IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
    Никой нищо не ни докара.
    аха.
    то и чужденци, които убиват украинци при т.нар. АТО няма.
    да.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      е в България не знам дали има докарани но в Германия и Прибалтиките има кво, ми колкот по бързо нападнат и се справят най-после с тея рушняци толкоз по-добре ко нал тъй? Да се освободи там всичко живо от тоя тиранина за да няма повече проблеми ...
      Що не нападат още НАТОто аз тва се чудя след толкова провокации от Путлер да нападнат кво чакат мм?

Мислих,че говориш за Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Айде чакаме и заспалите в центъра на Москва да подкарат и самая болшая

Ичкерия ще бъде свободна!

Коментар

Никой нищо не ни докара.
          е в България не знам дали има докарани но в Германия и Прибалтиките има кво, ми колкот по бързо нападнат и се справят най-после с тея рушняци толкоз по-добре ко нал тъй? Да се освободи там всичко живо от тоя тиранина за да няма повече проблеми ...
          Що не нападат още НАТОто аз тва се чудя след толкова провокации от Путлер да нападнат кво чакат мм?

ето ве ко нали има подкрепления, тряя да се задуши тая руска агресия най-накрая...

US Army Sends 100 Tanks To Eastern Europe To Deter Russian Aggression
          http://www.zerohedge.com/news/2014-1...ian-aggression
          Last edited by michaelis; 04.12.2014, 11:07.

Коментар

кое не разбра ве нали САЩа докараха още военна техника и искат по-мащабен конфликт то не конфликт ами искат война, ами да ги нападнат тея руснаци ай, кое не разбра що не нападат, да нападат там Москва и да освобождават народа от Путлер аз съм навит

Никой нищо не ни докара.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Специално за марианка ...

А преди това от кой ги открадна тези территории?Тая карта е за теб ,аз история на моя страна я знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Човека пише на бакшиш (езика на таксиметровите шофьори, така наречените бакшиши), а и е сериозно повлиян от стила на китайския официоз "Женминжибао", т. като редовно го прелиства...

Тогава ще му хареса тази китайска песен има и превод

https://www.youtube.com/watch?v=n7jg47szSyY

Россия ,пора делиться .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  И Путин явно чака, поради което взема спешни мерки:

Все для народа - российские власти решили не повышать минимальную розничную цену на водку в 2015 году

http://slon.ru/fast/economics/pravit...-1191230.xhtml

Коментар

Сорри,пак не схванах.Голяма вероятност,че това е гебистска провокация,преди днешното обращение на Путлер.Чеченци казват,че е истина
                    https://twitter.com/privovet
                    Очень кратко по поводу операции муджахидов вилаята Нохчийчоь в Джохаре.
                    Они считали, что могут бесчинствовать бесконечно. Они думали, что не понесут наказание за все свои преступления.
                    Это операция «Возмездие». Месть за всех убитых и замученных этим фашистским режимом.
                    Аллаху Акбар!
                    кое не разбра ве нали САЩа докараха още военна техника и искат по-мащабен конфликт то не конфликт ами искат война, ами да ги нападнат тея руснаци ай, кое не разбра що не нападат, да нападат там Москва и да освобождават народа от Путлер аз съм навит

Коментар

• Специално за марианка ...
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        А сега "брадати човечета" в центъра на Грозни... Тотал съпорт за Чеченската народна република!!! Ре-фе-рен-дум!!!

http://slon.ru/fast/russia/smi-rassk...-1191243.xhtml

СМИ рассказали о 200 боевиках в центре Грозного

Коментар

Не бе казвам нек се стрелят там в Украйната нали търговията с пушки върви и в САЩа и в Русията какъв е проблема? САЩа искат малко по-мащабно да го напраат, нали донесоха и танкове и други чудеса ми хубаво нека го направят боя малко по-мащабен тамън повече пари ше спечелят ...

Сорри,пак не схванах.Голяма вероятност,че това е гебистска провокация,преди днешното обращение на Путлер.Чеченци казват,че е истина
                          https://twitter.com/privovet
                          Очень кратко по поводу операции муджахидов вилаята Нохчийчоь в Джохаре.
                          Они считали, что могут бесчинствовать бесконечно. Они думали, что не понесут наказание за все свои преступления.
                          Это операция «Возмездие». Месть за всех убитых и замученных этим фашистским режимом.
                          Аллаху Акбар!

Коментар

• А сега "брадати човечета" в центъра на Грозни... Тотал съпорт за Чеченската народна република!!! Ре-фе-рен-дум!!!

http://slon.ru/fast/russia/smi-rassk...-1191243.xhtml

СМИ рассказали о 200 боевиках в центре Грозного

Коментар

Много кодирано го написа,нищо не разбрах.
                              Човека пише на бакшиш (езика на таксиметровите шофьори, така наречените бакшиши), а и е сериозно повлиян от стила на китайския официоз "Женминжибао", т. като редовно го прелиства...

Коментар

Много кодирано го написа,нищо не разбрах.
                                Не бе казвам нек се стрелят там в Украйната нали търговията с пушки върви и в САЩа и в Русията какъв е проблема? САЩа искат малко по-мащабно да го напраат, нали донесоха и танкове и други чудеса ми хубаво нека го направят боя малко по-мащабен тамън повече пари ше спечелят ...

Коментар

Working...
                                X