IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

"Я устал,я ухожу".

Коментар

• http://www.vesti.ru/onair/

Коментар

• Може и да не е провокация.Кадъров изглежда притеснен.Много оръжия вкараха от Донбас в Чечня
        https://pbs.twimg.com/media/B3_7vQ8CAAAfjC9.jpg
        https://pbs.twimg.com/media/B3_7vk-CQAQooHs.jpg
        https://pbs.twimg.com/media/B3_7x6OCIAA-Gbk.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Нещо не ти се получава "хумора"... не знам, на пияцата може и да разсмиваш колегите, ама тук.... мммммне...
          аз не моа те разбера тебе къде хумор виде? Що за олигофрен ли само да те питам, нали искаме да се освободим от Путлер нали така? Ами НАТО тряя да нападне Рашата иначе няма да стане и аз викам да нападат къде е проблема къде е хумора да се напрай една хубава война и да приключват с Путлер нали така??

Коментар

• Цитат:

Осведомените знаят, че голяма част от населението на Татарстан, Чувашия и Башкортостан определят етническият си произход като Българи/Булгари/Болгари, потомци на жителите на Волжка България ( Виж Заявлението на Казанския меджлис на българската община, Казан 2 август 1992 година). Недобре известно е, обаче, че БЪЛГАРСКАТА народност е отречена като малцинство, или националност даже и в днешна “демократична” Елцинова Русия. За определянето на националност се допуща само тази, която е включена в списъка на утвърдените националности съгласно официалният “Речник на националности и езици”, утвърден със закон от 1987 година. В един конкретен случай от 1994 година, явно създаващ, или подкрепящ прецедент, Върховният съд на Руската федерация в Москва отхвърли решението на Московския районен съд в Казан и на Върховния съд на република Татарстан с които се разрешаваше сменянето на националността записана в паспорта на Х.Г.Габдрахманов от “татарин” на “булгар”. Отхвърлянето на това решение се основаваше на мнението на “сътрудници от Института по етнология и антропология, че може да става дума само за генетическата приемственост от булгар, за която освен казанските татари претендират също чувашите, бесермяни, башкири, ТЮРКОЕЗИЧНИ НАРОДИ ОТ СЕВЕРЕН КАВКАЗ” (Дело 2-874/1994 г., курсивът мой, НА). Тук е мястото да спомена, макар и само мимоходом, че езиците на чуваши, удмурти, чеченци, североосетинци нямат нищо общо с тюркската езикова група. Но това е друга тема.
            --------------------------------------------------------

Спешно 3 роти с готвачи да се пратят в Кремъл да хранят безплатно блядовете, докато овладеем нещата в Украйна и Кавказ, че нашенци ще се избият помежду си
            Last edited by marandi; 04.12.2014, 11:43.

Коментар

• Сега плашат, че ще им резнат СВИФТа и ще последва война, в същото време плашат, че ще правят алтернативна система... Е, за какво им е алтернативната система, като ще има война заради СВИФТа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                Ичкерия ще бъде свободна!
                На Джуджак ще му вдигнем паметник след време ( Обединителят на БГ империя )
                ----------------------

Без отговор останаха и намеците от страна на Япония, осъзнала отдавна връзките си с България. Още по време на приема, даден от императора Хирохито на Тодор Живков в Токио за хилядолетните връзки между двата народа. Само тук-там се мълви за думите, с които Живков бил посрещнат от японския Император: "Добре дошли след три хиляди години". Японското желание за помощ и сътрудничество с България след 1989 година също остана неразбрано и японците изместиха вниманието си към друг сроден народ - унгарците, - където техните инвестиции вече надхвърлят 10 милиарда долара.
                ---------------------------------------

Външно министерство на БГ трябва веднага да прати преговарящи да не се избият взаимно братята укри и чеченци, които след 400 години люти войни срещу Кремъл оставиха самосъзнанието си, че са Българи - онази на Кубрат.

Всички ни помнят с добро и като златен век, когато са били част от БГ империя

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  ми да именно ай да ги нападат отивай и ти що
                  Нещо не ти се получава "хумора"... не знам, на пияцата може и да разсмиваш колегите, ама тук.... мммммне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    аха.
                    то и чужденци, които убиват украинци при т.нар. АТО няма.
                    да.

Чужденци убиващи украинци има.Рашисти,кадъровци,сърби.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Е как защо?
                      Ако няма ВРАГ пред портите, с КАКВОООО ще се оправдава путлерчето?
                      Та нали дори тъпия, вмирисан мужик ще прогледне, КОЙ е той. Ще го бутнат жив в мавзоля до идола му.
                      ми да именно ай да ги нападат отивай и ти що

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        аха.
                        то и чужденци, които убиват украинци при т.нар. АТО няма.
                        да.

Няма,ако има те са единици.Швед в Азов,но той вече се махна,имаше американец в Донбасс-убиха го.Има чеченци,не кадъровци.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Закво да нападат ве, светът си е хепи без Путин - да си го държат рашките да му се радват Никой не е приритал да нахлува в Раша.
                          е как ве ми дай да освободим хората от там бе кво, глей че не искат пушняците да им върнат Украйната на украинците, значи тряя да я нападат Рашата ми ай кво чакат глей, че праща войски там в Украйната ... ми да прати и НАТО там техни войски и да нападат от там ко проблем ли е ? С две думи да се почва конфликта, че да се свършва и тва е не е ли така? То се види, че по мирен път няма да стане....

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                            Закво да нападат ве, светът си е хепи без Путин - да си го държат рашките да му се радват Никой не е приритал да нахлува в Раша.
                            Е как защо?
                            Ако няма ВРАГ пред портите, с КАКВОООО ще се оправдава путлерчето?
                            Та нали дори тъпия, вмирисан мужик ще прогледне, КОЙ е той. Ще го бутнат жив в мавзоля до идола му.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              е в България не знам дали има докарани но в Германия и Прибалтиките има кво, ми колкот по бързо нападнат и се справят най-после с тея рушняци толкоз по-добре ко нал тъй? Да се освободи там всичко живо от тоя тиранина за да няма повече проблеми ...
                              Що не нападат още НАТОто аз тва се чудя след толкова провокации от Путлер да нападнат кво чакат мм?

ето ве ко нали има подкрепления, тряя да се задуши тая руска агресия най-накрая...

US Army Sends 100 Tanks To Eastern Europe To Deter Russian Aggression
                              http://www.zerohedge.com/news/2014-1...ian-aggression

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                                Мислих,че говориш за Украйна.
                                в Украйната казах там нека си се стрелят нали се печели когато има военни конфликти, кво пречи. И НАТОто да бомбардират Русия като бонус тва иам предвид да вземат още някой лев отгоре....

Коментар

X