IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    ..... на арбитраж и цената ще се определи спрямо пазарните цени, а те са за 2014г. - 350$ средно за Юръп...
    Не знам защо, но само преди дни Газпром обявиха, че искат да избегнат арбитража, което ме навява на мисълта, че очакват после да приложат някаква хитрост в клаузите ако не мине през арбитраж. Обаче и украинците едва ли ще се съгласят с цена от 350 $ защото искат 295 $ ... иначе вероятно ще надуят транзитните такси за Газпром, а те качат ли ги това чака и Лукашенко. Цената за Беларус е 175 $, но понеже Путин отдавна иска да качи цените, вече се водиха две газови войни с Беларус по тоя повод. А Лукашенко е корав като керпеден по тоя въпрос и ако Украйна надуе транзитните такси, ще се опита да извие ръцете на Путин за да не качват цените и да подпише нов договор.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ами, тия им надуха цената едностранно ( кремълския гном ) и затова анексира Крим, за да му падне 100$ отстъпка на цената и имаха още 65$ ли беше за транзит.

Укрите му казаха да ходи да го духа, че тая цена няма да я платят и сега Гъзпром си помпи в оперативните дейности разни "обороти", да скрие загубата.

В момента са на арбитраж и цената ще се определи спрямо пазарните цени, а те са за 2014г. - 350$ средно за Юръп.

Затова укрите им викат да ходят да се снимат и за цена 385$. Това е накратко.
      Аз пък се чудя на Порошенко какво толкова се е запънал за цената.Като му е скъпо,няма да купува и толкова.Да не би някой да го кара насила.Като му са ниски транзитните такси,спира танзита по тръбата и край,Ко се плюнчат толкова не ми е ясно....

Коментар

Джей,

българите не са страхливи - червените кремълски свини са страхливи и не смеят да излязат от този Парламент вече 25 години.

И тук-там 5-6 троляка спамят форумите за по 5-10 кинта

П.П. На изборите нали видя какво, че про-руските партии нямат 20%, но се изживяват от името на народа.

Скоро ще му палнат клечката на тоя Парламент.
        Винаги съм подозирал че си евтин ама не очаквах чак толкова малко да получаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Според Милер украинците се били съгласили на всички условия на Газпром... Това е е 20 часа... Само 45 минути по-късно украински министър казва "Ние не сме съгласни на никакви компромиси" ... и нещо между редовете - Украйна смята явно на следващите преговори на 21 октомври да постави въпроса за руските доставки през украинска територия и най-вероятно ще поиска увеличение на транзитните такси, ако Русия не е склонна да подпише договор за цената на която се бяха договорили, че ще падат цените (преди година) - 295 $
          Ами, тия им надуха цената едностранно ( кремълския гном ) и затова анексира Крим, за да му падне 100$ отстъпка на цената и имаха още 65$ ли беше за транзит.

Укрите му казаха да ходи да го духа, че тая цена няма да я платят и сега Гъзпром си помпи в оперативните дейности разни "обороти", да скрие загубата.

В момента са на арбитраж и цената ще се определи спрямо пазарните цени, а те са за 2014г. - 350$ средно за Юръп.

Затова укрите им викат да ходят да се снимат и за цена 385$. Това е накратко.

Коментар

Джей, българите не са страхливи - червените кремълски свини са страхливи и не смеят да излязат от този Парламент вече 25 години. И тук-там 5-6 троляка спамят форумите за по 5-10 кинта
            П.П. На изборите нали видя какво, че про-руските партии нямат 20%, но се изживяват от името на народа. Скоро ще му палнат клечката на тоя Парламент.
            Страхливи са човек. На 95% от нашенците жените им са по-смели от тях... Няма народ, на който да му бият децата както бе тук в 2009 или по протестите за Цар Киро в 2012 г. и да гледа от прозорците. Мърши... дори децата си не защитиха. Аз не ходих да викам, но отидох да видя какво става.. Лъгах ченгетата, че две 13 годишни деца, момче и момиче, което куките бяха пребили са ми племенници... за да ги измъкна. А къде бяха пършивите и родители, които и за сапун не стават? Нямаше ги да си защитят децата! Мишки! Стамболов го е казал навремето след Старозагорското въстание - когато от всички пръдльовци и фукльвци с големи усти, се събират 5 човека на един баир. Не повече. А сега вече е съвсем зле.
            Last edited by Jay Gould; 17.10.2014, 21:53.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              А април Кремъл им искаше по 500 $.... Сега 380.. Това е със 100 долара по-малко отколкото плащаме ние и горе-долу колкото е цената за Германия. Турция също получава по-евтини по 400 долара, а Гърция от няколко месеца падна на 365 долара, докато ние плащаме 475-485 долара. Който е играл ребром на руснаците получава рано или късно намаление. Който е воювал против тях също, защото те ценят противника ако е корав. Който се навежда като нас на Кремъл го ......., че и си плаща тъпата бляд. Всички презират курвите, а руснаците най-вече, а българите са точно такива. Меки китки и страхливи като ония нещастнички с насиненото око, които всеки бие, чука, преджобва и презира. България – дежурния парцал на Газпром и Кремъл http://investments.dir.bg/_wm/librar...1&df=8&dflid=3

ПС: Не съм много сигурен, че са се разбрали, защото само преди дни украинците категорично не приеха и тази цена и настояват на цена от 295 $. Източника е руски, но и в украинските медии трябва да пише по темата
              Джей,

българите не са страхливи - червените кремълски свини са страхливи и не смеят да излязат от този Парламент вече 25 години.

