IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябва да намериш по-тематични
    последно показвам

Yeah

Коментар

• ми ето общо с темата
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Абе то можещ си, ама общо с темата няма.

Коментар

• или пък......

Коментар

• Добре де това и аз го мога и....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              нещо по аргументирано ще кажеш ли ...
              Не, но не пречи да покажа империята в нервна криза
              Yeah

Коментар

Според мен това там си ти , внедрен като агент правокатор в това мероприятие...
                не съм аз, може да ми е дядо... щях да кажа , че си ти, ако не те бях виждал... щото той е по-красиф...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Ми нали ви виждам какви ги мъдрите по цял ден ... всички сте от един калъп - на столетната бабиера.
                  нещо по аргументирано ще кажеш ли ...щото и аз квото виждам да мъдриш също не ме кефи ма ко да прая , търпя ти глупотевините ........

Коментар

Аха и как разбра по тая снимка че човека е куха лейка без една дума да си обелила с него.....е това твоето е идиотия , нищо друго....
                    Ми нали ви виждам какви ги мъдрите по цял ден ... всички сте от един калъп - на столетната бабиера.
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      Снимката е много ценна, може да е на някой от форума даже.. Всички се вписват профила. Снимката говори много! Както преди малко казах, на тия срока им на годност приключва.
                      Според мен това там си ти , внедрен като агент правокатор в това мероприятие...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Абе не е точно така. В случая нагледното представяне на русофилските кухи лейки е винаги на място и добре дошло ...
                        Аха и как разбра по тая снимка че човека е куха лейка без една дума да си обелила с него.....е това твоето е идиотия , нищо друго....

Коментар

Абе коки не се ли уморяваш от сутрин до вечер само глупости да пепечатваш..... нито една твоя мисъл, само някакви снимки и цитати от тук от там без грам собствена мисъл.....не се ли усещаш че това е обикновено спамене, повечето то хората даже не ти четат продукта за които се пънеш...
                          Абе не е точно така. В случая нагледното представяне на русофилските кухи лейки е винаги на място и добре дошло ...
                          Yeah

Коментар

Абе коки не се ли уморяваш от сутрин до вечер само глупости да пепечатваш..... нито една твоя мисъл, само някакви снимки и цитати от тук от там без грам собствена мисъл.....не се ли усещаш че това е обикновено спамене, повечето то хората даже не ти четат продукта за които се пънеш...
                            Снимката е много ценна, може да е на някой от форума даже.. Всички се вписват профила. Снимката говори много! Както преди малко казах, на тия срока им на годност приключва.

Коментар

• Абе коки не се ли уморяваш от сутрин до вечер само глупости да пепечатваш..... нито една твоя мисъл, само някакви снимки и цитати от тук от там без грам собствена мисъл.....не се ли усещаш че това е обикновено спамене, повечето то хората даже не ти четат продукта за които се пънеш...

Коментар

• Простотия до шия ..И ние искаме да вървим напред, друг път с такива чугуни
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X