IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Какво усещате бре, нали се оглеждате кой да ви подкара пак с гегата - както е било от 44та насам Затова има и толкова чугунени тикви и в тоя форум - никога не се е налагало да оцеляват осланяйки се на собствени способности и акъл. Остава им да чакат на подаяния и да крадат - а това не става там където частната собственост е свещена, та чакат Путин да дойде да им даде
    Големия ви проблем е че ви е срам от "аз!" и се боите някой червен проповедник да не ви нарочи за "егоисти, вредни за обществото". То затова и "дайте да дадем" процъфтя в БГ.
    Прочети ми пак последните 3 реда в поста и ако фанфарите не ти замъгляват светоусещането, просто кажи къде е твоята истина?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Задаваш различни критерии, които после противопоставяш.
      Остава един уклон на внушение, което изглежда некоректно.
      Дори не даваш шанс някой да се съгласи с теб ...

Всъщност, мисля че това ни е големият проблем.
      Не знаем КАКВО да противопоставим на либерализма.
      Усещаме, че не е за нас, но нямаме наша доктрина, идеология, национална идея...
      Какво усещате бре, нали се оглеждате кой да ви подкара пак с гегата - както е било от 44та насам Затова има и толкова чугунени тикви и в тоя форум - никога не се е налагало да оцеляват осланяйки се на собствени способности и акъл. Остава им да чакат на подаяния и да крадат - а това не става там където частната собственост е свещена, та чакат Путин да дойде да им даде
      Големия ви проблем е че ви е срам от "аз!" и се боите някой червен проповедник да не ви нарочи за "егоисти, вредни за обществото". То затова и "дайте да дадем" процъфтя в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Давам бутилка водка Финландия за всеки, който ми докаже какви са т.нар. рушнаци ( днешните ).

П.П. Подсказвал съм вече, че до 9-ти век в летописите понятието роас ( така се произнася на латинеца ) се свързва с урус ( българите ).

След 9-ти век вече наистина със същото име влизат други "рус, рюш" и т.н. като се свързва със северните търговци на роби и сребро, които слизат с лодки от север, влизат в Черно море, за да стигнат Константинопол за алъш-вериш.

Какви са тия вторите? ( бонус го имате ), ама доказан, щото после аз ще опонирам тезата

П.П.П. Същият бас важи и за укрите - какви са? Ако може да не е с "доказателства" от типа летописите на Нестор за Произход на русите - писани в 12 век, където се разказват разни легенди, че преди 400-500 години една жена на пазара била казала на друга жена, че ....

... в стил Илиадата на Омир ( дето е "писана" 600 години след като той е пукнал, ама т'ва било по Омир уж - па той не знаел ) и по поръчка да се напише от Перикъл ( босът на Атиа ) - или как гърци пишат сами за себе си.Тоест Нестор и руски летописи отпадат като "доказателство". Имате арабска летопис, латинска, гръцка, арменска, китайска. От тях - кои са русите и укрите?

Ъъ ... смигам
        Last edited by marandi; 02.12.2014, 02:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Индивидуализъм срещу колективизъм ли е темата, която не ти дава да спиш? Темата е дълга, но положи малко усилия да се подготвиш за темата

Аз ще се опитам да дам един пример. В момента е дошло време разделно Консервативните православни ценности, които запазиха народа ни 500години срещу Либерастия, унищожение на нормалността. Е нашия народ не му отърва този либерален костюм за 25г се стопи наполовина, като добавиш 1 млн цигани и 1,5млн турци и помаци ще ги докараш гражданието. За тези 25г народа преживява Четвърта национална катастрофа.

Нашите господари от Бруксел и Фашингтон ни казват вие трябва да избирате, както казват на малкия и храбър народ на Србия да ноложи санкции на братска Русия. Аз бих казал следното, за мен е важно баланса на тези два полюса Православие и Либерализъм. Обществото трябва да постигне съгласие за тази граница, която трябва да се установи. Аз преди 1989г със сигурност бих бил откъм страната на либералния полюс, но в момента съм откъм страната на Православието, на нормалността. Причината е липса на граница.

Last edited by съни(тя); 02.12.2014, 02:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Що за идиотия - да се представя застой под окупация като православни ценности ?! Пред очите ни Раша пак си показа същността - готова да продаде всеки и всичко. Какво повече е нужно - дори и тия без познания от историята ни са свидетели на съвремието ни.
            Ти си ходи в Сибир, останалите продължаваме напред и нагоре И си вземи червената пропаганда с теб.
            Виж, че неграмотникът ( Макс ) изкарва, че Православие произлизало от Чукотка като го четеш тоя смехуран и все едно те са го създали като то няма такава държава още, а Раша ще се появи 1000 години по-късно.

