Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Затвориха руския пазар за сладко от Украйна
Русия забрани вноса на украински сладкарски изделия. При проверка на продукти на компаниите "Конти" и "АВК", „Роспотребнадзор“ е открил несъответствия на изискванията за маркировката на продукцията.
По-рано ръководителят на „Росселхознадзор“ Сергей Данкверт предложи да се забрани вноса на сладкарски изделия от Украйна, при производството на които се използват сухо и кондензирано мляко, и сметана.
Хихихи..несъответствие на маркировката...
Порошенко да си яде шоколадите.... По два пъти да си ги яде.
Направо ми е чудно, че чак сега са го отрязали.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе позна! Скоро неграмотните рубладжии, продаващи родината ми България, ще бъдат изметени от незаконно заеманите от тях постове в държавната администрация! Скоро!
Иначе браво на ПРЕЗИДЕНТА!
Плевнелиев: Ще лекуваме украински войници в България
Скоро и Сталинка и Рошко ще ги отпишем от националния регистър....
Пари за украйна ,нато и ес има а за мизия и здраве и училище няма......
Предатели.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Пелтека не знам ,но всеки който подкрепя американските военни и икономически интереси в противовес на националните е за там...
ти най вече.....
И да крещиш ,ти си ясен....
НПОП.....
Иначе браво на ПРЕЗИДЕНТА!
Плевнелиев: Ще лекуваме украински войници в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКоито, обаче, НЕ СЕ НАМЕСВАТ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА СТРАНАТА НИ И, ДОКОЛКОТО ЗНАМ, НЕ УПРАЖНЯВАТ ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ В НЕЧИЙ ЧУЖД ИНТЕРЕС И ПОЛЗА (МАТЕРИАЛНА)!!!!
А ПЕЛТЕКА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ТАМ, КЪДЕТО Е МЯСТОТО НА ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК - В ЗАТВОРА!!!!
Пелтека не знам ,но всеки който подкрепя американските военни и икономически интереси в противовес на националните е за там...
ти най вече.....
И да крещиш ,ти си ясен....
НПОП.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИ със шрифт осем да го напишеш, това няма да промени факта, че в България има разположени сухопътни и военновъздушни сили на САЩ.
А това, че в Б-я на власт били хора "пряко подчинени на Москва" са тъпни изсмукани от задните части на НПОП.
Впрочем да се подиграваш със говорния дефект на Стойнев показва простотия като на банкянския простак.
А ПЕЛТЕКА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ТАМ, КЪДЕТО Е МЯСТОТО НА ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК - В ЗАТВОРА!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМда, виждам, че удобно избягваш да дадеш целия цитат, но пак да ти повторя, ЛИЦА, ПРЯКО ПОДЧИНЕНИ НА МОСКВА СА ОКУПИРАЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ЛОСТОВЕ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ, както е видно от случая със служителя на Кремъл Драго "Пелтека" Стойнев. По този начин държавната власт в Република България се упражнява не в полза на суверена - българския народ, а в интерес на ЧУЖДА ВРАЖДЕБНА СИЛА, в лицето на Империята на Путлер! Собствено, това се нарича ОКУПАЦИЯ!
А това, че в Б-я на власт били хора "пряко подчинени на Москва" са тъпни изсмукани от задните части на НПОП.
Впрочем да се подиграваш със говорния дефект на Стойнев показва простотия като на банкянския простак.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЩо не спреш с простотиите?
Продължаваща съветска окупация...
Само идиот може да твърди подобно нещо.
В момента в България има разположени въоръжени сили на САЩ, а Съветския съюз пък се спомина преди 24 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВ навечерието на 70-та годишнина от продължаващата съветска окупация на България ...
Продължаваща съветска окупация...
Само идиот може да твърди подобно нещо.
В момента в България има разположени въоръжени сили на САЩ, а Съветския съюз пък се спомина преди 24 години.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеЕ ти на село, едва ли знаеш в какво и къде живееш, камо ли, какво говориш или мислиш?
Ето поредния пример: Русия очаква около 100 млрд. долара отлив на капитали за 2014 г.
Страната може да спечели от количествените улеснения в Европа, смята заместник-гуверньорът на централната банка
Ама за какво бягат, тия капитали, щото има къде да се развиват(капиталов пазар) или щото нямат(високи разходи и корупция, липса на характеристиките на борсата)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеНаправо не знам кви са тия идиоти които са го измислили това за 3-тото дете.
Аз от поне 4-5г пропагандирам идеята да се дават добри пари за 1-во и 2-ро дете. Но само до там! За 3-то няма помощи вече. Идеята е, че всекя жена да може спокойно да отгледа 2 деца, ако ще и сама. Ако иска да има повече - вече трябва да има пари! Щото децата консумират ресурси и като цяло е редно да имат деца само хората с повече ресурси - я финансови, я да работят повече по полето.
Кога ще осъзнаем че държата ни се намира в най-голямата си криза от 2000г насам и требе се вземат мерки поне да се запазим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеИ отделно добавки за трето дете. Кои ще ги получат и от кого ще се вземат парите.
То вече няма българи с две деца (познавам изключения), той иска трето.
Аз пък искам следната статистика да се изведе;
1. Колко семейства са безплодни - по етноси и ако се окаже, че българския е най-висок да се организира разследване.
2. Колко данък и осигуровки са събрани от цигани и турци и колко от българи.
3. Колко са медицински и социални разходи за цигани българи и турци.
Аз от поне 4-5г пропагандирам идеята да се дават добри пари за 1-во и 2-ро дете. Но само до там! За 3-то няма помощи вече. Идеята е, че всекя жена да може спокойно да отгледа 2 деца, ако ще и сама. Ако иска да има повече - вече трябва да има пари! Щото децата консумират ресурси и като цяло е редно да имат деца само хората с повече ресурси - я финансови, я да работят повече по полето.
Кога ще осъзнаем че държата ни се намира в най-голямата си криза от 2000г насам и требе се вземат мерки поне да се запазим?
Коментар
-
Ето защо, Вие не сте предатели и продажници и какви още не този Ви морал от къде дойде или ви го наляха??: Разсекретено: Русия ни диктувала що е морски газопровод!Last edited by X_Y; 05.09.2014, 13:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЯ повтори в какво живеем че не разбрах
Ето поредния пример: Русия очаква около 100 млрд. долара отлив на капитали за 2014 г.
Страната може да спечели от количествените улеснения в Европа, смята заместник-гуверньорът на централната банка
Ама за какво бягат, тия капитали, щото има къде да се развиват(капиталов пазар) или щото нямат(високи разходи и корупция, липса на характеристиките на борсата)?Last edited by SoKoLoVv; 05.09.2014, 13:24.
Коментар
-
В навечерието на 70-та годишнина от продължаващата съветска окупация на България ...
Черно на бяло: Драгомир Стойнев прокарвал интереса на Русия в „Южен поток“
Министерството на икономиката разсекрети само част от документите за газопровода
Коментар
Коментар