IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Те не са ни врагове а съюзници в НАТО
    Знам, обаче Сидеров, най-правия пророк на бог Путин, твърди, че Турция има план да ни превзема, а сега цар Путин посипа Турция с небесна манна. По рублофилската логика излиза, че бог Путин ни е е изоставил и помага на враговете ни да ни унищожат, нали?

Сигурно само с излизане от ЕС и НАТО може да го омилостивим и да изпросим прошка и спасение
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Аз преди 1989г със сигурност бих бил откъм страната на либералния полюс, но в момента съм откъм страната на Православието, на нормалността. Причината е липса на граница.
      Като ви чете човек ще рече, че и по съветско, и сега по новоруско не е пълно с убийци, изнасилвачи, педофили, мошеници, крадци, рушветчии, пияници, насилници, наркомани, фанатици и всякакви откачалки в страната агромная

Държава, която се задушава от пороци, корупция и груб материализъм (хората се редят на опашки за обмяна на рубли в долари и за гречка, а не за палене на свещи в църквата, нали?!) няма как да бъде приемана за духовен спасител нито на себе си, нито на света.
      Last edited by Pavlik Morozov; 02.12.2014, 00:59.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Сифилис!!!Сифилис!!!Не мозг!!!
        Моето дете, гледам че пръцкаш за да те забележат. Едно поздравче

ГОВНОВОЗ
        https://www.youtube.com/watch?v=VSXsZHNam3Q

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
          Друзя, казах ви аз да продаваме всичко и да купуваме рубли, обаче не слушате! Затова разгневихме бог Путин, и както ще ни обясни неговия пророк Сидеров той ни наказва, като подарява манната небесна Южний Паток на смъртните ни врагове. Аааах мъка!
          Те не са ни врагове а съюзници в НАТО

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Защо ни е Луната като можем да превземем Раша? Ресурсите са тук, Луната е вече покорена, но пуста
            Факи пак ли те баннаха.И от кога се премести в Германия

Коментар

• БГ Империя отново отби поредната варварска атака и спаси Киевска България като шат на патката главата

Цъки:
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Млъкни бе тротинетка с отцепредателски ник!
                Русия си гледа интереса, тя иска да си продава газа и след като българските идиоти не искат да спечелят от това, ами предпочитат да лижат американски задници, за Путин няма друг вариант.
                Търговския ни баланс с Русия е 10:1, главно заради супер неизгодни енергийни сделки. Как точно ще направим печалба, чрез по-голям оборот в една губеща сделка?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Сериозно ли сравнително интелегентни хора държите някой да се грижи за вас и в замяна да ви казва какво да правите, как да мислите и как да живеете?
                  Индивидуализъм срещу колективизъм ли е темата, която не ти дава да спиш? Темата е дълга, но положи малко усилия да се подготвиш за темата

Аз ще се опитам да дам един пример. В момента е дошло време разделно Консервативните православни ценности, които запазиха народа ни 500години срещу Либерастия, унищожение на нормалността. Е нашия народ не му отърва този либерален костюм за 25г се стопи наполовина, като добавиш 1 млн цигани и 1,5млн турци и помаци ще ги докараш гражданието. За тези 25г народа преживява Четвърта национална катастрофа.

Нашите господари от Бруксел и Фашингтон ни казват вие трябва да избирате, както казват на малкия и храбър народ на Србия да ноложи санкции на братска Русия. Аз бих казал следното, за мен е важно баланса на тези два полюса Православие и Либерализъм. Обществото трябва да постигне съгласие за тази граница, която трябва да се установи. Аз преди 1989г със сигурност бих бил откъм страната на либералния полюс, но в момента съм откъм страната на Православието, на нормалността. Причината е липса на граница.

Коментар

• Путинославни братя

Ура за новия съюз в името на руските традиции, православието и целия славянски свят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                      Алоу, другарю, внимавай какво говориш за Ердоган - новият най-добър приятели на путинославието и панславянството, удостоен с висшето благоволение на цар Путин! Какви са тия мюслита? Говори за "нашите мили путинославни братя от Анадола"
                      Млъкни бе тротинетка с отцепредателски ник!
                      Русия си гледа интереса, тя иска да си продава газа и след като българските идиоти не искат да спечелят от това, ами предпочитат да лижат американски задници, за Путин няма друг вариант.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Антибългарските идиоти си умират от кеф, че вече ще купуваме реекспортиран руски газ от Турция. И ще зависим от мюслитата.
                        Мръсна антибългарска пасмина! Да пукнете дано!
                        Алоу, другарю, внимавай какво говориш за Ердоган - новият най-добър приятели на путинославието и панславянството, удостоен с висшето благоволение на цар Путин! Какви са тия мюслита? Говори за "нашите мили путинославни братя от Анадола"

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Сериозно ли сравнително интелегентни хора държите някой да се грижи за вас и в замяна да ви казва какво да правите, как да мислите и как да живеете?
                          Сифилис!!!Сифилис!!!Не мозг!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Нищо бре, нема проблем! Пиндосите ще покажат как става с Батут, както им препоръча другаря Рогозин... Обаче има един интересен въпрос, Как пиндосите имаха ракети през 1969г да стъпят на Луната, а вече престанаха да ги правят и ще трябва да ходят в космоса с Батут
                            Защо ни е Луната като можем да превземем Раша? Ресурсите са тук, Луната е вече покорена, но пуста

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              И аз това питам. Путин се договори с отявлен ислямист като Ердоган. Аз знам кои са християните в случая.
                              Нормално е да се договорят защото споделят общи ценности. Това са двама диктатори, които не уважават човешките права и свободи. Общите интереси, идейно и личностно сходство водят до приятелство.

Коментар

• Ако трябва да говорим в инвеститорски стил, България в геополитиката винаги е купувала на върха и продавала на дъното..

Коментар

Working...
                                X