Па, истината е съвсем различна. Борис покръства Империята и дъщеря му е харизана за жена на Киевска Рус ( днешна Украйна ).

Светослав ( сина й ) е пълен езичник, който разорява БГ Империя тогава.

Дотук въобще няма Раша още, но първите светци на Църквата на Укрите са до един Българи.

След още 400 години по-късно първият митрополит на Масква ще е Киприян ( Българин ), когато блядовете ще изгонят и оберат в Москва, а после ще ходят до Константинопол след 3 години да му се молят да им прости и да се върне.
            -----------------------------------------

Тия шушляци-крадци ли ще ти говорят за Православие, които обират първия си митрополит, който БГ Империя им праща?!

Оправих патриарх на митрополит, щото съм разсеян - още 250 години по-късно чак Москва ще стане Патриаршия ( към 1650 г, - по памет )

Киевска патриаршия беше към доста по-рано, а па сещайте колко по-рано е БГ патриаршия преди тях

П.П. Няма да се учудя, ако в Монголия учат, че те са създали Мойсей, Исуус и Мохамед да'е .... - да ги плющя в азиатските простета промити.

Цъки ( познайте кой си пробутва азбуката през Евангелията тогава, понеже Римска империя тоже се напъва за дял от пазар да пробута гръчката азбука - БГ Империя ги смазва накратко )

Карта на православието в наши дни:
            Attached Files
            Last edited by marandi; 02.12.2014, 02:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
              Като е такъв възторг се погрижете за естествения прираст - всеки десети жител на Масквабад е мюсюлманин, а Расия дължи естествения си прираст на малцинствата. Руския етнос се топи, бавно но сигурно.

Ако само да крякате пред телевизора крьимнаш и да чакате някой друг да ви свърши мръсната работа - и в икономиката, и на война, и между чаршафите - няма да стане.
              Какви рушнаци, бре пич?!

Стига се излага като ПО простет, гейшите и путкофилите в този форум.

Накратко как ти е "съчинена" пан-славянската легенда ( от 2 племена - венети и анти ).
              ---------

Хората, които Римската Империя отвлича от Тракия и откарва в Мала Азия са наречени в летописите славяни. Те обаче не са деди на словени, словаци, чехи и поляци, а са траки – местен народ. С тези траки техният роднина Аспарух сключва договор, обединение и така успява да се сдобие с огромна войска....

Понеже недобросъвестни личности злоупотребяват с и без това обърканото понятие славяни, е нужно да се дадат допълнителни разяснения. Днес под знаменателя славяни се слагат около 300 000 000 души. Това обаче не означава, че дедите на словени, словаци, руснаци и др. са гетите, които Т. Симоката нарича славяни. Съвсем не, в далечното минало предците на словени, словаци, руснаци и т.н. са носили имената венети, венди, виниди.

Словения и Словакия са носили имената Венетия, Виндиш Марк, Марка Винедорум. Финландците все още се наричат Русия от с името Веная, а на руснаците казват венелайнен.

По времето на Прокопий, Йордан и Симоката предците на словени, словаци, руснаци и др. са били в земите на днешните Словения, Словакия, Русия...и не са взели абсолютно никакво участие в бойните действия на старите славяни срещу Римската Империя.
              -----------------------------

Научете си историята да ви еВа и се хилете на БГ мурзилките

И какво общо има между ПРАВОСЛАВИЕ и СЛАВЯНИ, че не мога да се сетя? Ама, хич не мога да се сетя, че вървят все заедно кат' Сиамските близнаци?

1. Славяни ( слейв ) са хората за търговия с роби през ИРИ ( Византия ) и БГ империя.
              2. Православие - разкол в християнска църква, където БГ империя заема позицията на православието и го разнася до Монголия ( днешна Раша ).
              Last edited by marandi; 02.12.2014, 01:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                Страшна работа, да - груз 200 до груз 200, мила моя майно льо. И по изследвания на Левада над 80% от руснаците, нищо че се кълнат във вярност до гроб на Вожда Ким-чен-Пут-ин не биха пратили децата си да се бият в Украйна.
                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Индивидуализъм срещу колективизъм ли е темата, която не ти дава да спиш? Темата е дълга, но положи малко усилия да се подготвиш за темата

Аз ще се опитам да дам един пример. В момента е дошло време разделно Консервативните православни ценности, които запазиха народа ни 500години срещу Либерастия, унищожение на нормалността. Е нашия народ не му отърва този либерален костюм за 25г се стопи наполовина, като добавиш 1 млн цигани и 1,5млн турци и помаци ще ги докараш гражданието. За тези 25г народа преживява Четвърта национална катастрофа.