И тук-там 5-6 троляка спамят форумите за по 5-10 кинта

П.П. На изборите нали видя какво, че про-руските партии нямат 20%, но се изживяват от името на народа.

Скоро ще му палнат клечката на тоя Парламент.

Коментар

• Според Милер украинците се били съгласили на всички условия на Газпром... Това е е 20 часа... Само 45 минути по-късно украински министър казва "Ние не сме съгласни на никакви компромиси" ... и нещо между редовете - Украйна смята явно на следващите преговори на 21 октомври да постави въпроса за руските доставки през украинска територия и най-вероятно ще поиска увеличение на транзитните такси, ако Русия не е склонна да подпише договор за цената на която се бяха договорили, че ще падат цените (преди година) - 295 $

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Пак е много по-добра цената от за България!
                  Тези укри са егати късметлиите. Мразят Русия, събарят паметници на Ленин, а купуват евтина газ! http://www.focus-news.net/news/2014/...ez-zimata.html
                  А април Кремъл им искаше по 500 $.... Сега 380.. Това е със 100 долара по-малко отколкото плащаме ние и горе-долу колкото е цената за Германия. Турция също получава по-евтини по 400 долара, а Гърция от няколко месеца падна на 365 долара, докато ние плащаме 475-485 долара. Който е играл ребром на руснаците получава рано или късно намаление. Който е воювал против тях също, защото те ценят противника ако е корав. Който се навежда като нас на Кремъл го ......., че и си плаща тъпата бляд. Всички презират курвите, а руснаците най-вече, а българите са точно такива. Меки китки и страхливи като ония нещастнички с насиненото око, които всеки бие, чука, преджобва и презира. България – дежурния парцал на Газпром и Кремъл http://investments.dir.bg/_wm/librar...1&df=8&dflid=3

ПС: Не съм много сигурен, че са се разбрали, защото само преди дни украинците категорично не приеха и тази цена и настояват на цена от 295 $. Източника е руски, но и в украинските медии трябва да пише по темата

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Виж сега ....и вие с Руснаците сте един народ като нас с македонците.....

Ма по ред стечение на обстотелствата се мразите взаимно

Леля ти Рускиня а ти не .....

Завърши университет в Раша и там остана.Няколко години живот там,гледане на киселев тв свърши прекрасна работа.Сега ние сме неблагодарни,защото путин иска само да ни "помогне",да ни спаси от "фашисти",които ние никога не сме виждали.Но те там по добре знаят.Аз съм от Луганск,по точно бях.Терры разрушиха нашата къща и сигурно няма никога да се върнем там.
                    Не сме един народ,те са орда и винаги останат такива.Само могат да грабят.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Стига лъга и маза, бря!

Украинците и руснаците имат толкова общо, колкото шведите с африканците.

Киевска Рус е от българи + анти ( южните славяни ). А, москвичите са варяги - псевдо-викинги

Коментар

• Пак е много по-добра цената от за България! Тези укри са егати късметлиите. Мразят Русия, събарят паметници на Ленин, а купуват евтина газ!

http://www.focus-news.net/news/2014/...ez-zimata.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                          Аз съм украинка,не рускиня.Бабичка наистина е лудичка,имам леля рускиня-същата е.
                          Марина,

а знаеш ли какво значи на български език: "твой бабушкий книжнъи змей"?

Коментар

Аз съм украинка,не рускиня.Бабичка наистина е лудичка,имам леля рускиня-същата е.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Я не крымчанка,но я внучка офицера.А ти си сигурно руснак,само те така скачат на амбразура за путлер.
                              КАК МЫ УКРАЛИ У УКРАИНЦЕВ И ПРИСВОИЛИ ИХ ИСТОРИЮ КИЕВСКОЙ РУСИ
                              http://urb-a.livejournal.com/3810942.html
                              Нищо,скоро всичко ще стане по местата.Това на вас рашазомбита ви е за последен път.Ще се оправите само,като се върнете пак към размерите на Московска област.Всичките ви съседи толкова ви обичат,че само чакат подходящ момент.Емотиконче facepalm няма?
                              Егати цирка,навлизаме в нов етап на словоблудство.

Коментар

Я не крымчанка,но я внучка офицера.А ти си сигурно руснак,само те така скачат на амбразура за путлер.
                                КАК МЫ УКРАЛИ У УКРАИНЦЕВ И ПРИСВОИЛИ ИХ ИСТОРИЮ КИЕВСКОЙ РУСИ
                                http://urb-a.livejournal.com/3810942.html
                                Нищо,скоро всичко ще стане по местата.Това на вас рашазомбита ви е за последен път.Ще се оправите само,като се върнете пак към размерите на Московска област.Всичките ви съседи толкова ви обичат,че само чакат подходящ момент.Емотиконче facepalm няма?
                                Мхм .... и преди съм го казвал, но само това е решението.

Бодлива телена ограда около Масква и зорки граничари да им стрелят в краката към излизащите да се връщат обратно

Коментар

Working...
                                X