IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
    На 29 септември 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 29 септември 2013г. с около 17,950 %. Смятате ли, че заради събитията в Украйна спада в добива на природен газ в Русия може да надхвърли 18 %?
    На 2 октомври 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 2 октомври 2013г. с около 18,433 %. Смятате ли, че заради събитията в Украйна спада в добива на природен газ в Русия може да достигне 18,5 %?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Е айде сега, дълбай още дъното...

Сега искаш да ме убедиш, че бялото е черно...

Ми естествено, че трябва да умеят да комуникират с партньорите си...ама пак ми посочи де е казано за ВТОРИ ДЪРЖАВЕН ЕЗИК...

Разбира се, владеенето на руски език ще се запази като изискване към кадрите на контраразузнаването...пак по обективни причини... Все пак трябва да имат средства както за комуникация с партньорите, така и за противодействие на врага...
      Абе човек, що се правиш на ударен бе !!!

Порошенко в прав текст си го е казал - всички министри ТРЯБВА да знаят английски - демек ако не знаеш - не може да станеш министър ! А в перспектива - същото да важи и за целия държавен апарат ! Че коя държава е въвела подобно ТВЪРДО изискване за владеене на ЧУЖД език от своите чиновниции министри - подобно изискване се въвежда единствено и само за СОБСТВЕНИЯ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК/ЕЗИЦИ !!!

Сега, то че това няма да стане е пределно ясно, ама след като Порошенко го е изръсил това безумие просто трябва да се признае, че е направил гаф и толкоз. А не да се обяснява, че това всъщност не било лоша идея !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Ти това го наречи както щещ, но за мен си е публично заявено намерение за ВЪВЕЖДАНЕ НА ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК !!!
        Изули са гащите и яко са се надупили на господарите си. Няма да се учудя ако в прекалената си сервилност хунтата подеме кампания за замяна на кирилицата с латиница. В момента там са плъзнали всевъзможни секти и настървено ръфат от украинската православна църка. А се и пръкнаха алтернативни синоди, както си беше при нас... Само и само да ги отделят от матушка Русь.

Днес даже направиха предложение за промени в образователната система за да отговаряла на условиата на "информационната война"... Гьобелс и Хитлер ряпа да ядат... Фашагите в Киев скоро ще задминат дори и идолите си от нацистка Германия!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Тъй де, ама това тук като учене на чужд език в училищата ли ти звучи:

"... Требование к министру должно быть твердым - обязательное знание английского языка. В перспективе таким же должно быть требование к каждому государственному чиновнику, к каждому университетскому ректору и декану», - подчеркнул президент...."

ИЗИСКВАНЕ за знаене на английски от ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК !!!
          Ти това го наречи както щещ, но за мен си е публично заявено намерение ВЪВЕЖДАНЕ НА ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК !!!
          Е айде сега, дълбай още дъното...

Сега искаш да ме убедиш, че бялото е черно...

Ми естествено, че трябва да умеят да комуникират с партньорите си...ама пак ми посочи де е казано за ВТОРИ ДЪРЖАВЕН ЕЗИК...

Разбира се, владеенето на руски език ще се запази като изискване към кадрите на контраразузнаването...пак по обективни причини... Все пак трябва да имат средства както за комуникация с партньорите, така и за противодействие на врага...

Коментар

Кандид, я че ми е интересно ...

Не мислиш ли че е крайно време и ние да въведем английския като втори език в Бг. Че що пък да сме по-назад от украинците? Той статуса ни е кажи речи същия
            Че той си е втори от много отдавна. Твоите деца да не би да знаят руски? То като гледам повечето мурзилки не го знаят, камо ли децата им.

Коментар

Ми то си пише, ама де го Марко да чете...само вее с опашка да плаши мухите...

Ай една петичка да го видиш по-добре...
              Тъй де, ама това тук като учене на чужд език в училищата ли ти звучи:

"... Требование к министру должно быть твердым - обязательное знание английского языка. В перспективе таким же должно быть требование к каждому государственному чиновнику, к каждому университетскому ректору и декану», - подчеркнул президент...."

ИЗИСКВАНЕ за знаене на английски от ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК !!!
              Ти това го наречи както щещ, но за мен си е публично заявено намерение за ВЪВЕЖДАНЕ НА ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК !!!

