IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    За измисления Запад ми дреме на фанелата.Особено за Щатите.Колкото по бързо бъдат ликвидирани толкова по добре.От там по нашите земи дойде злото.Точно заради измислените им ценности в България имаме
    1.Масово размножаване на мангали
    2.Масово разпространение на наркотици
    3.Многократно увеличение на кражби убийства и самоубийства
    4.Огромна безработица и безпътица за младите хора
    5.Лошо здравеопазване и образование
    5,Ниски пенсии
    И най накрая ще се кефя на воя на поддръжниците на това.Белене трябва да се възстанови.Мястото на тебе и себеподобните ти е там
    Ще ти се знам, ама свърши тая с Белене. Сега ще ви се налага да си затваряте миризливите червени устички и да си доизвиеете скапания остатък от животчето по землянките си, откъдето изпълзяхте с помощта на рушняците преди много години.
    Збогом, както казваше вашия кОлтурен министър, бате серго!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
      И на какво ще се кефиш - че ще станат мизерни като в плевенско село ?
      Сепаратизма никому не е донесъл ползи - ефекта е че олигархийката почва да точи ресурсите на новоизлюпената страна - във вакуума от беззаконие.
      За измисления Запад ми дреме на фанелата.Особено за Щатите.Колкото по бързо бъдат ликвидирани толкова по добре.От там по нашите земи дойде злото.Точно заради измислените им ценности в България имаме
      1.Масово размножаване на мангали
      2.Масово разпространение на наркотици
      3.Многократно увеличение на кражби убийства и самоубийства
      4.Огромна безработица и безпътица за младите хора
      5.Лошо здравеопазване и образование
      5,Ниски пенсии
      И най накрая ще се кефя на воя на поддръжниците на това.Белене трябва да се възстанови.Мястото на тебе и себеподобните ти е там

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Понеже много хора тук напоследък се интересуват от резултатите по разследването на сваления полет МН17...

Малайзия: Boeing был сбит с подконтрольной сепаратистам территории
        Кандид, никой не отрича къде е паднал самолета. Хубаво е първо да прочетеш, а тогава да пишеш. Когато пада самолет , той не пада като камък който си подхвърлил във въздуха, пада по определена треактория, каква е тази треактория, попитай някой друг не мен. Според теб е паднал като камък, а си има и странично отклонение, в зависимост от къде е дошъл изстрела. По същата логика по която пускаш ДВ може да пуснеш филмчето на СНН отпреди месец, това няма да убеди никой
        Руснаците казаха- имало е украински самолет, работещи ЗРВ
        УСА каза ние имаме снимки, ама няма да ви ги покажем, все си мисля че данните за секретност отстъпват пред живота на 300 души
        Очилатия педал но 2 минута каза- руснаците са, ама, кой, кога, как не става ясно. Просто запада в момента/а и преди момента/ си е въобразил че руснаците са виновни, и никакви доводи нямат значение

Коментар

Путин подкупва шотландците.Ще се изкефя ако се отделят от Англия.После Каталуния после Италия и те така.
          И на какво ще се кефиш - че ще станат мизерни като в плевенско село ?
          Сепаратизма никому не е донесъл ползи - ефекта е че олигархийката почва да точи ресурсите на новоизлюпената страна - във вакуума от беззаконие.

Коментар

• Между моето "няма лошо" в референдумите и твоето "заревал на умряло" няма нищо общо.
            А, че в раша няма, не е имало и скоро няма да има референдуми ЗА НИЩО е повече от ясно. Там само с майдан ще се оправят. И то скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Няма лошо. Английски, испански или италиански танкове НЯМА да видиш в тези области, бъди сигурен. А като сме почнали с референдумите за независимост, да минем и на Чечня, Дагестан, Башкирия, Сахалин, Сибир и т.н. В твоята родина има доста за цепене.
              Е за мой кеф ни в моята Родина ни в Русия ще има референдуми за независимост.Засега такива се очертават в твоята родина и затова си заревал на умряло.Реви си квичи си колкото си искаш не ми пречиш.Колкото повече виеш толкова по голям кеф

Коментар

...
                Иначе аз съм за това, Русия да бъде разделена на няколко буферни държави, това ще донесе траен мир на Европейския континент...
                А ако разделим метрополията на 50-тина буферни държави ще има траен мир по всичките земни кълбета!

