IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз имам един въпрос към всички тук:
    към хората подрепящи майдана, към терористите които подклаждат братоубийственат война, както и към кой къвто се смята...

Я кажете кога да направим един молебен за мир в Украйна?
    Мисля всички искаме това, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ами какво чакаш? Чемадан, вакзал, Масква....

И организирай някой Майдан, окупирай Московския държавен университет и почвай да разделяш.
      Aма ти не знаеш ли?

Майдана в Москва почва на 21.09.2014г. с Поход за мир...

А иначе ква работа имам аз в някаква изостанала тоталитарна държава...

Коментар

И организирай някой Майдан, окупирай Московския държавен университет и почвай да разделяш.
        Те там питат за НПОП.
        Готов съм да му платя еднопосочния билет за "Добролет плюс" в посока Москва ...ето с тоя си акт станах вече борец за демокрация
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Иначе аз съм за това, Русия да бъде разделена на няколко буферни държави, това ще донесе траен мир на Европейския континент...

Те там питат за НПОП.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            National Interest: Най-добре е Украйна да стане буферна държава
            Интерес(т)но издание, появило се през 2014... Бас ловя, че го финансира един нисък на ръст човек, чийто дом е обиколен от червена тухлена стена...

Иначе аз съм за това, Русия да бъде разделена на няколко буферни държави, това ще донесе траен мир на Европейския континент...

Коментар

• National Interest: Най-добре е Украйна да стане буферна държава
              7 Септември 2014 | 20:26 | Агенция "Фокус"

Москва. Русия има основателни опасения във връзка с разширяването на НАТО и ЕС на изток, пише американското издание National Interest. За да бъдат разсеяни те и за да се намали общото ниво на геополитическото напрежение между Русия и Запада, има смисъл Украйна да се превърне в една постоянно неутрална държава, която да е свободна и от контрола на Русия, и от западното влияние. Това коментира американският политолог Питър Харис. Авторът се позовава на становището на професора от Харвард Стивън Уолт, публикувано във вестник The New York Times. "Вместо да гонят демонстрантите, които пратиха в изгнание бившия президент Виктор Янукович, Съединените щати и техните европейски съюзници трябва да работят заедно с Москва върху споразумение, което ще запази статута на Украйна като независима, но неутрална буферна държава", пише Уолт.

Коментар

Абе воина в окопите на - 20 градуса и тия колкото и да са свикнали мисля ще поохладят ентусиазма за тепане
                За затопляне ще привлекат украинки и рускини. Те са доста знойни дами.

Коментар

През дъждовната есен е по-трудно да се воюва в Украйна, въпреки че и двете страни разполагат с високопроходима техника, а и сраженията са в гъстонаселени области. Все пак предвижването може да става само по пътища, което ограничава маньовъра.
                  А зимата не може да попречи на никого.
                  Тези народи обичат зимата.
                  Абе воина в окопите на - 20 градуса и тия колкото и да са свикнали мисля ще поохладят ентусиазма за тепане

Коментар

В момента никои не е доволен от ситуацията. Опълченците мислят че можеха във суматохата да изтласкат фашагите още по назад. фашагите си мислят че могат да получат реванш. Според мен след кратко прегрупиране че има още още една вълна сражения преди настъпването на зимата когато щат не щат ще спрат...
                    През дъждовната есен е по-трудно да се воюва в Украйна, въпреки че и двете страни разполагат с високопроходима техника, а и сраженията са в гъстонаселени области. Все пак предвижването може да става само по пътища, което ограничава маньовъра.
                    А зимата не може да попречи на никого.
                    Тези народи обичат зимата.

Коментар

• В момента никои не е доволен от ситуацията. Опълченците мислят че можеха във суматохата да изтласкат фашагите още по назад. фашагите си мислят че могат да получат реванш. Според мен след кратко прегрупиране че има още още една вълна сражения преди настъпването на зимата когато щат не щат ще спрат...

Коментар

• Тъй нареченото примирие май изобщо не се състоя. Вчера укрите са обстрелвали колона на червения кръст, която е искала да занесе помощи на жителите на Луганск. Артилерийските престрелки около Донецк продължават спорадично. Просто двете страни използват някакво уж спиране на огъня за да се прегрупират.
                        Украинските войски в нощта срещу 7 септември няколко пъти са стреляли по позициите на опълченците, както и по градовете под техен контрол, съобщиха от щаба на опълчението на ДНР.

В село Зуевка е бил обстрелван контролно-пропускателен пункт на опълченците, има убити и ранени. Град Ханжонково е бил подложен на минометен и артилерийски огън. Унищожени са няколко къщи. Данни за постадали засега няма. Град Енакиево е бил обстрелван от системите "Град", има разрушения. Село Старобешево е било подложено на обстрел от два танка и БТР. Също така е било стреляно по град Макеевка, загинал е един човек.

Съобщения за престрелки, взривове и залпове от тежки оръжия идват от района на летището в Донецк.
                        Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...a-Donbas-2801/

Коментар

• http://www.segabg.com/pic/11577/715906-l.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Да де, ама на тая версия верват само в масква и петата им колона по света
                            Иначе чувам че нови санкции срещу хуйлостан влизат в сила във вторник...
                            Сигурно щото те са прави, а останалия свят криви
                            Ми като гледам и в Крим го верват ......щото съпротивително движение няма .... пък уж били насила според теб

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                              Ми баце, "много е*еш, малко четеш", както се казва в оня виц
                              Не си ли чел за мюнхенска конференция преди 2 световна война? - как немците присвояват Судетска област от чехите, защото там живеели много немци.
                              То всички големи конфликти винаги така почват, ВИНАГИ! Винаги са защитавали "уж" справедлива кауза а после повече и повече.
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...BD%D0%B8%D0%B5

Точно това става и тук - руснаците взеха Крим без проблеми и алчността им стана по голяма - искат още и още и още...кога ще спрат?
                              Аха и твоята теза е Руснаците да се оставят Американците да си правят квото искат само и само да няма голяма война ли ..... щото руснаците достатъчно отстъпиха последните 20 години , ма нахалните янки не се спират и продължават да искат и искат......вече минаха червената линя

Коментар

Бе ако Крим е окопиран де е съпротивата бе....Крим си направи референдум , тои и без това в рамките на Украйна беше автономен със собствено правителство и парламент и си събра чукалата щото не искаше да стои с фашагите в една държава....разбираемо нали ....
                                Да де, ама на тая версия верват само в масква и петата им колона по света
                                Иначе чувам че нови санкции срещу хуйлостан влизат в сила във вторник...
                                Сигурно щото те са прави, а останалия свят криви

Коментар

Working...
                                X