Коментар

Кои маха с опашка не знам ма ти плуваш между чехълчета и едноклетъчни еуглени....
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Теб квото не ти харесва го обявяваш за несъществуващо.
                  Ето ти го и в друг сайт :

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...skiiat-6023952

Тоя Потрошенко всъщност какво пуши бе ? Сигурно е нещо много силно ....

Украинският президент Петро Порошенко предложи да направи английския втори език в украинските училища на мястото на руския.

Коментар

Кому е нужно да коментираме нечии тролски полюции за несъществуващи "намерения" на Порошенко, че и да разсъждаваме върху българска хипотеза на база такива...
                    Тролски, ама не съвсем:

Порошенко предлагает присвоить особый статус английскому языку
                    http://www.unian.net/politics/992144...u-yazyiku.html

" ...В Украине надо говорить об особом статусе не для русского, а для английского языка..."

Това е положението, човека си го е казал едно към едно
                    Хвала на такъви украински националисти ...

Коментар

Кому е нужно да коментираме нечии тролски полюции за несъществуващи "намерения" на Порошенко, че и да разсъждаваме върху българска хипотеза на база такива...
                      Теб квото не ти харесва го обявяваш за несъществуващо.
                      Ето ти го и в друг сайт :

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...skiiat-6023952

Тоя Потрошенко всъщност какво пуши бе ? Сигурно е нещо много силно ....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кандид, я че ми е интересно ...

Не мислиш ли че е крайно време и ние да въведем английския като втори език в Бг. Че що пък да сме по-назад от украинците? Той статуса ни е кажи речи същия

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Кой ми се цупеше, като бях написал преди месец, че примирието е "Мижай да те лажем!" и "Ала-бала!"....? http://www.blitz.bg/news/article/293999
                          Точно така, прав беше Джей - за жалост някой фанатизирани путинофили тогава и сега не приемат реалността .....
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Явно от бизнеса с панелките не ти се отдават добре почваш си измисляш някакви странни неща - дори не знам от къде да започна да коментирам, просто ми е чудно как направи асоциацията между арежентийското телешко и газа на руснаците?
                            Аз съм виновен...

И нека да видим мнението на самите аржентинци относно тази божия благодат, която тукашните тролове очакват да се изсипе върху тях и Путя...

Argentine trade opportunities with Russia healthy but no panacea

http://www.buenosairesherald.com/art...but-no-panacea

Само искам да забележете как се нарича някакво аржентинско газово находище - "Умряла крава", е това ако не е характеристика на южноамериканските надежди на Путя...

As for the possibility of the giant Gazprom Russian energy monopoly coming to invest in Argentina’s Vaca Muerta shale gas fields, some experts said that Gazprom may choose instead to continue developing Russia’s mammoth conventional oil and gas reserves which are much cheaper to exploit than shale oil and gas.
                            Last edited by kandid; 03.10.2014, 23:15.

Коментар

• Кандид, я че ми е интересно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                А каква точно политика защитаваш ти? Каква точно , ако не на запада?????
                                Ти не плюваш, ти лаеш срещу Кремъл. Лаейки една и съща мантра за намаляването на добива на природен газ, но си толкова СЕМПЪЛ, че не вдеваш, че Кремъл сам си ги редуцира за да свести Германия и Франция, че не са пудели като Великобритания. , Е, свестиха се ама поради редуцирано подаване на газ. Да видиш ти стари демокрации как клякат, дори лягат на намаления руски добив. Шийтняк, не вдеваш геополитическа стратегия, а си тръгнал да се правиш на важен, ще умреш с 20 котки в скута като всички седерасти.
                                Аз го писах към колегата ама словоблудството почва от теб! А политики, защитавам ценности - свобода, частна собственост, доброволни отношения, свободен избор все неща на които е стъпил капитализма и следствие на което имаш всички благинки на 21 век. Запада се тресе от як цоцализъм, но в Русия нещата са много по зле - не аз целя въздигане на руският империя, но знам че вие феновете на тази идея сте много!

Явно от бизнеса с панелките не ти се отдават добре почваш си измисляш някакви странни неща - дори не знам от къде да започна да коментирам, просто ми е чудно как направи асоциацията между арежентийското телешко и газа на руснаците?
                                Last edited by needtoknowmore; 03.10.2014, 22:57.
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Working...
                                X