Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБи ли ми припомнил кога Константинопол е бил наш?
Тракийче - нашенче.
След 9-ти век гръцките хъхряци успяват да овладеят Римската империя и да наложат за официален език гръцкия като затриват латинския, който е бил до тогава.
П.П. Иначе, ако ме питаш за времената на Византион ( преди Римска империя ) - чети Илиада на Омир - там пише на кого е било това. Не е било на елините, пардон атиняните.
Нещата се въртят - първо ние, после гърците, после тюрките - наближава пак наш ред и ще е скоро - до 50-70 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМхм ... в края на октомври съм казал, че ще се случи най-късно.
"Идолът" ви ще се разпадне на прашинки и ще бъде оплют от самите рушняци. Но вероятно няма да го предадат на Хага, а ще го осъдят още там, както те си знаят по матрьошки.
Благодаря, че помниш какво съм казал още в септември и е звучало кощунствено
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧестно казано вече мисля че нещата са до толкова излезли извън контрол че вече мисля да не оставям моя позиция срещу рублата да преспи. Като нищо на сутринта рублата може и да не съществува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕ кво могат да направят, освен да викнат православния поп с калимявката да опее дилърския деск
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАбе май беше октомври.
"Идолът" ви ще се разпадне на прашинки и ще бъде оплют от самите рушняци. Но вероятно няма да го предадат на Хага, а ще го осъдят още там, както те си знаят по матрьошки.
Благодаря, че помниш какво съм казал още в септември и е звучало кощунствено
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСигнала за хипер инфлация вече е даден. Ограниченията при теглене на депозити в чужда валута. Лавината вече е тръгнала надолу по склона. Аз лично си мислех че ще са на тази фаза чак пролетта или началото на лятото догодина. Но очевидно паниката сред населението се разраства много бързо.
Пролетта и началото налятото вече има шанс - макар и малък - да наблюдаваме пълно дезинтегриране на властта в Русия.
Наздраве момци
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ това ще се случи - първо трябва да стане пробив през Татаристан ( Вожска БГ ) и после да си върнем Киевска БГ.
След това директно ще атакуваме Константинопол да си го върнем, както е било по-рано.
Тогава Масква сама ще кацне да се моли да не я оритваме, щот' с дръпнатите зъркели не било същото, както досега с БГ Империята. Малко ли ги мъкнахме на гръб да станат хора, ама то маймуни.
Има време до тогава - към 50-70 години по мои сметки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДнеска май ще финишираме в едноцифрена територия, но за утре защо не дубъл диджит?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБързаш или поне си попрочети на кое се вика хипер инфлация.
Аз си имам басче, че в ноември 2015г алчното джудже няма да е Президент на РФ. Дали ще е в Хага или в Сибир или под земята - няма значение.
Това съм казал досега. Мога да ти сметна с точност фалита им до 3 месеца, ама няма смисъл. Никой не ми плаща за това - отделно първо да ми го дефинират на кое зовут фалит да знам как да смятам
Коментар
Коментар