Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗадаваш различни критерии, които после противопоставяш.
Остава един уклон на внушение, което изглежда некоректно.
Дори не даваш шанс някой да се съгласи с теб ...
Всъщност, мисля че това ни е големият проблем.
Не знаем КАКВО да противопоставим на либерализма.
Усещаме, че не е за нас, но нямаме наша доктрина, идеология, национална идея...
Големия ви проблем е че ви е срам от "аз!" и се боите някой червен проповедник да не ви нарочи за "егоисти, вредни за обществото". То затова и "дайте да дадем" процъфтя в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗадаваш различни критерии, които после противопоставяш.
Усещаме, че не е за нас, но нямаме наша доктрина, идеология, национална идея...
П.П. Подсказвал съм вече, че до 9-ти век в летописите понятието роас ( така се произнася на латинеца ) се свързва с урус ( българите ).
След 9-ти век вече наистина със същото име влизат други "рус, рюш" и т.н. като се свързва със северните търговци на роби и сребро, които слизат с лодки от север, влизат в Черно море, за да стигнат Константинопол за алъш-вериш.
Какви са тия вторите? ( бонус го имате ), ама доказан, щото после аз ще опонирам тезата
П.П.П. Същият бас важи и за укрите - какви са? Ако може да не е с "доказателства" от типа летописите на Нестор за Произход на русите - писани в 12 век, където се разказват разни легенди, че преди 400-500 години една жена на пазара била казала на друга жена, че ....
... в стил Илиадата на Омир ( дето е "писана" 600 години след като той е пукнал, ама т'ва било по Омир уж - па той не знаел ) и по поръчка да се напише от Перикъл ( босът на Атиа ) - или как гърци пишат сами за себе си.Тоест Нестор и руски летописи отпадат като "доказателство". Имате арабска летопис, латинска, гръцка, арменска, китайска. От тях - кои са русите и укрите?
Ъъ ... смигамLast edited by marandi; 02.12.2014, 02:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИндивидуализъм срещу колективизъм ли е темата, която не ти дава да спиш? Темата е дълга, но положи малко усилия да се подготвиш за темата
Аз ще се опитам да дам един пример. В момента е дошло време разделно Консервативните православни ценности, които запазиха народа ни 500години срещу Либерастия, унищожение на нормалността. Е нашия народ не му отърва този либерален костюм за 25г се стопи наполовина, като добавиш 1 млн цигани и 1,5млн турци и помаци ще ги докараш гражданието. За тези 25г народа преживява Четвърта национална катастрофа.
Нашите господари от Бруксел и Фашингтон ни казват вие трябва да избирате, както казват на малкия и храбър народ на Србия да ноложи санкции на братска Русия. Аз бих казал следното, за мен е важно баланса на тези два полюса Православие и Либерализъм. Обществото трябва да постигне съгласие за тази граница, която трябва да се установи. Аз преди 1989г със сигурност бих бил откъм страната на либералния полюс, но в момента съм откъм страната на Православието, на нормалността. Причината е липса на граница.
Усещаме, че не е за нас, но нямаме наша доктрина, идеология, национална идея...Last edited by съни(тя); 02.12.2014, 02:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЩо за идиотия - да се представя застой под окупация като православни ценности ?! Пред очите ни Раша пак си показа същността - готова да продаде всеки и всичко. Какво повече е нужно - дори и тия без познания от историята ни са свидетели на съвремието ни.
Ти си ходи в Сибир, останалите продължаваме напред и нагоре И си вземи червената пропаганда с теб.
Па, истината е съвсем различна. Борис покръства Империята и дъщеря му е харизана за жена на Киевска Рус ( днешна Украйна ).
Светослав ( сина й ) е пълен езичник, който разорява БГ Империя тогава.
Дотук въобще няма Раша още, но първите светци на Църквата на Укрите са до един Българи.
След още 400 години по-късно първият митрополит на Масква ще е Киприян ( Българин ), когато блядовете ще изгонят и оберат в Москва, а после ще ходят до Константинопол след 3 години да му се молят да им прости и да се върне.
-----------------------------------------
Тия шушляци-крадци ли ще ти говорят за Православие, които обират първия си митрополит, който БГ Империя им праща?!
Оправих патриарх на митрополит, щото съм разсеян - още 250 години по-късно чак Москва ще стане Патриаршия ( към 1650 г, - по памет )
Киевска патриаршия беше към доста по-рано, а па сещайте колко по-рано е БГ патриаршия преди тях
П.П. Няма да се учудя, ако в Монголия учат, че те са създали Мойсей, Исуус и Мохамед да'е .... - да ги плющя в азиатските простета промити.
Цъки ( познайте кой си пробутва азбуката през Евангелията тогава, понеже Римска империя тоже се напъва за дял от пазар да пробута гръчката азбука - БГ Империя ги смазва накратко )
Карта на православието в наши дни:Last edited by marandi; 02.12.2014, 02:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеКато е такъв възторг се погрижете за естествения прираст - всеки десети жител на Масквабад е мюсюлманин, а Расия дължи естествения си прираст на малцинствата. Руския етнос се топи, бавно но сигурно.
Ако само да крякате пред телевизора крьимнаш и да чакате някой друг да ви свърши мръсната работа - и в икономиката, и на война, и между чаршафите - няма да стане.
