IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Ти да не си г-жа Захажаева майката на Албена?
    Хахаха Лорде,Захажаева е рускиня и заточена в Нови хан
    Нещо се чува за забрана на притежанието на валута от рашките,това зловреден слух ли е ?
    Чух го от приятели руснаци,но нямам линк

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение

Аз съм украинка,не рускиня.Бабичка наистина е лудичка,имам леля рускиня-същата е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Ми е в игнора и чета при цитат... тука диагнозата е

Я крымчанка, дочь офицера
        http://www.rusfact.ru/node/19869

https://www.yandex.com/images/search...66x768-lt-1159

Я не крымчанка,но я внучка офицера.А ти си сигурно руснак,само те така скачат на амбразура за путлер.
        КАК МЫ УКРАЛИ У УКРАИНЦЕВ И ПРИСВОИЛИ ИХ ИСТОРИЮ КИЕВСКОЙ РУСИ
        http://urb-a.livejournal.com/3810942.html
        Нищо,скоро всичко ще стане по местата.Това на вас рашазомбита ви е за последен път.Ще се оправите само,като се върнете пак към размерите на Московска област.Всичките ви съседи толкова ви обичат,че само чакат подходящ момент.Емотиконче facepalm няма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
          Благодаря,много внимавам за грешки,че правописна полиция е много досадна.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Добър български за украинка
            Ми е в игнора и чета при цитат... тука диагнозата е

Я крымчанка, дочь офицера
            http://www.rusfact.ru/node/19869

https://www.yandex.com/images/search...66x768-lt-1159

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Благодаря,много внимавам за грешки,че правописна полиция е много досадна.

Коментар

Цялата история,която сме учили в училище ,е една голяма лъжа.Сталин,Ленин измислени герои,същото и лъжи за УПА,Бандера.Гнусно и това,което прави Путландия сега.Как лъжат и изопачават всичко.Ние,които сме дали най-много жертви по време на ВОВ,всеки трети Герой от войната е украинец и сме фашисти.Тъпо,че има хора,които вярват в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Не ме вълнува кой от Търново, кой от София и кой от село, защото не деля хората на граждани и селяни.

Вземи си погледни писаниците в темите за енергетиката от 2006 г. насам. Ако имам нещо, то е памет на слон. Ако не си се изказвал, че "токът трябва да се качва", готов съм да се извиня, но това помня... Толкова по темата за тока!

Путин е естествено да е обект на коментари, дори от хора от търновските села. Мен и теб никой няма да коментира, понеже сме световно неизвестни, но Майлък Джексън и Путин няма как да избягат от коментари! И не виждам какво толкова ви боли за него, сякаш ще ви става зет?! Путин като Путин.. Сере и той сутрин, не снася златни яйца и той сигурно хърка. Да не е 5 метра висок и с 8 ръце... Не мисля, че има разлика в коя страна са има повече обратни. Едни си имат Филип Киркоров, други Бой Джордж, дори турчолята си имат Таркан, а тук в България ако си кръсти човек кучето "Педал" и го извика по име, ще се обръща половината улица! Кой как се онажда си е негова работа ако не досажда, но войната пречи на бизнеса, на нас, на европейците и на руснаците, затова съм против.
                  Ти чул ли си че глупавите помнят а умните си записват.Та като твърдиш едно нещо трябва да имаш доказателства.Та да ти припомня какво съм говорил.Когато тръгнаха да разбиват НЕК казах че това се прави с цел вдигане на цените.Когато съсипаха малките блокове пак казах че това е защото произвеждат евтин ток.На радетелите на пазара обясних че качеството на тока който получават не зависи от доставчика а от собствениците на мрежите и централите.на радетелите на пазара и до ден днешен обяснявам че пазара няма да свали цените а ще ги вдигне.Целта тука е да се скрият далаверите с фотоволтаиците.Та за какъв пазар става дума след като има задължително излупуване на произведени количества на високи цени?И за това не са виновни енергетиците а политиците и овчедушния народ който ги търпи.Но ти понеже помниш като слон твърдиш че съм говорел друго.Доказателства така и не видях.

Коментар

Цялата история,която сме учили в училище ,е една голяма лъжа.Сталин,Ленин измислени герои,същото и лъжи за УПА,Бандера.Гнусно и това,което прави Путландия сега.Как лъжат и изопачават всичко.Ние,които сме дали най-много жертви по време на ВОВ,всеки трети Герой от войната е украинец и сме фашисти.Тъпо,че има хора,които вярват в това.
                    Я ти и чирпака издайте нов учебник да ни осветлите за великата БГ империя

Коментар

Жалко, че Хитлер връща армията, стигнала на 30 км от Москва и праща към Крим, където губи много време.

