IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Екомунис, ти за кво се бориш ся? Какво точно искаш да докажеш?
    Успя ли да прочетеш какво означава аксиома?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Екомунис, ти за кво се бориш ся? Какво точно искаш да докажеш?
      Доказват се теореми, но има и аксиоми. Ти с какво боравиш?

Коментар

• Екомунис, ти за кво се бориш ся? Какво точно искаш да докажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Искаш да кажеш, че раша наводнява ЕС със стоки, като ги препродава през ...България .
          Може.
          Освен това, Русия изнася суровини и оръжие. Съмнява ме да изнасят стоки.

Коментар

Искаш да кажеш, че раша наводнява ЕС със стоки, като ги препродава през ...България .
            Може.
            То пък България една входна врата. По лесно е да я заобиколиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
              Дали пък не се случва и от другата страна нещо подобно
              Може.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                Ми какъв е проблема?Нека си печелят тамън ще внасят безмитно в Русия.
                Ми няма проблем...за западните производители . Но за кремлин имааааа. Голям. Четвъртит. просто парите от митата на всички тия стоки, вече не отиват в джобовете на приятелчетата на хаяско, а в белоруса и казаха....не, че и те не са му приятели, но все пак не вярвам да му броят отбив кеш парасъ после

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Разбирам, че в Масква излязъл страшен белоруски камамбер и бри-то от Бобруйск не било зле...

Скоро чакали казахстанско бордо...

"Made in France" стана "Сделано в Беларусь"
                  Френските земеделци масово заобикалят руското ембарго

Дали пък не се случва и от другата страна нещо подобно

Коментар

Що?!?!? Те явно си продават продукцията и си печелят, ноооо парите не отиват при хаяско, в джобовете на други, като лукашенко или казахстанеца.
                    Перфектен начин да се всее раздор дори и в мижавите съюзници на кремлин
                    Ми какъв е проблема?Нека си печелят тамън ще внасят безмитно в Русия.

Коментар

"... Я дай информация, с колко процента е избрано НС, което цитираш, А?..."

За последното НС питаш нали? И за процентът български граждани дали гласа си "правителството" на олигарски нали?

Мммм май едноцифрено число беше, нооооо това не ви попречи да си "управлявате" въпреки безпрецедентните за българската история протести.
                      Сега ще мълчите и ще си ближете червените задници
                      Всъщност, накрая сите Бойко и Доганчо си искаха увеличение на заемите , за да се покрият парите им в КТБ. Кой беше против. Но...не съм от хората които гласуват за БСП. Просто вече съм от хората които вярват в стратегическия баланс. Ако няма Русия, САЩ ще правят каквото си поискат (заедно с Великобритения, Австралия и т.н коронясани държави) Но.....Близо е края им.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        На фактура си вече изнесен - не го ли разбра?

Като си много открехнат - вече се цъка. Оформи си заданието, ще те входирам и като го видя ще ти кажа дали е изпълнимо, срок и цена.
                        Маранди имам усещането че оркестъра свири една песен а ти пееш друга

Коментар

Кой те е спрял да се разкараш от НАТО и ЕС? Заминавай, че Путьо ся заселва Магадан.

П.П. На някой да му думнат спестяванията в руска банка КТБ не знам как се вижда отстрани - че едва ли има по-фрост от него.

Ма, тръгнал да ръси акъли и квалификации за другите
                          Не бе ти кажи кога ще се разпаднат Русия ЕС и САЩ?

Коментар

Италия одобри ОВОС-а на Трансадриатическия газопровод

TAP ще даде достъп на България до газ от Азербайджан чрез връзката Комотини - Стара Загора

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...provod,180037/
                            -----------------------------------------------

Ето ви го един от проектите, който почти е на финална права и до 2 години ще го очаткат.

Нормално е списващата журналистка да не е запозната с детайлите, но се минава после през ратификация от Парламента като Гърция и Албания вече са го направили, чакаха Италия до сега.

П.П. Понеже имаше много "загрижени" псевдо-енергетици тук, които не спираха да дрънкат мантрите, че газ в БГ можело да има само от Путьо.

Гърция между другото си удвоява капацитет кораби за втечнен газ и вече е пуснала поръчката за построяването им.

Бай бай - Ю.пАток - сега ще има малко поръчкови убийства за взети напред рушвети от "картинката", а после и малко по затворите, дето са подписвали неизгодни клаузи ( анти-български ).

Те, така ....
                            А дано стане тоя газопровод.Това наистина ще е диверсификация.Ако и цените са по ниски чудесно

Коментар

Ти добре си пишеш ама аз не разбррах кога ще се разпаднат ЕС Русия и САЩ?Не разбрах и какво предвижда американската доктрина за България фесове ли ще ни слагат или Източна Румелия става турска?
                              На фактура си вече изнесен - не го ли разбра?

Като си много открехнат - вече се цъка. Оформи си заданието, ще те входирам и като го видя ще ти кажа дали е изпълнимо, срок и цена.

Коментар

Кандитко ми аз кат ти разправям че сините в България както и ЕС и НАТО са тъпанари ти оти не ми верваш?Сега убеди ли се“
                                Що?!?!? Те явно си продават продукцията и си печелят, ноооо парите не отиват при хаяско, в джобовете на други, като лукашенко или казахстанеца.
                                Перфектен начин да се всее раздор дори и в мижавите съюзници на кремлин

Коментар

Working...
                                X