IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
    хм...... скрита агресия ли е това или злоба или какво е точно ... щото не е нормално.
    Кой ти е слагал на теб пистолета.. ти къде живееш в демокрация или ????
    Смешки..
    Я повтори в какво живеем че не разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
      И отделно добавки за трето дете. Кои ще ги получат и от кого ще се вземат парите.
      То вече няма българи с две деца (познавам изключения), той иска трето.
      Аз пък искам следната статистика да се изведе;
      1. Колко семейства са безплодни - по етноси и ако се окаже, че българския е най-висок да се организира разследване.
      2. Колко данък и осигуровки са събрани от цигани и турци и колко от българи.
      3. Колко са медицински и социални разходи за цигани българи и турци.
      E и аз искам ама няма.Искам и да знам колко българчета се раждат годишно и колко мангалчета.Искам да знам колко мангалчета са с телк и колко българчета?Искам да знам колко циганки са самотни майки?Искам да знам колко мангала плащат ДОД осигуровки акцизи и данък печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        На днешният ден през 1944 г. сесесерето обявява война на България, въпреки, че до преди 3 (ТРИ) дни е поддържало дипломатически контакти със страната и прекрасно знае, че нито 1 български войник не е изпратен на фронта.
        На мирните перговори след това, пак сесесерето ЕДИНСТВЕНО НАСТОЯВА, България да е със статут на победена?!?!? (без НИТО ЕДНА руска жертва, освен от препиване).
        За репарации, конфискации и издръжка на миризливците няма да ви говоря. Братска обич, кво го правиш.
        Ти ще обичаш ли някого, който е на страната на този, който иска да те унищоши.

Коментар

Вожде пусни една програма и да те водим в парламента. Да те видя колко си оправен и честен като ти опрат пустолета в главата - на теб или родата ти.
          Ще им играеш по свирката и пушек ще се вдига.
          хм...... скрита агресия ли е това или злоба или какво е точно ... щото не е нормално.
          Кой ти е слагал на теб пистолета.. ти къде живееш в демокрация или ????
          Смешки..

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss
            ...
            Тогава стой на 300лв заплата да те мачкат, другарю
            Last edited by X_Y; 05.09.2014, 12:58.

Коментар

Hahahahah,

Като се замислиш има и млади комунисти, но аз не съм такъв.
              Не харесвам САЩ и Турция, това е. А всички наши приятели ни бутат точно натам.
              Питам се...А какво щеше да стане ако бяхме богати на нефт????? Щяха да са ни смачкали вече. Щяхме да сме разделени отдавна в масивна гражданска война - българи срещу цигани и турци.

А колото до това - ами много просто.. Ходя на работа плащам си чинно данъците. Не съм от тези които са в схеми. Това е. Имайте предвид, че това прави средния американец, средния германец и средния руснак. Другото е въпрос на икономика. Манталитета е същия.
              То вярно че има и млади пишлемета дето не са го опитвали комунизма и си мислят че е Рай - не работиш докато ти носят на крака
              Като не харесваш САЩ и Турция, туй значи ли че тряя да ни продаваш на Русия? Що за глупав биполярен начин на разсъждение?

ПП: мисля че понятие си нямаш какво прави средния руснак и американец, за германец - съм сигурен За манталитета пък просто забрави, българите масово сте мухи без глави - и го казвам с най-добри чувства. Не си знаете интереса и не можете да си го защитите.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                Ще е както винаги е било при вас - на село Вие си знаете как е без ток, нали?
                Вожде пусни една програма и да те водим в парламента. Да те видя колко си оправен и честен като ти опрат пустолета в главата - на теб или родата ти.
                Ще им играеш по свирката и пушек ще се вдига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Е дали ще бъде точно за Нова Година незнам.Най големите товари на ЕЕС не са на Нова Година а когато е най студено.Любимеца на софийските празноглавци им е подготвил още 2% ДОД за общината и нова вноска за здравно осигуряване както и увеличение на максималния осигурителен доход.За тока отдавна съм казал че докато не стане минимум 25 стотинки с тенденция до 31-31 няма да мирнат.Искаха пазар.Сега ще видят на пазара дебелия пазар.Има една автоматика за разтоварване на ЕЕС при изключване на хилядник в Козлодуй.Знаеш ли че за по малко от секунда и софиянци плесват с ръце и се прегръщат.Само се замисли какво ще е по кръстовищата...
                  И отделно добавки за трето дете. Кои ще ги получат и от кого ще се вземат парите.
                  То вече няма българи с две деца (познавам изключения), той иска трето.
                  Аз пък искам следната статистика да се изведе;
                  1. Колко семейства са безплодни - по етноси и ако се окаже, че българския е най-висок да се организира разследване.
                  2. Колко данък и осигуровки са събрани от цигани и турци и колко от българи.
                  3. Колко са медицински и социални разходи за цигани българи и турци.

