IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Сигнала за хипер инфлация вече е даден. Ограниченията при теглене на депозити в чужда валута. Лавината вече е тръгнала надолу по склона. Аз лично си мислех че ще са на тази фаза чак пролетта или началото на лятото догодина. Но очевидно паниката сред населението се разраства много бързо.

Пролетта и началото налятото вече има шанс - макар и малък - да наблюдаваме пълно дезинтегриране на властта в Русия.
    Бързаш или поне си попрочети на кое се вика хипер инфлация.

Аз си имам басче, че в ноември 2015г алчното джудже няма да е Президент на РФ. Дали ще е в Хага или в Сибир или под земята - няма значение.

Това съм казал досега. Мога да ти сметна с точност фалита им до 3 месеца, ама няма смисъл. Никой не ми плаща за това - отделно първо да ми го дефинират на кое зовут фалит да знам как да смятам

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Е тъкмо оня с черпака да я завземе и да обяви БГ империя

Хип-хип ураааа
      И това ще се случи - първо трябва да стане пробив през Татаристан ( Вожска БГ ) и после да си върнем Киевска БГ.

След това директно ще атакуваме Константинопол да си го върнем, както е било по-рано.

Тогава Масква сама ще кацне да се моли да не я оритваме, щот' с дръпнатите зъркели не било същото, както досега с БГ Империята. Малко ли ги мъкнахме на гръб да станат хора, ама то маймуни.

Има време до тогава - към 50-70 години по мои сметки
      Last edited by marandi; 02.12.2014, 22:05.

Коментар

• Еи колко си прав , трябва да и го кажа ....сестра ми живее в Лион
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Сигнала за хипер инфлация вече е даден. Ограниченията при теглене на депозити в чужда валута. Лавината вече е тръгнала надолу по склона. Аз лично си мислех че ще са на тази фаза чак пролетта или началото на лятото догодина. Но очевидно паниката сред населението се разраства много бързо.

Пролетта и началото налятото вече има шанс - макар и малък - да наблюдаваме пълно дезинтегриране на властта в Русия.

Коментар

Честно казано вече мисля че нещата са до толкова излезли извън контрол че вече мисля да не оставям моя позиция срещу рублата да преспи. Като нищо на сутринта рублата може и да не съществува.
            Ти па голям драматург излезе. Споко, бря.

Сигнал за хиперинфлация ще бъде спукването на имотния балон ( към май месец по мои сметки статистиката им ще отчете ). До тогава да сте намазали ските, че пързалката почва.

П.П. Колкото за тъпите манипулации на Мофууфф-а няма смисъл да се коментира.

Продали си матрьошките панелката в Масква за 4000$ кв.м. и си купили на брега на Ч,Море за 1500 $ кв.м.

Ми, браус ... какво общо има това с мизерните им доходи, че не мога да се сетя?

П.П.П. Със сигурност Моркуфф-а чете форума и после засяда на телефона да вика на сестра си: "Продавай и излизайте на квартира, че нещата вървят зле." - ама тук се прави на пчеларка.

Паляк некъв

Коментар

И така в шеги и закачки една голяма територия ще остане без икономика.
              Е тъкмо оня с черпака да я завземе и да обяви БГ империя

Хип-хип ураааа

Коментар

Да бе и януари им национализираме всичката собственост из европа ........ нали вече ги приключи равновесния....
                И така в шеги и закачки една голяма територия ще остане без икономика.

Коментар

Стой и гледай мача - до края на януари Русия ще е икономическа руина. Барабар с всичките си ценни изкопаеми.
                  Да бе и януари им национализираме всичката собственост из европа ........ нали вече ги приключи равновесния....

Коментар

• Честно казано вече мисля че нещата са до толкова излезли извън контрол че вече мисля да не оставям моя позиция срещу рублата да преспи. Като нищо на сутринта рублата може и да не съществува.

Коментар

Те не бягат а си купуват ваканционни имоти бе умен.
                      И това го правят с малазийските си заплати .....аиде спрете се малка стига сте ръсили глупосит на колограми....
                      Стой и гледай мача - до края на януари Русия ще е икономическа руина. Барабар с всичките си ценни изкопаеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                        Всичко разбирам, но как се връзва спирането на Южен поток с продажба на рекордно висока цена на терена където трябва да излезе тръбата не разбирам...Да не се окаже наистина блъф спирането или тук има различни интереси...

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...ahodka_na_pib/
                        Няма да се учудя вместо Южен поток да си имаме Южен курорт
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Защо Путин спря Южен поток http://newsline.bg/read_more.php?post=7217
                          Всичко разбирам, но как се връзва спирането на Южен поток с продажба на рекордно висока цена на терена където трябва да излезе тръбата не разбирам...Да не се окаже наистина блъф спирането или тук има различни интереси...

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...ahodka_na_pib/

Коментар

Ми не го правят щот им е добре в Русия, а щото искат да се махнат от там. Иначе щяха да си купуват имоти в Русия. Нали е голяма територия
                            Те не бягат а си купуват ваканционни имоти бе умен.
                            И това го правят с малазийските си заплати .....аиде спрете се малка стига сте ръсили глупосит на колограми....

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                              Ситуацията в Русия почва да излиза извън контрол.. Ако настане истински банк рън за месеци, могат да се сринат, ни и ние може да го усетим яко

http://bgonair.bg/economy/2014-12-02...anika-v-rusiya
                              Всичко върви по план какви месеци, нещата там ще се скапят тотално в рамките на седмици. Ограничение за теглене на депозити вече означава че населението не вярва на банките. От тук нататък при падаща рубла нищо не може да спаси ситуацията. Това вече дори не е надпревара към дъното, те вече копаят замръзналата руска почва. Но още не го знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                                Вече е време. Препоръчвам на всички, които имат руски рубли, по най-бързия начин да си ги обменят за евро или левове.
                                От момента, в който направих тази препоръка (това беше преди 7 дена и няколко часа) до преди малко руската рубла се обезцени спрямо еврото и лева с около 19 %. А вие сменихте ли си руските рубли за евро или лева? Смятате ли, че на валутния пазар в Русия вече има известна паника или не смятате така. Очевидна е връзката между събитията в Украйна и поевтиняването на руската рубла. http://top.rbc.ru/finances/02/12/201...b20f82d17b535a

Коментар

Working...
                                X