IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ами, де да знам. Що не питаш Джуджака по този въпрос?

И аз се чудя за какво му сега издръжка на Крим, Донецк и Луганск, ама ... ( гледам, че от догодина вдига издръжката за Абхазия и Осетия ).

Иди и го питай него за какво са му?

П.П. Толкоз за въпроса кой ще ни нападне. Ако не бяхме в НАТО турчалята отдавна да бяха провели "референдум" за Родипите
    Ти турчулята ги остави за по-назад. Първия референдум щяха да спретнат за излизане от ЕС и за влизане в азиатския съюз
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis4 Разгледай мнение
      Аз съм на облак мента с мастика, ако на тебе ти трябва отбрани или валериани на мене не ми трябват
      Сложи ли антифриза?

Коментар

Кой ще напада ве глусти, гърчолята немат 5 стинки, Турция сме и притребали да рани и нас нали имаме сумай ти турци даже в парламента, Сърбия са останали само Белград друго всичко Гастарбайтери а Румуния са мангасари кат нас кво ше ни вземат или ни на тях ми нищо

В днешно време не ти треа отбрана, икономичиски им стига само да ти спрат манджата и си чао за кво да пускат ракети на някой, като тва си е жив ресурс работна ръка. А Северната Корея нещо мърдат там само не знам на къде, а там има бая милиони работна ръка за кво да ги трепят ?
        Ами, де да знам. Що не питаш Джуджака по този въпрос?

И аз се чудя за какво му сега издръжка на Крим, Донецк и Луганск, ама ... ( гледам, че от догодина вдига издръжката за Абхазия и Осетия ) като подготовка за "референдуми" и там.

Иди и го питай него за какво са му? И после ме питай кой ще ни нападал

П.П. Толкоз за въпроса кой ще ни нападне. Ако не бяхме в НАТО турчалята отдавна да бяха провели "референдум" за Родипите
        Last edited by marandi; 29.11.2014, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Според мен има по евтини начини да отразим военната заплаха от съседите... Правим един списък, като започнем от едвин сугарев гладния, огнян минчев преялия и свършим с нашенския нпо тролетариат. прилагаме лечението ГВМ/глог, валериан, мента/
          Аз съм на облак мента с мастика, ако на тебе ти трябва отбрани или валериани на мене не ми трябват

Коментар

• Ами глупости... Прилагаме си НК и всички петоколонници по затворите... Почват делата, а една голяма част сама ще си избяга при Путя...

Чудя се щом на Марин Льо Пен е дал 40 милиона евро, колко ли отделя за тукашните матрьошки Путлер...

Коментар

Кой ще напада ве глусти, гърчолята немат 5 стинки, Турция сме и притребали да рани и нас нали имаме сумай ти турци даже в парламента, Сърбия са останали само Белград друго всичко Гастарбайтери а Румуния са мангасари кат нас кво ше ни вземат или ни на тях ми нищо
              Според мен има по евтини начини да отразим военната заплаха от съседите... Правим един списък, като започнем от едвин сугарев гладния, огнян минчев преялия и свършим с нашенския нпо тролетариат. прилагаме лечението ГВМ/глог, валериан, мента/

Коментар

Ами, БГ в момента не може да се пази от никого.

Румъния, Сърбия, Гърция и Турция ни прегазват. Най-много макетата можем да спрем.

Какво трябваше да направим? Да ръсим по 30% от БВП на България за отбрана и армия и да висим гладни като в Сев. Корея?

П.П. В момента бюджет за отбрана е 1.4%

Сметни си го при 30% какво се случва със заплати, пенсии, социалки, култура, спорт = накратко стандарт?

В днешно време не ти треа отбрана, икономичиски им стига само да ти спрат манджата и си чао за кво да пускат ракети на някой, като тва си е жив ресурс работна ръка. А Северната Корея нещо мърдат там само не знам на къде, а там има бая милиони работна ръка за кво да ги трепят ?
                Last edited by michaelis4; 29.11.2014, 14:30.

Коментар

Еми именно ЕС = НАТО то тва е всеизвестно и за тва ни взеха и нас да нападат там ако има нещо. И да имаме американски военни в държавата ни перманентно еее тва кво е?

Е са ако има нещо ше пострадаме ние не САЩа ей тва е най-ебаното в цялата работа щото базите са у нас
                  Ами, БГ в момента не може да се пази от никого.

Румъния, Сърбия, Гърция и Турция ни прегазват. Най-много макетата можем да спрем.

Какво трябваше да направим? Да ръсим по 30% от БВП на България за отбрана и армия и да висим гладни като в Сев. Корея?

П.П. В момента бюджет за отбрана е 1.4%

Сметни си го при 30% какво се случва със заплати, пенсии, социалки, култура, спорт = накратко стандарт?

Коментар

Ами, обясни го това на Моркуфф-а, понеже той твърди за някакви неутралитети за БГ, а само да сме член на ЕС да папаме субсидиите, че тоя филм го няма.

Условие за влизане в ЕС е първо НАТО - после ще папаш.
                    Еми именно ЕС = НАТО то тва е всеизвестно и за тва ни взеха и нас да нападат там ако има нещо. И да имаме американски военни в държавата ни перманентно еее тва кво е?

