IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    И какво общо има Нуландистан с терористите убили КАТ-аджия в Кабардино-Балкария? Да не би фашагите в Киев вече да спонсорират джихадистите в ислямските републики на Русия?

Първо,фашаги са тези,които са нападнали на една държава,анексирали част от нейната территория,а не тези,които мъжественно я защитават.

Второ,рашисти избили стотици хиляди хора на Кавказ,ти да не мислиш,че са ги простили?Те сега са се възползвали,че путлер прехвърли кадъровци в Украйна и се активизираха.Нищо и никой не е забравен.Кавказ и Украйна,ще бъдат свободни от рашистска чума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
      Не плюя,а опровергавам рашистски лъжи за Украйна,които не спираш да влачиш тук.
      И какво общо има Нуландистан с терористите убили КАТ-аджия в Кабардино-Балкария? Да не би фашагите в Киев вече да спонсорират джихадистите в ислямските републики на Русия?

Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
      Вече и Кабардино-Балкария.Партизани нападнали на блок пост раша оккупантов и го разстреляли.Има убити и ранени.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Прави впечатление нивото на грамотност на изхранваните от Исаков тролове... при това не само граматическа и стилистична, но и като ниво на познания, обща култура и поне някаква икономическа такава...

Този специално е ориентиран в изречения (силно казано), състоящи се от максимум три думи... ама важното е броя постове, за да заслужи борша на Исаков...

Да де,то и аз гледам,да не правя сложни изречения,но този едвам разбирам,какво иска да каже.

Коментар

Ми ти нищо не пишеш за Украйна. Само плюеш Русия.
          За такива НПО простета като теб има си създадена специална тема за Русия. Плюй си на воля там.

Не плюя,а опровергавам рашистски лъжи за Украйна,които не спираш да влачиш тук.

Коментар

• и другия се събуди

Коментар

Правопис
              Прави впечатление нивото на грамотност на изхранваните от Исаков тролове... при това не само граматическа и стилистична, но и като ниво на познания, обща култура и поне някаква икономическа такава...

Този специално е ориентиран в изречения (силно казано), състоящи се от максимум три думи... ама важното е броя постове, за да заслужи борша на Исаков...

Коментар

Пиша в тема за Украйна,това което знам.
                Ми ти нищо не пишеш за Украйна. Само плюеш Русия.
                За такива НПО простета като теб има си създадена специална тема за Русия. Плюй си на воля там.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ти му викаш циби то си лае тролча

Коментар

• Първоначално изпратено от vik Разгледай мнение
                    проблема на украина сие неин не на българия и не ни поучаваи гледаи си децата

Правопис

Коментар

Това са дефектни климатици, които се самовзривяват.... Нали така ни уверявахте в началото на гражданската война, когато започнахте да бомбардирате жилищни сгради в Донбас?!

И това стана в моя родния Луганск и не е самолет ,а ПЗРК.
                      На видео хората вървят спокойно,започват да тичат след взрив.Ако стреляха от самолет,те щяха да гледат към небе.И пак казвам,аз съм от там.Знам,какво стана.
                      https://www.youtube.com/watch?v=gJJFDLIt4Js

Коментар

• проблема на украина сие неин не на българия и не ни поучаваи гледаи си децата

Коментар

Само че са отишли там да работят, а не да бъдат НПО простета и по цял ден да висят по форумите за да дават акъл на местните жители!

Пиша в тема за Украйна,това което знам.Не като теб, изсмукани от едно място на путлер,лъжите.България не коментирам,не е моя работа.И протести ваши са много смешни:песни,танци,оригиналничене.Никога не бих участвала в това.Акъл не давам на никой,само напомням,че хората на всякъде са еднакви.Аз за разлика от теб мога да сравня България и Украйна,защото живях и там и тук,не виждам с какво сте по добри от нас?

Коментар

Така разрушават домовете,за забава.
                            Това са дефектни климатици, които се самовзривяват.... Нали така ни уверявахте в началото на гражданската война, когато започнахте да бомбардирате жилищни сгради в Донбас?!

Коментар

• дано някои да ти повярва

Коментар

• Първоначално изпратено от vik Разгледай мнение
                                образователно те питам

Знам украински,но винаги съм говорила на руски.Аз съм от Луганск,а там говорят на руски,украински училища там затваряли.Сега нещата ще се променят,убедена съм.Хората вече не издържат,но ги е страх от рашисти.
                                Така разрушават домовете,за забава.
                                https://www.youtube.com/watch?v=0WfY...ature=youtu.be

Коментар

Working...
                                X