IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
    Кандитко ми аз кат ти разправям че сините в България както и ЕС и НАТО са тъпанари ти оти не ми верваш?Сега убеди ли се“
    Кой те е спрял да се разкараш от НАТО и ЕС? Заминавай, че Путьо ся заселва Магадан.

П.П. На някой да му думнат спестяванията в руска банка КТБ не знам как се вижда отстрани - че едва ли има по-фрост от него.

Ма, тръгнал да ръси акъли и квалификации за другите

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
      Кандитко ми аз кат ти разправям че сините в България както и ЕС и НАТО са тъпанари ти оти не ми верваш?Сега убеди ли се“
      Не баш...бате...

Тъпанар е Путин, понеже:

От цялата работа губи първо потребителя. Защото се появява още един прекупвач - този, който лепи новия етикет. А това разбира се не е безплатно и съответно френско/казахстанските ябълки поскъпват. Губи и руската хазна, защото не влизат в нея съответните такси и налози за внос, а се прибират от беларуските, казахстанските или мароканските митнически служби.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Бе, аз си пиша във форум на БГ Империя.

Ти що не си намериш някой "славянски" и там си пиши полюциите на воля?
        Ти добре си пишеш ама аз не разбррах кога ще се разпаднат ЕС Русия и САЩ?Не разбрах и какво предвижда американската доктрина за България фесове ли ще ни слагат или Източна Румелия става турска?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Разбирам, че в Масква излязъл страшен белоруски камамбер и бри-то от Бобруйск не било зле...

Скоро чакали казахстанско бордо...

"Made in France" стана "Сделано в Беларусь"
          Френските земеделци масово заобикалят руското ембарго

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            путиноид? арийски православец и савеЦки граж...пардон крепостник.
            Комунетата вече нямат идеология за разлика от преди 100 години.

Тогава беше лесно - да вземем от богатите и да "дадем" на бедните като избием елита ( кадърните ).

Затова Джуджето само се усеща и е пуснало яко рушветите да текат, щото няма друг коз, освен лакомията на стадо примати.

Тогава лафчетата бяха същите - ние ще ви стрижем до кокъл, ама ся сме на фаза социализъм, па като дойде комунизма - стой та гледай какви реки от богатства ще текнат.
            -----------------------------------------

През това време държави като Канада и УСА, Швеция, Финландия станаха най-социалните държави като цели 50 години бяха наричани мръсни "капиталисти" от същите смешковци в наши дни

Де факто тогава Путинофилите плюеха гадния капитализъм, а сега плюят западния социализъм.

Историята е забавно нещо как се обръща палачинката само и само да се задържи някой ситен гном на власт.

40 млрд. доларес са му малко на Хаяско - ламти за още - все едно ще ги носи в отвъдното скоро
            Last edited by marandi; 15.09.2014, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              каква БГ империя, какви 5 златни лева, бря... вазелин, вокзал, бруксел може и фашингтон...
              Бе, аз си пиша във форум на БГ Империя.

Ти що не си намериш някой "славянски" и там си пиши полюциите на воля?

Коментар

• Разбирам, че в Масква излязъл страшен белоруски камамбер и бри-то от Бобруйск не било зле...

Скоро чакали казахстанско бордо...

"Made in France" стана "Сделано в Беларусь"
                Френските земеделци масово заобикалят руското ембарго

Коментар

Ами казах ти, че няма нужда да ми отговаряш...знам, че е трудно да се самоопределиш, все пак славяните като единна група са изчезнали някъде около началото на Христовата ера...но ето имаме реликт тук...

Или ще уточниш - велезгит, абодрит, браничевец, ант и пр. ...ща си ти?
                  Те Хърватия отдавна отхвърлиха т.нар. "славянска" теория за произхода си и вече историците им смело допускат български произход като хипотеза.

Интересно защо в цял свят държавите вече се гаврят със славянската теория, която си нямала ни една държава

П.П. Руснаците са още по-смешни с теориите си - вече модерните им историци взеха да налагат теорията за кимерийци.

Па, както е казал още бат' Раковски - кимерийците - това са българите

Та, остави го това подобие на индивид, което не знае какво е. Дай му шанс да се изкара елф или джедай - няма да ме учуди.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Заминавай в държавата Славяния тогава - аз ще ти платя билета до там - само да ми я покажеш къде се намира.

Приемам и рекламация от типа - преди 1000 години е била еди-къде си до днешна дата.

Кой те е спрял? Ама тук е БГ Империя и важат български закони. Чаткаш ли или да ти го обясня по-бавно?
                    каква БГ империя, какви 5 златни лева, бря... вазелин, вокзал, бруксел може и фашингтон...

Коментар

За това говоря 64%*90%=57,60%... И няма равенство между допитване до народа за парламент и зачленство във военна организация
                      Както казах, девиации от нормалния стандарт около 50-те процента са възможни само в общества като путлеровия райх, съответно в окупираните територии като Крим, с феноменалните 107% избирателна активност!!!!

Тук 64% са повече от добре...

Коментар

Ами казах ти, че няма нужда да ми отговаряш...знам, че е трудно да се самоопределиш, все пак славяните като единна група са изчезнали някъде около началото на Христовата ера...но ето имаме реликт тук...

путиноид? арийски православец и савеЦки граж...пардон крепостник.

Коментар

Иначе избирателната активност е 64 % през 1997 г. .
                          За това говоря 64%*90%=57,60%... И няма равенство между допитване до народа за парламент и зачленство във военна организация

Коментар

Клета майка България има единствен шанс да оцелее и това е Велика Русия

Още на темата, МАТО, Пиндостан и Партнъори.......... мудрый анекдот от тов. Пушкова
                            https://www.youtube.com/watch?v=TKR0YuI4D64

Пп. Аз съм православен и славянин, А ти?

Коментар

Още на темата, МАТО, Пиндостан и Партнъори.......... мудрый анекдот от тов. Пушкова

Заминавай в държавата Славяния тогава - аз ще ти платя билета до там - само да ми я покажеш къде се намира.

Приемам и рекламация от типа - преди 1000 години е била еди-къде си до днешна дата.

Кой те е спрял? Ама тук е БГ Империя и важат български закони. Чаткаш ли или да ти го обясня по-бавно?

Коментар

Аз пък не съм славянин, а българин.
                                Жалко за теб, нямаш си родина, нито майка....само червеното знаме и партията-майка.

Коментар

Working...
                                X