Е са ако има нещо ше пострадаме ние не САЩа ей тва е най-ебаното в цялата работа щото базите са у нас

Кой твърди, че сме имали неутралитет дего тоя мечтател ??

Коментар

не бе разбирам те чек че администратора нещо откачи. За Украйната така е дадено по медията. В западната медия руснака нападнал, в руската медия, нато е виновно, което в известна степен е така са, ако искат ЕС няма проблем ама не може да се влезне в ЕС без да е в НАТО и те тука тва е проблем са ти разбра ли ме мене?
                      Ами, обясни го това на Моркуфф-а, понеже той твърди за някакви неутралитети за БГ, а само да сме член на ЕС да папаме субсидиите, че тоя филм го няма.

Условие за влизане в ЕС е първо НАТО - после ще папаш.

Коментар

Ами, да се върнем на темата Украйна тогава.

Неуместно е да се използват абсурдни твърдения като тия, че в Раша няма федери, па в Юръп гъмжи от тях.

Относно базите - не е приятно в 21 век да се тъпчем с оръжие като побъркани цял свят, а в същото време всеки шести в света да гладува и да кара с по-малко от 1$ на ден.

Но явно така е било и скоро няма да се промени.

П.П. Само напомням, че до преди година-две Русия беше пълно-правен партньор на НАТО чрез общи проекти и прочие.

Защо джудже изперка и си мисли, че всеки иска да го напада нямам идея.

Но предполагам е свързано с лафа: Крадецът вика: Дръжте крадеца. - понеже после лъснаха плановете на Хаяско да възраждал СССР и Украйна му е некво парче от пъзела, подобно на Абхазия, Осетия и так далее.

Ако и сега не си ме разбрал - сори
                        не бе разбирам те чек че администратора нещо откачи. За Украйната така е дадено по медията. В западната медия руснака нападнал, в руската медия, нато е виновно, което в известна степен е така са, ако искат ЕС няма проблем ама не може да се влезне в ЕС без да е в НАТО и те тука тва е проблем са ти разбра ли ме мене?
                        Най големия проблем е, че НАТО искаха именно бази в Крим еми просто и аз да съм и аз ше им забраня, да има някъде руска база в Мексико или Канада ми нема

Ти също казваш, че джуджето си мисли, че някой иска да го напада ми защо НАТОто иска бази там, да бомбардирали Ирак, Афганистан някви "мироопазващи мисии в Косово" Еми саа и аз да съм и аз няма да искам бази под носа ми да нападали арабите та да кривне после и у нас кат на турската граница сега новите изцепки ISIS
                        Last edited by michaelis4; 29.11.2014, 14:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                          е какво да му "харесвам" на него ?? Виж дъщерите му харесвам дам там може
                          Ами, да се върнем на темата Украйна тогава.

Неуместно е да се използват абсурдни твърдения като тия, че в Раша няма федери, па в Юръп гъмжи от тях.

Относно базите - не е приятно в 21 век да се тъпчем с оръжие като побъркани цял свят, а в същото време всеки шести в света да гладува и да кара с по-малко от 1$ на ден.

Но явно така е било и скоро няма да се промени.

П.П. Само напомням, че до преди година-две Русия беше пълно-правен партньор на НАТО чрез общи проекти и прочие.

Защо джудже изперка и си мисли, че всеки иска да го напада нямам идея.

Но предполагам е свързано с лафа: Крадецът вика: Дръжте крадеца. - понеже после лъснаха плановете на Хаяско за възраждане на СССР и Украйна му е некво парче от пъзела, подобно на Абхазия, Осетия и так далее.

Ако и сега не си ме разбрал - сори

П.П. Ако за теб БГ се води независима държава, не бих се учудил, ако за него все още се водим 16-тата республика на СССР, която като историческо "наследство" следва да бъде анексирана.

Джудже е изперкало тотално. Виж, че не нападам Раша, а само него, което БГ матрьошки не могат да разберат
                          Last edited by marandi; 29.11.2014, 14:02.

Коментар

Е, поне Путин не харесваш ли?

Ще те отлъчат БГ матрьошките, ако не го харесваш
                            е какво да му "харесвам" на него ?? Виж дъщерите му харесвам дам там може

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis
                              ньет чакам администратора да ми даде обосновка и сравнение, който е фен на панделките да се опраа аз все още си падам по жени
                              Е, поне Путин не харесваш ли?

Ще те отлъчат БГ матрьошките, ако не го харесваш

Коментар

• Ами, колега, откакто съществуват писмени извори - хомосексуализъм е добре описан навсякъде. От древна Елада, през Рим и до наши дни на всички континенти.

Обаче се пръкват БГ матрьошките и ни запознават с феномена Гейропа и всички, които са страни-членки на ЕС автоматично стават гейове.

Затова внасям уточнение, че ако аз съм гейропеец, то те са гейши ( от гей + Ейшъ = Азия ). Понеже според епохалното "откритие" на БГ матрьошките гейове в Раша нямало.

Понял?

Коментар

Working...
                                X