Сега въобще нямаше да коментираме кремълския гном от 150 санта, с вдигнати ръце и стъпил на табуретка.
                      --------------------------------------------

За основаването на Киев те избазиках, защото според сАветските "историци" той бил съзададен от полянски племена от трима братя според легенди.

Единственият "извор", с който го доказват е руски летописец Нестор ( обърни внимание от 12 век ). Па, тоя Нестор се опирал на "легенди".

Ей, така се "доказва", че нещо се е пръкнало между 6-7 в. - с писания на някой неизвестник от 12в

П.П. Или как племето москвичи, което го няма на картата "обяснява" кой от къде е и как дошъл 1500 години по-късно

Па, в Украйна си намерихте гроба на Кубрат с 57 килца златце и сребро, ама това не е доказателство. Понимаеш?
                      Last edited by marandi; 17.10.2014, 19:47.

Коментар

• Владимир Путин отвечает на вопросы журналистов по итогам саммита АСЕМ – прямая трансляция
                        http://russian.rt.com/article/54911

Президент РФ Владимир Путин отвечает на вопросы журналистов в Милане.

Сегодня президент встретился с лидерами европейских держав и представителями международных организаций. На рабочем завтраке также присутствовал президент Украины Пётр Порошенко. Российский лидер оценил встречу с главой украинского государства как «хорошую» и «позитивную».

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/54911#ixzz3GQ9SDsu3

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Това от линк-а е пълна шльокавица, но тя съветската "история" си е абсурдна по начало. Лъжа до лъжа и после мазане

П.П. Виж от първите мъченици на Киевска Рус кои са - Олга Киевска - българска княгиня, която носи християнството и после е канонизирана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Нема се плашиш, ти и другарката Набиуллина сте учили от един и същи учебник. Как ще изглеждат тези скачени съдове, които си изброил, въздействието на имплицитни и експлицитни фактори, нали говорим за 3,6 месечен период...направи прогноза, ако искаш...

Обвиненията от ак. Глазев, проф. Катасонов са, че РЦБ е филиал на ФЕД и предстоят законови промени, ще гледаме с интерес
                            Не я знам, но и това, което ти го пиша е с времеви период повече от 6 месеца! Като 2015 критична - трябва се изплати този краткосрочен дълг, въпроса е кой ще го рефинансира? Не знам какви промени, трябва 1 промяна и тя е забрана на ЦБ, но това е вече друга тема!
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              ...
                              Не ме вълнува кой от Търново, кой от София и кой от село, защото не деля хората на граждани и селяни.

Вземи си погледни писаниците в темите за енергетиката от 2006 г. насам. Ако имам нещо, то е памет на слон. Ако не си се изказвал, че "токът трябва да се качва", готов съм да се извиня, но това помня... Толкова по темата за тока!

Путин е естествено да е обект на коментари, дори от хора от търновските села. Мен и теб никой няма да коментира, понеже сме световно неизвестни, но Майлък Джексън и Путин няма как да избягат от коментари! И не виждам какво толкова ви боли за него, сякаш ще ви става зет?! Путин като Путин.. Сере и той сутрин, не снася златни яйца и той сигурно хърка. Да не е 5 метра висок и с 8 ръце... Не мисля, че има разлика в коя страна са има повече обратни. Едни си имат Филип Киркоров, други Бой Джордж, дори турчолята си имат Таркан, а тук в България ако си кръсти човек кучето "Педал" и го извика по име, ще се обръща половината улица! Кой как се онажда си е негова работа ако не досажда, но войната пречи на бизнеса, на нас, на европейците и на руснаците, затова съм против.
                              Last edited by Jay Gould; 17.10.2014, 19:25.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Украински език най-много се доближава до старославянски,а той всъщност е церковнославянски - старобългарски.Татарин за българи,не знам дали е прав,но може да ви е интересно.
                                http://techwork.livejournal.com/279470.html
                                Това от линк-а е пълна шльокавица, но тя съветската "история" си е абсурдна по начало. Лъжа до лъжа и после мазане

П.П. Виж от първите мъченици на Киевска Рус кои са - Олга Киевска - българска княгиня, която носи християнството и после е канонизирана.

Коментар

Working...
                                X