IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Така е , руснаците са си виновни за голяма част от бившите СССР републики в момента.
    В голямата си част те са били части от Руската империя и не са имали автономия и т.н.
    После комунистите мъчеики се да имитират самоуправление ан народите създават тези 16 републики късаики от Русия което си е историческа грешка ...факт
    Аааа, чакай сега, защо само бившите републики, даай Полша, Финландия...

И като казах Финландия...

В Хельсинки устроят публичную дискуссию о возвращении Карелии

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Точно така. Русия се меси в Украйна и ЩЕ продължава да се меси, независимо от санкциите и заплахите на НАТО.
      Русия няма да отстъпи от националните интереси на руския народ, независимо че има опасност от война.
      Русия ЩЕ започне ядрена война, ако бъде застрашено нейното съществуване в резултат на украинската криза.

Западът готов ли е да заплати тази цена? Готов ли е да жертва милиони животи на оядените германци, англичани, французи, италианци и прочее в защита на някакви имагинерни "украински" интереси?

Западът няма да плаща нищо, просто уморява Русь от глад и безпаричие
      Това не е бъдещето, вече се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Я сега да взема да ти разясня нещо, щото явно ПАК НЕ СИ ДОРАЗБРАЛ !!!

Преди 10 дни Украинците бяха на ръба на победата, буквално дни ги деляха от превземането на Луганск и Донецк и окончателното смазване на сепаратистите. И в този момент Русия се намеси, вкара колкото там беше нужно войски и техника и Укрите бяха РАЗМАЗАНИ буквално за 2-3 дни. И най-важното - нищо особено не последва (нито НАТО се намеси, нито някой се юрна особено да подпомага Украйна, нито пък "наказаха" кой знае колко Русия - дори обратното, сега се говори за снемане на санкциите при трайно примирие в Донбас !!!).

Най-важното от изтеклата седмица обаче е следното - Русия категорично показа, че НЯМА ДА ПОЗВОЛИ военна победа на украинците над сепаратистите в Донбас ! Независимо от рисковете и цената която платиха и ще плащат занапред ! При това положение възобновяването на войната става безперспективно, защото колкото и "да се постягат и доокомплектоват" украинските сили, при гарантирана руска намеса резултатът ще е същия като от миналата седмица !

И тъй като се повдигна темата за супата от шикалки - ще си позволя да цитирам по памет видния нацгвардеец, славния комбат Семьонченко (точно неговите хора ги изпотрепаха под Иловайс миналата седмица!), с негово изказване от вчера: "А какво ще правят тия в Киев, когато зимата започнат гладните бунтове ?"
        С което рашките се самообявиха за терористчета - резултата е че никой вече не смее да ги подкрепи. А от това по-голяма глупост в 21 век няма, сега ги шибат по всички параграфи просто на национален принцип. Колкото и да не е честно спрямо обикновените хорица.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          "Не щъ дарове, ни злато! -
          гордо викна Симеон, -
          мойто царство е богато,
          златен е и моят трон.

Сам Роман да се представи,
          нека той да проси мир!
          Нека поклон ми направи,
          па видя-щем по-подир."

http://www.focus-news.net/news/2014/...na-rusiya.html
          Това си е гавра с българската история - Симеон Велики и изявлението на някакъв висш рашист в един пост!

"Може даже да се планира решение за статута на двата региона на Новорусия, то ще бъде много сложно. Смятам, че в момента съществуват всички възможности това споразумение да бъде изпълнено”, заяви Слуцкий (бахти, даже името му е гнусно, много жива асоциация със слуз или друга някаква гнус, ъррххх...)...

Та както казах, видно е, че рашистите нямат намерение да се отказват от завоеванието, което прави примирието невъзможно...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Погледнете графиката и ще разберете мнението на народа
            http://dnes.dir.bg/tag_crossfire.php...d=711&id=45576

и отново хайде "наште"
            http://dnes.dir.bg/temite/news/bulga...4?tag_id=45576
            ”Правда”: България се предложи на НАТО за немного пари"
            Да не забравите и коментарите- е те са ясни- факи, кандид, червенасган, по добре не гледайте, ще ви почервенеят ушите от псувните по адрес на отан, асу
            По-добре за парите отколкото не само без пари а и тя да плаща - на червенухите от братския СССР

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
              иди си пусни междузвездни войни
              Тааман на нещо такова се смях, руска финансова война с прашки в 21 век:
              http://www.investor.bg/sviat/6/a/rus...comment-newest

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                А с колко отбора участва Великобритания в световното по футбол?

