IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    баба ми все е живяла с уиндоус, трябва да преглътна един дискомфорт от 1-2 месеца и минавам на линукс
    Ми ок, ако 200 лева за уиндоус са ти проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      Нямам идея, отоплението никога не ми е било особен разход. Но доста приятели зарязаха парното и минаха на климатици. Според тях е по-евтино. Пък нищо не им е изгоряло.

Не ти е особен разход щото си на софийското парно. И ти е топло и ти е евтино.
      Пък с климатик е по-скъпо и по-студено. Живял съм на парно 25 години, сега съм на климатик.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Закъснял си. Вече идват облачните услуги, до 5-6 години искаме не искаме, пиратството умира. Поне що се отнася до софтуера. За лекарствата които иска да пие фалшиви - на мен не ми се струва далавера.
        баба ми все е живяла с уиндоус, трябва да преглътна един дискомфорт от 1-2 месеца и минавам на линукс

Коментар

Айде сега стандарт на живот, сравни стандарт на руснака със стандарта на българина... във видинско монтанско май не си бил, като добавка е и циганското робство на бялото население
          Убеден съм че хората във Видин живеят много по-добре от хората в Чувашка АССр например

Коментар

Той може да обяви и че ще колонизира марс, ама не 50% от руснаците живеят със стандарт по-нисък от този на 50% от китайците.
            Айде сега стандарт на живот, сравни стандарт на руснака със стандарта на българина... във видинско монтанско май не си бил, като добавка е и циганското робство на бялото население

Коментар

• Хахаха НПО то мьи е по-добро от НПО то тьи

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Че то да не е само трафопоста! Ами захранващите линии? Ами сградните инсталации?
                Впрочем отоплението на ток е доста по-скъпо.
                Пък и тогава в студеното време няма да имаме достатъчно мощности. Ще се питаме що не построихме Белене?
                Ядрената енергия е независим източник на енергия... ама ето една причина

НПО - платени и бутикови, може би демократи
                http://www.duma.bg/node/82407

В България има регистрирани около 41 000 неправителствени организации (НПО). Това означава, че средно на всеки 175 българи се пада по една НПО. За последните 13 години броят им е нараснал 40 пъти - от 1000 през 2001 г. до над 40 000 днес. Част от тях съществува единствено "на книга", тъй като онези, които редовно предават отчети, са около 10 000, или 25%. 2700 организации отчитат приходи и от стопанска дейност. За 1200 от тях те са по-високи от постъпленията от нестопанската.

Коментар

Зависимостта е не от доставчика, а от транспортъора на газ... 100 еденици консумация изискват поне 300 еденици търба, за да няма високи такси и изнудване от транзитъора
                  100 единици консумация изискват същото количество енергия от друг източник.

Тръби, газ, али бали, са просто една алтернатива. Една от многото.

Коментар

Че то да не е само трафопоста! Ами захранващите линии? Ами сградните инсталации?
                    Пък и тогава в студеното време няма да имаме достатъчно мощности. Ще се питаме що не построихме Белене?
                    Нямам идея, отоплението никога не ми е било особен разход. Но доста приятели зарязаха парното и минаха на климатици. Според тях е по-евтино. Пък нищо не им е изгоряло.

Коментар

Като гърмят ще ги сменят. По добре нов трафопост отколкото зависимост от руска газ.
                      Зависимостта е не от доставчика, а от транспортъора на газ... 100 еденици консумация изискват поне 300 еденици търба, за да няма високи такси и изнудване от транзитъора

Коментар

Като гърмят ще ги сменят. По добре нов трафопост отколкото зависимост от руска газ.

Коментар

Светът трябва само да отхвърли разните американски глупости като авторско право, патентно и готово. Щом си изпял песен, то браво. Прекрасно. Ще се прочуеш. Ама песента мога да си я пускам където искам и с каквато цел си искам. Толкоз. Същото и за книгите, филмите и т.н. И тогава няма някакви холивудски пикли да се шматкат насам натам със собствени реактивни самолети само щото си разкрачили краката в някой филм.

Това естествено се отнася и за патенти на лекарства, техника, софтуер и т.н.
                          Май ставам антиглобалист на стари години.
                          Закъснял си. Вече идват облачните услуги, до 5-6 години искаме не искаме, пиратството умира. Поне що се отнася до софтуера. За лекарствата които иска да пие фалшиви - на мен не ми се струва далавера.

Коментар

даде, ама другаря кириенко днес обяви че ще строи 9600 МВТ, 8 реактора, ядрена мощност в ЮАР... а запада е свикнал да живее на колониалната кълка, обиране на такива индианци, като нашия народ и друго... запада е свикнал да продава въздух майкрософти, песни, филми, фючърси

нищо не казвам, ще гледаме
                            Светът трябва само да отхвърли разните американски глупости като авторско право, патентно и готово. Щом си изпял песен, то браво. Прекрасно. Ще се прочуеш. Ама песента мога да си я пускам където искам и с каквато цел си искам. Толкоз. Същото и за книгите, филмите и т.н. И тогава няма някакви холивудски пикли да се шматкат насам натам със собствени реактивни самолети само щото си разкрачили краката в някой филм.

Това естествено се отнася и за патенти на лекарства, техника, софтуер и т.н.
                            Май ставам антиглобалист на стари години.

Коментар

То за това доматите и лука са от Турция, ябълките от Полша, картофите от Франция, крушите от Гърция, ягодите от Англия. Аз скоро български плод по магазините не съм виждал.
                              Голяма работа - дреме ми от къде са плодовете и зеленчуците.

Коментар

В София ако няма ТЕЦ ще трябва единия блок на АЕЦ да работи само за замяна на ТЕЦа. И ще гърмят трафове на поразия, а и голяма част от административните сгради строени при социализма могат да се отопляват само на парно. Нямат нужните инсталации на ток.

Коментар

Working...
                                X