Коментар

Путин подкупва шотландците.Ще се изкефя ако се отделят от Англия.После Каталуния после Италия и те така.
                  Няма лошо. Английски, испански или италиански танкове НЯМА да видиш в тези области, бъди сигурен. А като сме почнали с референдумите за независимост, да минем и на Чечня, Дагестан, Башкирия, Сахалин, Сибир и т.н. В твоята родина има доста за цепене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Лондон „в паника” преди референдума за независимост на Шотландия
                    8 Септември 2014 | 09:36 | Агенция "Фокус"

Единбург. Първият министър на Шотландия Алекс Салмонд назова „панически мерки”, планът на правителството на Великобритания да предостави голяма автономност на Шотландия, в случай, че те гласуват против независимостта си, съобщи BBC.
                    По-рано финансовият министър на Великобритания Джордж Осбърн заяви, че правителството на страната в близките дни ще представи план за осигуряването на Шотландия на голяма икономическа самостоятелност. Тя ще бъде предоставена в случай, че на референдума, който ще се състои на 18 септември, бъде взето решение за отказ от независимост.
                    По думите на Салмънд „вече е късно за такива решения. Елита на Уестминстър ще загуби референдума, тъй като жителите на Шотландия ще одържат победа”.

Ето защо камерън толкова подскача против редерендума в украйна....

Коментар

• Лондон „в паника” преди референдума за независимост на Шотландия
                      8 Септември 2014 | 09:36 | Агенция "Фокус"

Единбург. Първият министър на Шотландия Алекс Салмонд назова „панически мерки”, планът на правителството на Великобритания да предостави голяма автономност на Шотландия, в случай, че те гласуват против независимостта си, съобщи BBC.
                      По-рано финансовият министър на Великобритания Джордж Осбърн заяви, че правителството на страната в близките дни ще представи план за осигуряването на Шотландия на голяма икономическа самостоятелност. Тя ще бъде предоставена в случай, че на референдума, който ще се състои на 18 септември, бъде взето решение за отказ от независимост.
                      По думите на Салмънд „вече е късно за такива решения. Елита на Уестминстър ще загуби референдума, тъй като жителите на Шотландия ще одържат победа”.

Ето защо камерън толкова подскача против редерендума в украйна....

Коментар

• Понеже много хора тук напоследък се интересуват от резултатите по разследването на сваления полет МН17...

Малайзия: Boeing был сбит с подконтрольной сепаратистам территории

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                          Ако не иска американския флот - да, точно ката мислим
                          Флота го видяхме вече, ана бещо засече )))))

Не забравяй какво се случи в средата на Август и как не направиха нищо САЩ

Коментар

Aма ти не знаеш ли?

Майдана в Москва почва на 21.09.2014г. с Поход за мир...

А иначе ква работа имам аз в някаква изостанала тоталитарна държава...
                            Ми тука голем демократ го раздаваш.И голям защитник на евроатлантически ценности.Колко му е да идеш в Русия да помогнеш на изстрадалия руски народ в борбата му за демокрация.Ма те е страх можеш само да лаеш във форума.
                            Last edited by X_Y; 08.09.2014, 11:05.

Коментар

• Айде...
                              варварите се завръщат в седемнайсти век...

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                                Аз имам един въпрос към всички тук:
                                към хората подрепящи майдана, към терористите които подклаждат братоубийственат война, както и към кой къвто се смята...

Я кажете кога да направим един молебен за мир в Украйна?
                                Мисля всички искаме това, нали?
                                Дела трябват, не молитви.

Коментар

Working...
                                X