Коментар

Айде ти покажи действия - торбичката и на фронта, на страната на идолите си
                    Аман от предатели в тила, не измряхте ли вече червенухите - като се замисля трябва да сте на по 90 години отломките от партизанско време?
                    Hahahahah,

Като се замислиш има и млади комунисти, но аз не съм такъв.
                    Не харесвам САЩ и Турция, това е. А всички наши приятели ни бутат точно натам.
                    Питам се...А какво щеше да стане ако бяхме богати на нефт????? Щяха да са ни смачкали вече. Щяхме да сме разделени отдавна в масивна гражданска война - българи срещу цигани и турци.

А колото до това - ами много просто.. Ходя на работа плащам си чинно данъците. Не съм от тези които са в схеми. Това е. Имайте предвид, че това прави средния американец, средния германец и средния руснак. Другото е въпрос на икономика. Манталитета е същия.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      The Financial Times: Новият етап на санкциите на ЕС срещу Русия ще удари по руските петролни компании

Брюксел. Новият етап на санкциите на ЕС срещу Русия, който се очаква да бъде одобрен днес, може да включва ограничение на привличането на дългосрочно финансиране на европейските пазари за контролирани от руската държава петролни компании, включително „Роснефт”, съобщава британското издание The Financial Times, цитирайки проект на документа.
                      Ограничителните мерки са аналогични на наложените през юли на руските държавни банки. Тогава ЕС забрани на европейските граждани да предоставят на „Сбербанк”, ВТБ, „Газпромбанк”, ВЕБ и „Росселхозбанк” средно и дългосрочно финансиране.
                      Забраната, която бе одобрена от Европейската комисия и днес се очаква и да получи одобрението на посланиците на страните от ЕС, ще важи за петролни компании, контролирани от държавата с капитал над 1 трлн. рубли, които получават над половината от своите приходи от „продажбата или транспортирането на суров петрол или петролни продукти”. Мерките ще засегнат „Роснефт”, най-гоямата в Русия петролна група, както и „Газпром Нефт”. Според критериите, „Транснефт” – най-голямата в света компания за пренос на петрол – също би следвало да попада под удара на санкциите.
                      Други руски петролни групи, като „Лукойл” и „Сургутнефтегаз”, ще избегнат удара, тъй като са частна собственост.

http://www.focus-news.net/news/2014/...-kompanii.html
                      Ами ще удари ами, то да не сме 19 век по времето на Станлин и Хилтер, все самозабравил се тиранин на тоталитарен режим да си прави каквото си иска... Сега ще получи добър урок.. не развитие, вече никои не иска ... и руснаците също.

Коментар

• The Financial Times: Новият етап на санкциите на ЕС срещу Русия ще удари по руските петролни компании

Брюксел. Новият етап на санкциите на ЕС срещу Русия, който се очаква да бъде одобрен днес, може да включва ограничение на привличането на дългосрочно финансиране на европейските пазари за контролирани от руската държава петролни компании, включително „Роснефт”, съобщава британското издание The Financial Times, цитирайки проект на документа.
                        Ограничителните мерки са аналогични на наложените през юли на руските държавни банки. Тогава ЕС забрани на европейските граждани да предоставят на „Сбербанк”, ВТБ, „Газпромбанк”, ВЕБ и „Росселхозбанк” средно и дългосрочно финансиране.
                        Забраната, която бе одобрена от Европейската комисия и днес се очаква и да получи одобрението на посланиците на страните от ЕС, ще важи за петролни компании, контролирани от държавата с капитал над 1 трлн. рубли, които получават над половината от своите приходи от „продажбата или транспортирането на суров петрол или петролни продукти”. Мерките ще засегнат „Роснефт”, най-гоямата в Русия петролна група, както и „Газпром Нефт”. Според критериите, „Транснефт” – най-голямата в света компания за пренос на петрол – също би следвало да попада под удара на санкциите.
                        Други руски петролни групи, като „Лукойл” и „Сургутнефтегаз”, ще избегнат удара, тъй като са частна собственост.

http://www.focus-news.net/news/2014/...-kompanii.html

Коментар

Ми всичко, това ми е специалността бе селски дебил
                          Кое ти е специалността че не разбрах?Я състави изречение задай въпрос?

Коментар

Ще е както винаги е било при вас - на село Вие си знаете как е без ток, нали?
                            Да си глупав не е лесна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ми ти какво разбираш от трафове и кабели?
                              Ми всичко, това ми е специалността бе селски дебил

Коментар

Точно никак, шапкар толкова и разбира от трафове
                                какво си виждал ти от София, НДК само май?
                                Ми ти какво разбираш от трафове и кабели?

Коментар

Working...
                                X