Нашите господари от Бруксел и Фашингтон ни казват вие трябва да избирате, както казват на малкия и храбър народ на Србия да ноложи санкции на братска Русия. Аз бих казал следното, за мен е важно баланса на тези два полюса Православие и Либерализъм. Обществото трябва да постигне съгласие за тази граница, която трябва да се установи. Аз преди 1989г със сигурност бих бил откъм страната на либералния полюс, но в момента съм откъм страната на Православието, на нормалността. Причината е липса на граница.
                  Що за идиотия - да се представя застой под окупация като православни ценности ?! Пред очите ни Раша пак си показа същността - готова да продаде всеки и всичко. Какво повече е нужно - дори и тия без познания от историята ни са свидетели на съвремието ни.
                  Ти си ходи в Сибир, останалите продължаваме напред и нагоре И си вземи червената пропаганда с теб.

Коментар

Браво, казвам за трети път! Ще престанеш да познаваш, ВВП до последно искаше диалог и разбирателство със Запада и Пиндосите, не искам да събирам аргументи през този 9м. срок за това мое твърдение... Продажната 5 колона в Кремъл, в лицето на Сурков до последно водеше преговори на сянка със Запада. Е не се получи

В момента логиката е военновременна, ако мислиш по този начин както досега, няма да имаш успех
                    Абе, другари, къде спахте досега за това, че Сурков бил пета колона? Защо тая мисъл ви осени чак в деня, я който захвърчаха кремълски оставки в подопечните му ведомства, след като месеци наред западните медии писаха подробно за тоя пропаганден лейтенант на Путлер, който путлерските медии обикновено избягват да споменават?

Повтаряте едно към едно съветския тертип - до вчера "да живей", а днес, когато изгуби благоволение - "предател".

Клакьорки със заешки сърчица.
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Страшно !

http://vbox7.com/play:296ea71078
                      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Те не са ни врагове а съюзници в НАТО
                        Май само ти не разбра, че Турция си резна всички шансове за ЕС в близките 100 години чрез целувката с Путьо в момента за пАтока.

Бинго 3 в 1 се води това - шут в поредния корумпиран проект на блядовете - чао-чао ЕС за тюрките и спасихме Киев България да не ги заобиколят като трасе.

П.П. Спокойно, като тръгнем да юг да си вземем Константинопол, ще ни трябва секси инфраструктура. Нека строят сега
                        Last edited by marandi; 02.12.2014, 01:17.

Коментар

Генералисимус СУВОРОВ: "Мы Русские, какой восторг!"
                          http://topwar.ru/uploads/posts/2014-...marzhezlom.jpg
                          Като е такъв възторг се погрижете за естествения прираст - всеки десети жител на Масквабад е мюсюлманин, а Расия дължи естествения си прираст на малцинствата. Руския етнос се топи, бавно но сигурно.

Ако само да крякате пред телевизора крьимнаш и да чакате някой друг да ви свърши мръсната работа - и в икономиката, и на война, и между чаршафите - няма да стане.

Коментар

• Генералисимус СУВОРОВ: "Мы Русские, какой восторг!"
                            http://topwar.ru/uploads/posts/2014-...marzhezlom.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                              Знам, обаче Сидеров, най-правия пророк на бог Путин, твърди, че Турция има план да ни превзема, а сега цар Путин посипа Турция с небесна манна. По рублофилската логика излиза, че бог Путин ни е е изоставил и помага на враговете ни да ни унищожат, нали?

Сигурно само с излизане от ЕС и НАТО може да го омилостивим и да изпросим прошка и спасение
                              Колко ли джамии сега ще трябва да строи Джуджето в Масква и Крим? Ърмм ...?

Ма, те и евреин гном и турчаляк са резнати - та са се разбрали

П.П. Слава на БГ дипломацията как с един ход отклони вражеска атака чрез Патока към БГ Империя и го нацепи на тюрките

Коментар

Аз бих казал следното, за мен е важно баланса на тези два полюса Православие и Либерализъм. Обществото трябва да постигне съгласие за тази граница, която трябва да се установи.
                                Къде ще остановим границата - преди продажбата на православни славянски крепостни като добитък, или отвъд нея?

Коментар

Working...
                                X