Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНямам идея, отоплението никога не ми е било особен разход. Но доста приятели зарязаха парното и минаха на климатици. Според тях е по-евтино. Пък нищо не им е изгоряло.
Не ти е особен разход щото си на софийското парно. И ти е топло и ти е евтино.
Пък с климатик е по-скъпо и по-студено. Живял съм на парно 25 години, сега съм на климатик.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЗакъснял си. Вече идват облачните услуги, до 5-6 години искаме не искаме, пиратството умира. Поне що се отнася до софтуера. За лекарствата които иска да пие фалшиви - на мен не ми се струва далавера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАйде сега стандарт на живот, сравни стандарт на руснака със стандарта на българина... във видинско монтанско май не си бил, като добавка е и циганското робство на бялото население
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТой може да обяви и че ще колонизира марс, ама не 50% от руснаците живеят със стандарт по-нисък от този на 50% от китайците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе то да не е само трафопоста! Ами захранващите линии? Ами сградните инсталации?
Впрочем отоплението на ток е доста по-скъпо.
Пък и тогава в студеното време няма да имаме достатъчно мощности. Ще се питаме що не построихме Белене?
НПО - платени и бутикови, може би демократи
http://www.duma.bg/node/82407
В България има регистрирани около 41 000 неправителствени организации (НПО). Това означава, че средно на всеки 175 българи се пада по една НПО. За последните 13 години броят им е нараснал 40 пъти - от 1000 през 2001 г. до над 40 000 днес. Част от тях съществува единствено "на книга", тъй като онези, които редовно предават отчети, са около 10 000, или 25%. 2700 организации отчитат приходи и от стопанска дейност. За 1200 от тях те са по-високи от постъпленията от нестопанската.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЗависимостта е не от доставчика, а от транспортъора на газ... 100 еденици консумация изискват поне 300 еденици търба, за да няма високи такси и изнудване от транзитъора
Тръби, газ, али бали, са просто една алтернатива. Една от многото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе то да не е само трафопоста! Ами захранващите линии? Ами сградните инсталации?
Пък и тогава в студеното време няма да имаме достатъчно мощности. Ще се питаме що не построихме Белене?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеКато гърмят ще ги сменят. По добре нов трафопост отколкото зависимост от руска газ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеКато гърмят ще ги сменят. По добре нов трафопост отколкото зависимост от руска газ.
Пък и тогава в студеното време няма да имаме достатъчно мощности. Ще се питаме що не построихме Белене?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСветът трябва само да отхвърли разните американски глупости като авторско право, патентно и готово. Щом си изпял песен, то браво. Прекрасно. Ще се прочуеш. Ама песента мога да си я пускам където искам и с каквато цел си искам. Толкоз. Същото и за книгите, филмите и т.н. И тогава няма някакви холивудски пикли да се шматкат насам натам със собствени реактивни самолети само щото си разкрачили краката в някой филм.
Това естествено се отнася и за патенти на лекарства, техника, софтуер и т.н.
Май ставам антиглобалист на стари години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениедаде, ама другаря кириенко днес обяви че ще строи 9600 МВТ, 8 реактора, ядрена мощност в ЮАР... а запада е свикнал да живее на колониалната кълка, обиране на такива индианци, като нашия народ и друго... запада е свикнал да продава въздух майкрософти, песни, филми, фючърси
нищо не казвам, ще гледаме
Това естествено се отнася и за патенти на лекарства, техника, софтуер и т.н.
Май ставам антиглобалист на стари години.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТо за това доматите и лука са от Турция, ябълките от Полша, картофите от Франция, крушите от Гърция, ягодите от Англия. Аз скоро български плод по магазините не съм виждал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВ София ако няма ТЕЦ ще трябва единия блок на АЕЦ да работи само за замяна на ТЕЦа. И ще гърмят трафове на поразия, а и голяма част от административните сгради строени при социализма могат да се отопляват само на парно. Нямат нужните инсталации на ток.
Коментар
Коментар