If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ни трябва руски газ, да го продават на който си искат. Аз лично предпочитам двата или трите завода дето зависят от руски газ да фалират, отколкото тези арогантни варвари да ни се бъркат в нашите работи.
Е ти би предпочел в българия да живеят американци ама за сега към потурнаци отива ....
Сакън .
Ми то ако заминат и банев и домусчиеви, нема да останат наши момчета. откъде ще финансираме партията/ите после?
Сал един валюзлатев остана и той може да последва румънския колега.
Именно боли ме фара за благополучието на някакви неприятни типове. Да фалират.
Не ни трябва руски газ, да го продават на който си искат. Аз лично предпочитам двата или трите завода дето зависят от руски газ да фалират, отколкото тези арогантни варвари да ни се бъркат в нашите работи.
Сакън .
Ми то ако заминат и банев и домусчиеви, нема да останат наши момчета. откъде ще финансираме партията/ите после?
Сал един валюзлатев остана и той може да последва румънския колега.
Добре, ето, русняците се изплашиха от санкциите и спряха газопровода.
Да допуснем, че го построят до Турция.
От там ли ще си доставяме нужните количества, ако в Украйна нещата се сговнят съвсем ?
Русофилството очевидно води до невъзможност за логическо мислене.
Естествено че независимостта е безценна, особено пък когато става дума за нагли северни варвари. Като толкова ви кефи да сте слуги на руснаци, хващате вокзала и и слизате нейде в матушка Рус. Предполагам че това ще ви доближи до изпълнение на желания.
От там ли ще си доставяме нужните количества, ако в Украйна нещата се сговнят съвсем ?
И ти ли си на газ? Колко ти трябват?
Тъкмо да ви събера с Монтю, Форката и Моркуфф-а - кажи ми направо за цяла година, па аз ще те измисля да не се тревожиш
Някой път се чудя ,дали е равновесие с аналитични виждания за западния маркет и този който вижда Боци ,като гигант в световната икономика а герберите носители на свобода и правда....
В момента чета гръцката преса , на гугъл.... някаква компресорна станция на турско-гръцката граница и щели да ни доставят газ след три години...... като транзитираща страна....
Пътят бил по вода по близко до Русия през турция и Гърция....
не знам доколко е вярно но с кефят...... е и ние се кефим.....
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ти не си свободен ,..
Ти си зомбиран .....
България е територия със отнет суверинитет...
Друг решава вместо нея....
Рошко казва ...
За Южен поток да се разбират Русия и ЕС.....
Разбра ли бе зомби.....
България не могла да опази суверенитета си
- твърди висшият представител на тази държава, която от 70 години насам носи основната отговорност за деградирането и смазването на българския национален суверенитет и достойнство.
Как под егидата на навлизащата Червена армия българската прислуга на Кремъл унищожи за броени седмици българския национален елит.
Как Москва в продължение на половин век поддържаше в България своя послушна колониална администрация, която не смееше да гъкне без одобрението на своите великодържавни покровители. Когато от Москва пожелаха - техният посланик с един жест избърса от българската държава тези, които началниците му поставиха 45 години по-рано...
Как в продължение на четвърт век след краха на съветската империя България плаща огромен - непосилен корупционен данък на нежеланието и неумението на българската политическа класа да скъса със зависимостта си от бившия Голям брат.
Как поддържаните с щедри великодържавни рушвети негодници от българската олигархия
пропиляха 2 милиарда преди дори да сложат
една тухла в основата на проекта Белене
Накрая идва Путин и жалее за ... българския суверенитет. Понякога арогантността е сравнима само с безкрайността..
Начинът, по който Русия взе и обяви решението си за спиране на „Южен поток“, само още един път потвърждава защо е много важно да не сме зависими само от един източник на газ и защо диверсификацията на енергийните източници за Европа е толкова важна. Така заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева коментира обяснението на Владимир Путин, че Русия се отказва от проекта "Южен поток" заради интриги на ЕС и на България.
„Обяснението за прекратяването на проекта "Южен поток" с България донякъде изглежда малко прехвърлено от болната глава на здравата“, каза Георгиева, цитирана от БТА
Ти си бил шут ....
Това да вземеш заем от 10 милиарда за шест месеца си е окей....
Аз ти писах в другата тема ,че се луднал и закукуригал,.ама ти и тук дойде да го потвърдиш...
Заемът е 4,5 милиарда лева, и това си е съвсем нормална сума, точно такава че да се оправят бакиите на Орешарски и в същото време да не забива България в рецесия.
Спряха Южен поток, бюджета си е ОК. Не правят никакви големи глупости никъде - освен може би в културата - ама то българския народ е още с оцапани от кал цървули, така че културата не влияе кой знае колко много.
Ти си бил шут ....
Това да вземеш заем от 10 милиарда за шест месеца си е окей....
Аз ти писах в другата тема ,че се луднал и закукуригал,.ама ти и тук дойде да го потвърдиш...
Коментар