Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТолкова за прехвалената българска икономика, която "демокрацията съсипа".
Благодаря морков!
Въпросът е сега като сме толкова лоялни на САЩ що ония ни показват само среден пръст .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеИ после с печалбите какво стана, парите в куфари и газ към Австрия.
Дойновци, Станишевци, Тодоровци...
Срам нямате!
70 години я тормозят тая страна петнадесет крадливи рода!
Престъпления за смъртни присъди са това!
БГ си връща дълговете и излиза от финасовата криза....налегнала целия свят тогава...
След горбачов спряха дотациите и разбрахме ,какво сме изпуснали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеКоментирай фактите.... В статиите има достатъчно информация, от която можеш да видиш конверсионните съотношения между златен лев, златна рубла, златна лира и френския франк и да направиш сравнения... ама чукча писател, а не читател
"Газпромбанк" преминава към китайска платежна система
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/09/...tejna_sistema/
Коментар
-
Дрогаре, абе някой знае ли, кога товарищ ПутЕн ще пътува за Япония, не за друго, но да не стане фал и да го върнат на границата...
Премьер Японии отложил визит Путина в Токио по просьбе США
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЯвно не знаеш, че Максим е руснак и руски гражданин... Така че не обръщай внимание на най-малкото компрометирано от гледна точка на пристрастност мнение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение.......И не по маловажно купуваха всичките ни боклуци които не можехме да продадем другаде....
Благодаря морков!
Коментар
-
Относно "окупацията" ми те самите руснаци си наричат присъствието у нас в периода 1878-1879 "окупация", такъв е и термина, използван в подписаната конвенция...
http://diagnosa.net/wp-content/uploads/2012/06/12.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЯвно не знаеш, че Максим е руснак и руски гражданин... Така че не обръщай внимание на най-малкото компрометирано от гледна точка на пристрастност мнение...
Винаги ми е било странно като срещна руснаци или с такова самосъзнание, които възхваляват Путин и ко, защо са установяват дълготрайно в БГ не знам!Last edited by needtoknowmore; 23.09.2014, 12:11.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИ как така я калкулира тази цена Аз не знаех, че Русия е тръгнала с една единствена цел да ни освободи и после да даде назад Хайде като пишете нещата мислете малко! Вие сте спряли до след освобождението ни - от там насетне за всички наши политики са били контра, за съединението да не говоря! А и красотата на ВСВ както и да е! Всичко е в миналото, но това не може да е основа за васална роля в 21 век! Който иска да е васал на, която и да е страна най-добре да си ходи там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМа точно ...я вземи ни напиши учебник по история и акцентирай на Американо-турската освободителна за нас война.....че да се ограмотим.....
Помогнали са ни, освободили са ни.
Ние също сме участвали.
Поляци, литовци, естонци, румънци, молдовци също...
Вероятно и много други...
Дължим ли ние българите да сме роби на комунистически СССР в продължение на 70 години вече, понеже са ни освободили преди 130 години?
Трябвало ли е да ставаме част от имперска Русия, понеже са ни освободили???
Трябвало ли е да правят на три пъти опити за държавен преврат руснаците у нас??????????
Дължим им благодарност, но до тук, нищо повече!
Не им дължим робия и мъки. Осъзнайте проблема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМомше, става ли да се посмееш, след като помислиш малко, айде да гледаме фактите за:
-Цената на Руско-Турската освободителна война 1877-1878, която е заплатила Русия
-Цената на Временното Руско управление 1878-1879, което ти наричаш окупация
-Цената, която е заплатила Русия за независимостта на България, обявена от Цар Фердинанд
Аз казвам, че Русия е заплатила около 8 пъти по-висока цена за независимостта на България, отколкото струва 2-годишната издръжка на Руското управление 1878-1879г
Русия те освободи, големия залък с независимостта, дето беше заседнал в гърлото на Фердинанд, пак Русия удари рамо. Жив и здрави да сте и ви пожелавам да не се удавите в плюнките, дет мятате!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКакто и непознаването й...или превратното й представяне и тълкуване...особено, когато това се прави в интерес на враждебна чужда сила...нарича се морално национално предателство...
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеОх тук като ви чета направо лошо ми става - плащали ни вовеки дълга ебаси смеха:
Колко струва руската окупация на България от 1878-1879 г.?
-Цената на Руско-Турската освободителна война 1877-1878, която е заплатила Русия
-Цената на Временното Руско управление 1878-1879, което ти наричаш окупация
-Цената, която е заплатила Русия за независимостта на България, обявена от Цар Фердинанд
Аз казвам, че Русия е заплатила около 8 пъти по-висока цена за независимостта на България, отколкото струва 2-годишната издръжка на Руското управление 1878-1879г
Русия те освободи, големия залък с независимостта, дето беше заседнал в гърлото на Фердинанд, пак Русия удари рамо. Жив и здрави да сте и ви пожелавам да не се удавите в плюнките, дет мятате!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛично съм гледал документите когато през 1982 г. сме купували петрол по 16-25 копейки и сме препродавали по долар милиони тонове....петрол.....
човек и сляп да е ,ще прогледне от такива лъжци като вас.....
И не по маловажно купуваха всичките ни боклуци които не можехме да продадем другаде....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар