патрулка и да ги пита каво правят там в полунощ . Така, че дъщеря му в мъката си може и господ да и е виновен, ама фактите са други.... Друго прави впечатление - дъщеря на един опозиционер, който е смачкан от системата, но незнайно как има средства да издържа многото си деца и женски завоевания и тя горката веднага на прима виста прави една европейска обикалка (Германия, Италия) ей така все по приятели Лошо Седларов, Лошо ....
                      Last edited by pepe; 09.03.2015, 19:51.

                      Коментар


                      • Дъщеря на Немцов: Системата "Путин" е отговорна за убийството на баща ми

                        За Жана Немцова руската медийна пропаганда е оръжие за масово унищожение


                        БЕРЛИН – “Политическата отговорност за убийството на баща ми носи правителството”, изрече снощи пред милиони германски тв зрители Жана Немцова (30 г.), най-голямото от четирите деца на Борис Немцов.

                        Той бе поразен от 4 смъртоносни куршума малко преди полунощ на 27 февруари на мост пред стените на Кремъл.

                        Жана Немцова, която е журналистка и авторка на книги, беше специален гост на традиционното неделно политическо токшоу “Гюнтер Яух” по името на водещия. То се излъчва на живо в неделя вечер по обществената телевизия А Ер Де. Темата снощи беше "Русия на Путин – по пътя към диктатурата?"

                        Жана Немцова демонстрира завидна сдържаност. Тя отговори откровено на всички зададени й въпроси с мъдростта на зряла жена. Немцова призна, че баба й Дина, майката на баща й Борис, винаги го е предупреждавала, че могат да го убият. Семейството било на мнение, че това са пресилени майчини страхове.


                        “Татко мислеше, че ще го хвърлят в затвора, ние не допускахме, че ще го убият", изрече Жана. Тя беше облечена в черно, говори с покруса, но успя да овладее сълзите си.

                        "Арестуваните за убийството на баща ми са работили за вътрешното министерство на Чечня. Те може и да са извършили покушението, но отговорността носи правителството", каза младата жена и пордължи: "Ние знаехме, че баща ми от 10 години беше подложен на натиск. Животът му беше тежък. Той беше следен и подслушван. Всички руски медии бяха срещу него."

                        Немцова допуска, че Кремъл е имал мотив за убийството на баща й:


                        “Татко искаше да убеди Запада, че онези, които ръководят руската телевизия, лъжат народа ни. Тези медии са оръжия за масово унищожение. Тези хора тероризират руския народ и те би трябвало да са в списъка със санкциите, наложени на Русия от САЩ и Европейския съюз.”

                        Жана изобщо не вярвала на руското следствие:


                        “Все някой ще понесе наказание, но не и истински виновният.”

                        Попитана ще се върне ли в Москва, тя беше категорична:


                        “Да, ще ви кажа дори датата – 15 март. Сега съм при приятели в Германия, утре (днес – б. а.) отивам при познати в Италия и после се връщам в Москва.”

                        В дискусията участва и дългогодишната кореснодентка на А Ер Де в Москва Ина Рук. Тя сподели личния си опит:


                        “Покушението срещу Борис Немцов беше извършено на мост в непосредствена близост до Кремъл. Това е най-охраняваното място не само в Русия. Там е невъзможно дори да извадиш фотоапарат или камера, да снимаш не Кремъл, а катедралата "Василий Блажени", и за 30 секунди да не пристигне униформен и да започне да те разпитва. Странно е, че след убийството цели 12 минути не се появи полицай. Изобщо не мога да си представя подобно нещо точно на това място.”

                        Рук припомни, че покушението срещу Немцов не е единичен случай и че в Русия има цяла серия политически убийства и нито едно не е разследвано до край. Русия била много далеч от една правова държава. Нина Рук каза също, че предавания на живо на дискусии по руската телевизия са забранени. Записите се манипулирали. По тази причина тя отказвала да участва в подобни прояви.

                        Живеещият в Германия бивш руски вицепремиер и приятел на Немцов Алфред Рейнголдович Кох пък заяви:


                        “Всеки, който се опълчи на Кремъл, живее в несигурност и опасност.”

