IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Абе вие в страната на обонго много са ви смъкнали нивото бе....тези жълти стотинки били хляба в ръцете ....сигурно за мияч на тоалетни в САЩ като теб са
    Ся не говориме за теб, а за оня миндил Морков

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Има ли възможност европейски грантове да се изплащат в рупли?
      Само руски грантове. Ама хуйло не е свикнал да дава. Той само взема.

Нищо чудно част от парите да е превел в масква

Коментар

На такива кат теб никои нищо не би ти дал .....никои не хвърля пари в тоалетната ..ще ги откраднеш и пропилееш просто
        Чшшш, чекай, аз съм правил проекти, по които имам усвоени (за работодателя ми, разбира се) пари по европейски програми за няколко милиона евро, айде по-спокойно, да си имаме уважението...

Коментар

На такива кат теб никои нищо не би ти дал .....никои не хвърля пари в тоалетната ..ще ги откраднеш и пропилееш просто
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Маркоци май право в десятката уцелих, а?

Ма ти си нов тук, не знаеш какви червени миндили има...
            Един от Дряново... Та на него му дават хлеб в ръцете, ама той хапе ли хапе
            Абе вие в страната на обонго много са ви смъкнали нивото бе....тези жълти стотинки били хляба в ръцете ....сигурно за мияч на тоалетни в САЩ като теб са

Коментар

Маркоци май право в десятката уцелих, а?

Коментар

Тези проповядващи украински фашизъм хапят ..ти явно си ухапан иначе няма как да обясним радостта ти от изгорелите хора в Одеса ...
                Ама пак да повторя, това е хендбука на английската делегация за Париж 1919г., а използваните статистики са ОФИЦИАЛНИ РУСКИ ТАКИВА от средата на 19 и началото на 20 в.

Ти сега ми казваш, че РУСКАТА ИМПЕРИЯ (говоря за тази допреди 1917г.) проповядвала украински фашизъм...брех, да се не види...

Коментар

• Маркоци май право в десятката уцелих, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                    Та значи викаш, Западът тепърва загрявал, сега щели да видят рашките, нъл тъй

Заради постигнатото споразумение за примирие в Украйна
                    ЕС може да отложи приемането на нови санкции срещу Русия

http://www.mediapool.bg/es-mozhe-da-...ews224509.html
                    Ми аз вече съм отговорил на това...

аз съм сигурен, че примирието няма да трае дълго, естествено по причина тъпотията на Путлер, ще изпусне и този шанс да излезе почти сух от бъркотията, която забърка...

Та прекалено много условности има в горните съобщения, така че нека да изчакаме, Путлер все още не е завладял Източна Украйна...може пък да ме изненада и да се възползва от шанса, който му се дава...но се съмнявам,,,прекалено е ТЪП...

Коментар

Па отвори я книжката няма да те ухапе, книгите не хапят (да споделя)...
                      Тези проповядващи украински фашизъм хапят ..ти явно си ухапан иначе няма как да обясним радостта ти от изгорелите хора в Одеса ...

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                        Те сигурно "здравите сили" в Украйна в момента бърже "се постягат и доокомплектоват" и още утре ще отпочнат КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО, налЕ ?
                        И контранастъплението ще бъде водено от Канди и Факи ..облечени в розови дрешки

Коментар

Ми то около 1920 година е единствената на тая територия когато е имало някаква Украина щот там са били бая чужди войски биеики се срещу Русия в гражданската война.....ма разделението ен е толкова на етнически признак колкото на комунисти и антикомунисти
                          Не, не, виж статистиките, които води РУСКАТА ИМПЕРИЯ от 19 в. до 1915 (ако не се лъжа за последната) и смятай за каква нация говорим ако не бяха Голодомора (на който ги подложи тоя, дето си го сложил за аватар) и ВСВ...

Па отвори я книжката няма да те ухапе, книгите не хапят (да споделя)...

Коментар

Аааа, ти недей така, той бил наел един младеж без опит и ниииищичко, ама ептен, нюню, не е взел от ЕС...
                            Е много ли те е яд ............а ти пишеш тук за по пет лева на ден и сънуваш евро пари ли

Коментар

То и такива мутанти като вас са родени под влиянието на интернационализма...
                              Има тук едни избегали на запад и го плюят...
                              Апък има един даже финснсиране получава от ЕС ама не му пречи да лиже гъзъ на хуйло...
                              Админе тоя изрод има ли права до обижда така ???

Коментар

Ей, докога ше се правиш на маймуна.

Я прегледай тази книжка от 1920, специално обърни внимание на включените РУСКИ статистики за населението...

The Ukraine

А отговорът на въпроса, който задох на шапока е, че СССР участвува на Парижката мирна конференция 1945 г. с три делегации - Руска, Белоруска и УКРАИНСКА.
                                Ми то около 1920 година е единствената на тая територия когато е имало някаква Украина щот там са били бая чужди войски биеики се срещу Русия в гражданската война.....ма разделението ен е толкова на етнически признак колкото на комунисти и антикомунисти

Коментар

Working...
                                X