Решили руснаците да извлекат малко повече дивиденти и закарали там три делегации руснаци. Ама са пеели в един хор на руски език. А можеха да отидат с 15 делегации. Колкото бяха съюзните републики.
                Така е , руснаците са си виновни за голяма част от бившите СССР републики в момента.
                В голямата си част те са били части от Руската империя и не са имали автономия и т.н.
                После комунистите мъчеики се да имитират самоуправление ан народите създават тези 16 републики късаики от Русия което си е историческа грешка ...факт
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                  Абе ти наистина ли си толкова неориентиран, или само се правиш

" ... Путлер все още не е завладял Източна Украйна..."

Ами че Путя изобщо няма никакво намерение да отцепва Донбас или други части от Югоизтока (освен Крим, разбира се, ама това е друга бира). На него те му трябват ВЪТРЕ, във Федерална Украйна !!!
                  И в общи линии това е на път да се случи, освен ако управляващата върхушка в Киев не реши наистина да доунищожи Украйна и да я разцепи окончателно, продължавайки досегашната си политика ...

И това е ясно от ден първи на цялата драма с Асоциирането към ЕС, Митническия съюз, Майдана и пр.
                  Ти много прости ги изксрваш украинците.
                  Ся, на хуйло му трябвст вътре в Украйна, а те ще унищожат Украйна ако не ги искат...
                  Доколкото знам, терористите искат пълна автономия и възможност да се присъединят към азиатския съюз. Как мислиш че това може дс стане вътре в Украйна?
                  Та не загрявам каква ти е тезата?

Коментар

• "Не щъ дарове, ни злато! -
                    гордо викна Симеон, -
                    мойто царство е богато,
                    златен е и моят трон.

Сам Роман да се представи,
                    нека той да проси мир!
                    Нека поклон ми направи,
                    па видя-щем по-подир."

http://www.focus-news.net/news/2014/...na-rusiya.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Недей закача грузинците.Те направиха точно каквото трябваше,но ти явно не го знаеш.
                      Явно и ти не знаеш Смотаният им президент се пробва да прави каквото не трябваше, щото уж имал партньорски гръб и много бързо ги върнаха в пътя. За няколко дни, до колкото помня.
                      Иначе грузинците са страхотни пичове, поне според мен.
                      Апропо, играта в Украйна завърши много отдавана с връщането на Крим в Русия и с подобен блицкриг.
                      Сега, гледаме извинения и пазарлъци, а резултатът е ясен – още приходи за оръжейната промишленост, Крим отново в Русия, която вече гледа доста по-сериозно към Азия.
                      Големият губещ от конфликта е Украйна, а след нея е Европа.
                      Щатите и Русия ясно че са напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        доколкото си спомням вие повдигнахте въпроса ......което всички знаем че си е простотия
                        Факт, лека закачка, аз спирам вече...а ти прегледай книжката, тя цялата поредица хендбуци е много интересна...жалко, че не са издали тази за България, а сигурно е имало и такава...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Ми аз вече съм отговорил на това...

аз съм сигурен, че примирието няма да трае дълго, естествено по причина тъпотията на Путлер, ще изпусне и този шанс да излезе почти сух от бъркотията, която забърка...

Та прекалено много условности има в горните съобщения, така че нека да изчакаме, Путлер все още не е завладял Източна Украйна...може пък да ме изненада и да се възползва от шанса, който му се дава...но се съмнявам,,,прекалено е ТЪП...
                          Абе ти наистина ли си толкова неориентиран, или само се правиш

" ... Путлер все още не е завладял Източна Украйна..."

Ами че Путя изобщо няма никакво намерение да отцепва Донбас или други части от Югоизтока (освен Крим, разбира се, ама това е друга бира). На него те му трябват ВЪТРЕ, във Федерална Украйна !!!
                          И в общи линии това е на път да се случи, освен ако управляващата върхушка в Киев не реши наистина да доунищожи Украйна и да я разцепи окончателно, продължавайки досегашната си политика ...

И това е ясно от ден първи на цялата драма с Асоциирането към ЕС, Митническия съюз, Майдана и пр.

Коментар

Току що гледах едно предаване за съветската окупация. Я ми кажи знаеш ли с колко и какви делегации е представен СССР на Парижката мирна конференция 1945?
                            А с колко отбора участва Великобритания в световното по футбол?

Решили руснаците да извлекат малко повече дивиденти и закарали там три делегации руснаци. Ама са пеели в един хор на руски език. А можеха да отидат с 15 делегации. Колкото бяха съюзните републики.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Ся не говориме за теб, а за оня миндил Морков
                              Това не ми пречи аз до говоря за теб ......вярно ли е че черния негър те ползва за спестовна касичка........чудно де ли ти навира центовете ...

Коментар

Чшшш, чекай, аз съм правил проекти, по които имам усвоени (за работодателя ми, разбира се) пари по европейски програми за няколко милиона евро, айде по-спокойно, да си имаме уважението...
                                доколкото си спомням вие повдигнахте въпроса ......което всички знаем че си е простотия

Коментар

Working...
                                X