IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    http://www.blitz.bg/news/article/300914
    Войната в Донбас пламва отново
    Донецк и Луганск обявиха, че споразумението за уреждането на конфликта "фактически е зачеркнато"
    Повече такива новини трябват

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/300914
      Войната в Донбас пламва отново
      Донецк и Луганск обявиха, че споразумението за уреждането на конфликта "фактически е зачеркнато"

Коментар

• Форка,

джуджакът кат' се смарангяса скоро ще го курдисате ли до другата мумия на красния мегдан?

Или ще махнете старото зомби да ръгнето новото?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          А дано , но надали......
          Поживём увидим, доживём узнаем.

Аз залагам че Путин е социопат, който ще окраде собствения народ. Пък след като той краде от простите руснаци, аз трябва да съм много тъп че да не си взема и аз моето от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Ами аз мога да ти изровя старите бисери и да ти докажа, че лъжеш. Ама какво от това? Толкова пъти съм те хващал в лъжа, а ти продължаваш безочливо да се правиш на многознойко. Така че, безсмислено е да си давам зор.
            Давай де, изрови ги - и ще видиш че през зимата на тази година казвах че пазарните лихви ще се вдигнат тази година, не си спомням дали бе февруари или края на януари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
              И се надявам поне още една година да са в рубли. Преди пълната им доларизация. Да става постепенно - така ще направя най-много кинти Путин може да успее да ме пенсионира за 1 година ако обезценката става плавно и постепенно - че да не поемам излишни рискове пък да си трупам печалби
              А дано , но надали......

Коментар

Времето тече нещо бавно за теб. Миналата година не се докасвах до инструменти с фиксирана доходност, все едно в коя посока. От тази пролет смятам че пазарните лихви ще почнат да се вдигат тази година. И то не е късно да се случи.
                Ами аз мога да ти изровя старите бисери и да ти докажа, че лъжеш. Ама какво от това? Толкова пъти съм те хващал в лъжа, а ти продължаваш безочливо да се правиш на многознойко. Така че, безсмислено е да си давам зор.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                  Как ще стане аржентинския сценарий точно при рублата?
                  Загубили сте всякакво равновесие около темата "Русия"...
                  Упсс.. Темата бе Украйна.
                  Аржентина - фиксиран курс и валутен борд. Публичен дълг над 100%, общ дълг(пбличен +частен) - 300%, близо три години спад в цените на основните експортни продукти на Аржентина, съчетано с високи лихвени равнища на международните финансови пазари.
                  Русия - няма фиксиран курс на рублата, публичният дълг е нисък, спадът в цените на петрола е от два месеца, нивата на лихвите за финансиране на международните пазари са на историческо дъно...
                  Нерде Аржентина, нерде Русия...
                  Бе пробвайте да стоите на два крака, пазете равновесие поне заради благоприличието, въпреки желанията си...
                  Стой и гледай как ще стане. Рублата вече се е обезценила с 20-30%. Голямата обезценка предстои.

Коментар

Ти как го гледаш си е твой проблем, от твоята камбанария....
                    На руската борса. цените са в рубли и все още и по магазините е така....
                    И се надявам поне още една година да са в рубли. Преди пълната им доларизация. Да става постепенно - така ще направя най-много кинти Путин може да успее да ме пенсионира за 1 година ако обезценката става плавно и постепенно - че да не поемам излишни рискове пък да си трупам печалби

Коментар

Айде де, купи си рубли

На рублата и предстои аржентински сценарии. Ще се срине за една седмица с 30%. Въпросът е само кога. 2015 на края, рублата ще е над 150 рубли за долар. Колко над е трудно да се каже.
                      Как ще стане аржентинския сценарий точно при рублата?
                      Загубили сте всякакво равновесие около темата "Русия"...
                      Упсс.. Темата бе Украйна.
                      Аржентина - фиксиран курс и валутен борд. Публичен дълг над 100%, общ дълг(пбличен +частен) - 300%, близо три години спад в цените на основните експортни продукти на Аржентина, съчетано с високи лихвени равнища на международните финансови пазари.
                      Русия - няма фиксиран курс на рублата, публичният дълг е нисък, спадът в цените на петрола е от два месеца, нивата на лихвите за финансиране на международните пазари са на историческо дъно...
                      Нерде Аржентина, нерде Русия...
                      Бе пробвайте да стоите на два крака, пазете равновесие поне заради благоприличието, въпреки желанията си...
                      А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

Ако мислиш че донгите са твърда валута го гледай в донги. Аз го гледам в евро или в долари.
                        Ти как го гледаш си е твой проблем, от твоята камбанария....
                        На руската борса. цените са в рубли и все още и по магазините е така....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Бягаш. И правилно. Всеки може да си плюе, колкото си иска и да си фантазира. Когато стане въпрос за пари обаче се свива като препикано мушкато. Щото няма стинки да се усмихне... Иначе по форумчетата е велик инФеститор...

Ти не се ли кълнеше в честта на Реаниматорски Блок, че Фед щял да вдигне лихвата още миналата година? Явно не си станал по-богат от това си предсказание?
                          Времето тече нещо бавно за теб. Миналата година не се докасвах до инструменти с фиксирана доходност, все едно в коя посока. От тази пролет смятам че пазарните лихви ще почнат да се вдигат тази година. И то не е късно да се случи.

Коментар

Да се обзалага с теб човек е все едно да взима бонбони от 4 годишен.
                            Бягаш. И правилно. Всеки може да си плюе, колкото си иска и да си фантазира. Когато стане въпрос за пари обаче се свива като препикано мушкато. Щото няма стинки да се усмихне... Иначе по форумчетата е велик инФеститор...

Ти не се ли кълнеше в честта на Реаниматорски Блок, че Фед щял да вдигне лихвата още миналата година? Явно не си станал по-богат от това си предсказание?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Руският индекс в донги ли да го гледаме....?
                              Ако мислиш че донгите са твърда валута го гледай в донги. Аз го гледам в евро или в долари.

Коментар

Зависи в каква валута го гледаш. Към момента в твърда валута руския индекс се представя ужасяващо

Руският индекс в донги ли да го гледаме....?

Коментар

Working...
                                X