If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече има неопровержими доказателства за съпричастността на Националната гвардия към убийствата край Донецк. Опълченците са намерили няколко гроба, където са били заровени около 400 мирни граждани. Според тях убийството им е дело на бойците от Националната гвардия на Украйна, съобщава РИА Новости. Това бе потвърдено днес на брифинг от официалният представител на Следствения комитет на РФ Владимир Маркин.
„За тези, които се съмняват в това кой все пак е извършил тези убийства, имаме доказателства като показания на свидетели и експертизи. Те доказват със сигурност, че тези престъпления са били извършени от бойци на Националната гвардия и „Десен сектор”, заяви Маркин.
Той добави, че разполагат и с показанията на момче, което разказало, че са били заставяни със заплахи от украинската гвардия да разкажат кой е бил в състава на опълченците и кой евентуално им е оказвал подкрепа. Според твърденията му убийствата са били извършвани без съд или следствие, като жертвите преди това са били изтезавани.
Разследването стига и до още ужасяващи подробности. След намерените масови гробове специалният представител на ОССЕ по търговията с хора Мадина Джарбусинова е заявила, че съществува вероятност да е имало и опити за търговия с органи.
От Киев отричат обвиненията. Представителят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Андрей Лисенко е заявил, че точно в този район не се е намирал нито един боез на гвардията. Той твърди още, че там са се намирали други подразделения на силоваците.
Следственият комитет на Росия вече предяви към бойците от украинския батальон „Днепр” обвинения в убийствата на мирни граждани. Съобщава се също така, че към настоящият момент един от обвиняемите с фамилия Литвинов вече е арестуван и в най-скоро време ще бъде откаран в Москва, където ще му бъде извършена психологична експертиза
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Именно защото знам, но знам качествените им меса - както и знам какви са цените! Но нито Русия ще купува най-качествените месеца, нито ще излезе евтино както се опитваш да убедиш някой от форума!
Не ми е ясно защо влизаш с обиди, но щом до там си паднал значи трагедията при теб е пълна - а щом представите и обидите ти са свързани с маргинизираните слоеве значи не си далеко от тях както духом и тялом! Не е случайно защо така фанатично защитаваш комуАНАЛните политики на Кремъл, то само някой маргинал може си го позволи! И това, че не одобрявам политика на Кремъл не значи, че приемам и на запада - казвам ти го ей така защото знам какво слово блудство ще излееш .....
А каква точно политика защитаваш ти? Каква точно , ако не на запада?????
Ти не плюваш, ти лаеш срещу Кремъл. Лаейки една и съща мантра за намаляването на добива на природен газ, но си толкова СЕМПЪЛ, че не вдеваш, че Кремъл сам си ги редуцира за да свести Германия и Франция, че не са пудели като Великобритания. , Е, свестиха се ама поради редуцирано подаване на газ. Да видиш ти стари демокрации как клякат, дори лягат на намаления руски добив. Шийтняк, не вдеваш геополитическа стратегия, а си тръгнал да се правиш на важен, ще умреш с 20 котки в скута като всички седерасти.
Какво му е на качеството на месото??? Ти някога извън столипиново бил ли си??
Именно защото знам, но знам качествените им меса - както и знам какви са цените! Но нито Русия ще купува най-качествените месеца, нито ще излезе евтино както се опитваш да убедиш някой от форума!
Не ми е ясно защо влизаш с обиди, но щом до там си паднал значи трагедията при теб е пълна - а щом представите и обидите ти са свързани с маргинизираните слоеве значи не си далеко от тях както духом и тялом! Не е случайно защо така фанатично защитаваш комуАНАЛните политики на Кремъл, то само някой маргинал може си го позволи! И това, че не одобрявам политика на Кремъл не значи, че приемам и на запада - казвам ти го ей така защото знам какво слово блудство ще излееш .....
"Я всегда думал что демократия - это власть народа, но вот товарищ Рузвельт мне доходчиво объяснил, что демократия - это власть американского народа."
(И.В. Сталин)
И правильна подсказивает господин с первого реда-гъ-гъ-гъ!!!
"Я всегда думал что демократия - это власть народа, но вот товарищ Рузвельт мне доходчиво объяснил, что демократия - это власть американского народа."
(И.В. Сталин)
Коментар