Стига се излага като ПО простет, гейшите и путкофилите в този форум.
Накратко как ти е "съчинена" пан-славянската легенда ( от 2 племена - венети и анти ).
---------
Хората, които Римската Империя отвлича от Тракия и откарва в Мала Азия са наречени в летописите славяни. Те обаче не са деди на словени, словаци, чехи и поляци, а са траки – местен народ. С тези траки техният роднина Аспарух сключва договор, обединение и така успява да се сдобие с огромна войска....
Понеже недобросъвестни личности злоупотребяват с и без това обърканото понятие славяни, е нужно да се дадат допълнителни разяснения. Днес под знаменателя славяни се слагат около 300 000 000 души. Това обаче не означава, че дедите на словени, словаци, руснаци и др. са гетите, които Т. Симоката нарича славяни. Съвсем не, в далечното минало предците на словени, словаци, руснаци и т.н. са носили имената венети, венди, виниди.
Словения и Словакия са носили имената Венетия, Виндиш Марк, Марка Винедорум. Финландците все още се наричат Русия от с името Веная, а на руснаците казват венелайнен.
По времето на Прокопий, Йордан и Симоката предците на словени, словаци, руснаци и др. са били в земите на днешните Словения, Словакия, Русия...и не са взели абсолютно никакво участие в бойните действия на старите славяни срещу Римската Империя.
-----------------------------
Научете си историята да ви еВа и се хилете на БГ мурзилките
И какво общо има между ПРАВОСЛАВИЕ и СЛАВЯНИ, че не мога да се сетя? Ама, хич не мога да се сетя, че вървят все заедно кат' Сиамските близнаци?
1. Славяни ( слейв ) са хората за търговия с роби през ИРИ ( Византия ) и БГ империя.
2. Православие - разкол в християнска църква, където БГ империя заема позицията на православието и го разнася до Монголия ( днешна Раша ).Last edited by marandi; 02.12.2014, 01:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИндивидуализъм срещу колективизъм ли е темата, която не ти дава да спиш? Темата е дълга, но положи малко усилия да се подготвиш за темата
Аз ще се опитам да дам един пример. В момента е дошло време разделно Консервативните православни ценности, които запазиха народа ни 500години срещу Либерастия, унищожение на нормалността. Е нашия народ не му отърва този либерален костюм за 25г се стопи наполовина, като добавиш 1 млн цигани и 1,5млн турци и помаци ще ги докараш гражданието. За тези 25г народа преживява Четвърта национална катастрофа.
Нашите господари от Бруксел и Фашингтон ни казват вие трябва да избирате, както казват на малкия и храбър народ на Србия да ноложи санкции на братска Русия. Аз бих казал следното, за мен е важно баланса на тези два полюса Православие и Либерализъм. Обществото трябва да постигне съгласие за тази граница, която трябва да се установи. Аз преди 1989г със сигурност бих бил откъм страната на либералния полюс, но в момента съм откъм страната на Православието, на нормалността. Причината е липса на граница.
Ти си ходи в Сибир, останалите продължаваме напред и нагоре И си вземи червената пропаганда с теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБраво, казвам за трети път! Ще престанеш да познаваш, ВВП до последно искаше диалог и разбирателство със Запада и Пиндосите, не искам да събирам аргументи през този 9м. срок за това мое твърдение... Продажната 5 колона в Кремъл, в лицето на Сурков до последно водеше преговори на сянка със Запада. Е не се получи
В момента логиката е военновременна, ако мислиш по този начин както досега, няма да имаш успех
Повтаряте едно към едно съветския тертип - до вчера "да живей", а днес, когато изгуби благоволение - "предател".
Клакьорки със заешки сърчица."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТе не са ни врагове а съюзници в НАТО
Бинго 3 в 1 се води това - шут в поредния корумпиран проект на блядовете - чао-чао ЕС за тюрките и спасихме Киев България да не ги заобиколят като трасе.
П.П. Спокойно, като тръгнем да юг да си вземем Константинопол, ще ни трябва секси инфраструктура. Нека строят сегаLast edited by marandi; 02.12.2014, 01:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеГенералисимус СУВОРОВ: "Мы Русские, какой восторг!"
http://topwar.ru/uploads/posts/2014-...marzhezlom.jpg
Ако само да крякате пред телевизора крьимнаш и да чакате някой друг да ви свърши мръсната работа - и в икономиката, и на война, и между чаршафите - няма да стане."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Генералисимус СУВОРОВ: "Мы Русские, какой восторг!"
http://topwar.ru/uploads/posts/2014-...marzhezlom.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеЗнам, обаче Сидеров, най-правия пророк на бог Путин, твърди, че Турция има план да ни превзема, а сега цар Путин посипа Турция с небесна манна. По рублофилската логика излиза, че бог Путин ни е е изоставил и помага на враговете ни да ни унищожат, нали?
Сигурно само с излизане от ЕС и НАТО може да го омилостивим и да изпросим прошка и спасение
Ма, те и евреин гном и турчаляк са резнати - та са се разбрали
П.П. Слава на БГ дипломацията как с един ход отклони вражеска атака чрез Патока към БГ Империя и го нацепи на тюрките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАз бих казал следното, за мен е важно баланса на тези два полюса Православие и Либерализъм. Обществото трябва да постигне съгласие за тази граница, която трябва да се установи.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
Коментар