                        По повод на неразкритите досега 10 политически убийства в Русия председателят на “Германо-руския форум” и бивш лидер на германските социалдемократи Матиас Плацек изрече:


                        “За мен не е достатъчно просто да се избряват 10 случая на убийства. Ние, Германия и Русия, сме обречени един на друг. Много неща в Русия трябва да се критикуват, но, моля ви, по същество.”

                        Плацек обаче не изключи, че в близко време Путин ще загуби народното доверие.

                        По видеомост от Ню Йорк беше включен световният шампион по шах и критик на Путин Гари Гаспаров. Неотдавна той нарече Путин “злокачествено образование”. Снощи Каспаров беше по-сдържан:


                        “Русия е ядрена сила, значи преговори с нея са неотменими. На Путин обаче не бива да се дава никаква възможност да продължи с пропагандата си. Докато той е в Кремъл, студената война ще продължи.”

                        Самият Каспаров се страхувал за собствения си живот и поради тази причина избрал изгнанието. Той нямал никакво намерение да се връща в родината си, докато Путин е на власт.

                        http://clubz.bg/15728-dyshterq_na_ne...o_na_bashta_mi

                        Коментар


                        • "Турски поток" ще драсне клечката между Русия и Запада

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Не е баш така. И на тях този половин век им се е отразил както на нас (може би в малко по-лека степен, заради австрийското наследство)...
                            Иначе как да си обясним, че (въпреки 1968) президентът им ще празнува 9-ти май с Путин в Москва...
                            Същото важи и за унгарците, и за словаците...
                            Оказва се поляците единствени се осъзнаха овреме... и резултата е виден...
                            Щото поляците са "посрещали" най-много "освободителите" от изток...
                            Все пак, чехите са най-напред от всички робски социалистически республики.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
                              Що чехите нямат олигарси, маймуни и кратуни в парвителството си? Щото матряла...
                              Не е баш така. И на тях този половин век им се е отразил както на нас (може би в малко по-лека степен, заради австрийското наследство)...
                              Иначе как да си обясним, че (въпреки 1968) президентът им ще празнува 9-ти май с Путин в Москва...
                              Същото важи и за унгарците, и за словаците...
                              Оказва се поляците единствени се осъзнаха овреме... и резултата е виден...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                                Мистер (Товарищь),
                                Прочетох, че имаш собствена фирма (значи не си много глупав). На работа си бил в ...... (както Морков писа).
                                Но... Защо си мислиш, че САЩ и СССР (Русия) гледат на нас по различен начин?
                                Едните, като възможност да се приближат до Русия, другите, като буферен стиропор.
                                Едните ни предадоха за Ньой, другите - вече ни окачиха мангалите на шията с тяхната демокрация. Истината е под носа ни - Гърция. Живеят добре, 10 млн станаха ( а бяхме заедно с тях по 8) Там мангал вирее ли? Не че си нямат. Къде им е силата? Прочети колко дипломати е имала венецианската държава и ще ти стане ясно в коя посока да гледаме. Трябва да сме като гърците. да не даваме много много да ни казват какво да правим
                                То хубаво, ама с тоя социализъм на шията, българина е научен, да му се казва какво да прави. Още дълги години няма да осъзнае, че би трябвало, да има собствен интерес и още по-дълги години ще му трябват, да осъзнае, да го отстоява. Това някои хора много добре го знаят и дестабилизират ли, дестабилизитат...
                                Тиквун по случайност веднъж излезе прав с фразата за "матряла"...
                                Едва ли осъзнава колко е бил прав. Що чехите нямат олигарси, маймуни и кратуни в парвителството си? Щото матряла...
                                И? Стигаме до там - редно ли е да изтезаваш в културна и материална мизерия изостанало и БЕЗПОМОЩНО в ориентацията си общество?
                                Въобще има ли редно и нередно на тоя свят? Да, зная, Путин е единствения нормален човек, а цялата планета е малоумна.

                                Коментар

                                Working...
                                X